Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pohledy

Jiří Libánský 23.5. 18:24
Když se na Tě dívám, takovou tě vidím.

Slaný koláč narychlo

Jirina Kucerova 23.5. 17:05
To vypadá moc dobře, určitě vyzkouším. Díky Jiřinka.

Artrózu bude možné nově léčit v Česku kmenovými buňkami

Věra Jelínková 23.5. 12:41
Proč tuto léčbu nehradí pojišťovny? Vždyť by se takto mohlo ušetřit spoustu peněz za následné operace kyčelních kloubů, na které se beztak čeká nepřiměřeně dlouhou dobu. Populace stárne a s ním i jejich organismus. To se raději předepisují léky za "nekřesťanské" peníze a nakonec stejně výměna kloubů člověka stejně nemine. Zase to je postavené na hlavu, a to se všude mluví o prevenci. Ale možná, že Brad Pitt nebo jiný světoznámý herec sjedná nápravu.

Pozvánka od moře

Hana Procházková 23.5. 09:43
Jitko, Tvoje verše mi připomněly velkou lásku a touhu - MOŘE ! Díky, povedené a pravdivé!

Jak řeka

Jitka Chodorová 23.5. 07:53
Co k tomu napsat,je to pokaždé moc pěkné,navíc mě vzal ten příměr s řekou,jakákoliv voda ve mě vyvolává asociace,díky Zuzko.

Felix Slováček oslaví kulatiny koncertem v pražské Lucerně

Věra Jelínková 23.5. 00:33
Co dodat? Snad jen: עד מאה ועשרים שנה "Kéž se dožiješ 120 let!"

Hrad Helfštýn se o víkendu promění ve vojenské ležení

Jana Šenbergerová 22.5. 13:10
Helfštýn sám o sobě stojí za návštěvu. Takový program obohatí návštěvníky o další kus historie.

Něco málo z taháku na U3V

Jana Šenbergerová 22.5. 12:55
Marně dumám, co vás tak vyděsilo....

Proč se vyplatí znát telefonní čísla

Jana Šenbergerová 22.5. 12:45
To jsou zajímavé a užitečné informace, jen si je pamatovat.

Soňa Kodetová: V šedesáti na vysokou školu? Proč ne!

Zbyněk Jonáš 22.5. 07:03
Ano, studovat i ve vyšším věku je hezká věc, pouze to u většiny důchodců naráží opět na finance. U dálkového studia nějakých 40.000 za semestr hned tak nikdo nemá. Pak musí stačit Univerzita 3. věku.

Rozdílné chvíle

Jana Šenbergerová 21.5. 22:20
Jak hudba jsou tvá slova pro uši, jak balzám jsou tvá slova pro duši.

Putování po řeckých ostrovech: Samos – ostrov větru a vína

Zuzana Pivcová 21.5. 20:58
Já snad jen dodám to, že Samos pro mě v květnu 2007 připravil takové vedro, že jsem při cestě z Pythagorionu do hotelu, vzdáleného asi 3 km, na silnici téměř s konečnou platností zkolabovala a přežila jsem opravdu jen s Boží pomocí. Náš rodinný hotýlek byl vysoko ve svahu, odkud vedla pěšina k moři se skalistou pláží. Moře bylo teplé a vítr žádný. V Pythagorionu mě uchvátily archeologické vykopávky, doslova trčící uprostřed města u autobusové zastávky. Ve Vámi zmíněném tunelu vedl vlastně antický vodovod z blízkých kopců. Na blízkém ostrůvku Patmos, kam se pluje lodí, je vedle Athosu asi druhý nejuctívanější klášter v Řecku.

Koupání a křeč hrtanové záklopky

Jana Šenbergerová 21.5. 19:42
Tak to je pěkně zrádná záležitost. Je dobré o ní vědět. Děkuji.

Myšlenky

Jana Šenbergerová 21.5. 19:05
Mé oblíbené téma. Je těžké je opustit, však dají se ústy do světa vypustit, aby se bůhví kudy vrátily a zas nás bez ustání trápily.

Čas odkvetlých pampelišek

Jana Šenbergerová 21.5. 14:45
U nás jsou louky ještě samé sluníčko, však popojde čas maličko a vzápětí vzduchem hýří bílé chmýří. Kamkoliv zrak upřeme, nad tou krásou žasneme. Naštěstí však z velké výšky nepadají bílé myšky.

Ve Španělsku přibývá rodin, které podporují penzisté

Jana Šenbergerová 21.5. 00:26
Myslím, že u nás je takových rodin také dost, přestože většina důchodců má mnohem menší penzi.

Máš teplé dlaně

Jana Šenbergerová 20.5. 22:50
Chce se mi zeptat, jak víš, že má teplé dlaně, modré oči, jemná ústa, která mě svým úsměvem zcela odzbrojí, že plyne i zůstává a hasí mou žízeň po životě...ale vím, že obě víme své, jen ty to tak krásně vyjádříš, jak já bych to nesvedla.

Zkouška barvocitu

Jana Šenbergerová 20.5. 22:41
To je pravda, ani bych si nevšimla, že to není česky. Přestože vidím špatně i s brýlemi, barvocit mám v pořádku. To potěší. Díky!

Úspěšná léčba přístrojem kvantové medicíny RIKTA

Jana Šenbergerová 20.5. 18:10
Skvělá zpráva! Už jsem o tomto přístroji slyšela, ale toto je potvrzení, že skutečně pomáhá. Děkuji, že jste se s námi podělil o své zkušenosti.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.