Přehled posledních diskuzních příspěvků

České finále v Sydney: Plíšková proti Kvitové!

Miroslav Štorch 15.1. 15:13
Tak to bude sestro-vražedný boj v Sydney, kde to paní Šorejsová zná velmi dobře. Snad se Petra nenechá porazit od méně zkušené, ale razantní Plíškové. Petra má sice více zkušeností z velkých finále, ale může to být vyrovnané finále. Kdyby Petra prohrála, asi by to narušilo její sebevědomí před Australia Open v Melbourne. Uvidíme zítra :-) I tak je to český úspěch.

Proč Češi milují knihovny

Hana Rypáčková 15.1. 14:39
Od dětských let miluji knihovny.Prý, když mě tam tatínek vzal tak jsem řekla:To ale přece všechno nemůžu přečíst! Svých pár knížek jsem měla označené exlibris a měla jsem seznam .Půjčovaly jsme si je s kamarádkami navzájem.

ZOO Praha dostane vzácné indické lvy

Alena Tollarová 15.1. 12:36
ZOO Praha je moje srdeční záležitost. Jezdíme tam za zvířátky dost často. A raduji se z každého chovatelského úspěchu. Pokud tato lví akce vyjde, pojedu se na ně hned podívat. Připomínám čtenářům, že důchodci mají každé 1. pondělí v měsíci vstup na 1,- Kč.

Biatlonistky podruhé v lednu vyhrály Světový pohár štafet!

Hana Šorejsová 15.1. 09:19
Bylo to úžasné ! Dřina těch zlatých holek se projevila, a moc moc jim fandíme ! Článek moc hezky popisuje bojovnou atmosféru.

Z mé poezie

Hana Rypáčková 15.1. 09:15
Být pro někoho takovou.....To bych moc chtěla.

Náladovost

Zuzana Pivcová 14.1. 19:55
Máš pravdu, že náladovost je dost ošemetná. Podařilo se Ti ji dobře ztvárnit.

Josef Kemr: výtečný herec, kterému nechyběla odvaha

Zuzana Pivcová 14.1. 19:49
O víkendu jsem viděla asi 9 let starý medailon Josefa Kemra a musím říct, že na konci mi tekly slzy, protože k filmu o Zdislavě, kterou hrála M. Steinmasslová, s ním dotočili scénu, která jim scházela, v nemocnici na smrtelné posteli. Umírající zahrál umírajícího. Bylo to hrozně silné. Pan Kemr, i když k stáru působil velice excentricky (vzpomeňte na Já jsem tvé stáří - s Michalem Kocábem), byl člověk nesmírně laskavý a láskyplný. To řekla i jeho pozdější žena, že teprve s ním, který ji tak obrovsky miloval a doslova opečovával, si připadala jako žena. Ale lidé mu nerozuměli a dost se ho stranili.

Do Poděbrad s příběhem!

Zuzana Pivcová 14.1. 19:21
Myslím, Helenko, že tohle bude těžší než to loňské! Jen Ty jsi taková hlava vynalézavá.

Dobrý hlídač Fanouš

Hana Rypáčková 14.1. 12:43
Ta Coco je skvělá! Miluji ty témě vystříkané zkušební vzorky.....Ale jak se k nim vždy dostat? Zkroušený výraz chápu, ale jak potom to dobrý?

Dvojice v čase

Hana Rypáčková 14.1. 11:08
Trochu smutné. Našim sousedům umřela fenka...Pláčí...

Fotograf Jan Saudek: Hlavní je nepřestat běžet

Soňa Prachfeldová 14.1. 09:33
Pan Jan Soudek žil a žije bohémským životem, fotograf je úžasný, zřejmě už také bilancuje ...

Jako americký krvák

Hana Rypáčková 14.1. 08:11
Pak se nemají lidi bát...Proto se na sebe neusmívají.....

Hvězdy pop music přály Milanu Drobnému

Zdenka Jírová 14.1. 01:39
Hezká vzpomínka na milého zpěváka. Ráda ho poslouchám.

Za úplňku spíme hůře

Hana Rypáčková 13.1. 20:15
Souhlasím.My míváme ve čtvrtek při úplňku setkání "Úplněk " a moc hezky a tvrdě se nám potom spí.... Ta fotka je od koho?

Baruška, kocour z ulice

Zuzana Pivcová 13.1. 19:42
Jako vždy chválím kočičí příběh a hlavně kočičí "paničku".

Televizní medvědi slavili 15. narozeniny

Lidmila Nejedlá 13.1. 18:30
Ano, večerníčky s medvědy byly úžasné. Obdivuji pana Chaloupka. Je to velký milovník přírody a člověk s neskonalou trpělivostí.

Elvíra aneb Střípky z polepšovny

Jana Šenbergerová 13.1. 14:21
Je to přesně, jak píšete, sice úsměvné, ale ... V těch letech jsem pracovala v internátní škole při dětském domově. Těch smutných dětských osudů! Přesto ani tam nebyla nouze o úsměvné příhody.

Hvězdář

Katarina Schultzova 13.1. 14:12
Je to ako zlé sci-fi.

Výtečný ústav, o kterém nikdo nechce ani slyšet

Jana Šenbergerová 13.1. 14:07
Kamarádka měla velké štěstí, že se tam dostala. Nejenže jí tam zachránili ledvinu, o kterou by byla v nemocnici, kde nádorové onemocnění diagnostikovali, přišla, ale i průběh léčby a následná péče byly na vysoké profesionální úrovni. jen se obávám, že každý to štěstí nemá.

Češkám se na turnaji WTA v Sydney zatím daří

Miroslav Štorch 13.1. 11:31
Prima článek a příjemné zprávy. Uvidíme jak se bude děvčatům i našim mužům dařit v Melbourne od 19.ledna na Australia Open. Chtělo by to napodobit vítěze Lendla, Kordu a Navrátilovou, která tam vyhrála 3x. Nechme se překvapit.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.