Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pak jsme se objali

Jitka Chodorová 13.1. 10:37
Tak,to je zase velká paráda,není co dodat,díky Zuzko.

Modelky magazínu i60 budou v České televizi příští čtvrtek!

Jana Záhlavová 12.1. 20:58
Budu u bedny. Neví někdo, v kolik chodí Gejzír? Pokud si pamatuji z loňska, bylo to kolem deváté večerní.

Má milovaná Paříž

Jana Šenbergerová 12.1. 18:29
Přesně tak, MM. Ohrožena je celá naše malinkatá planeta. Náš strach ji nezachrání. Také sázím na odvahu, neústupnost a rozhodnost s podporou SMÍCHU srozumitelného všem.

Nejnavštěvovanější památka? Lednice

Jana Šenbergerová 12.1. 15:48
V Lednici jsem byla před mnoha lety a navštívila tam úžasnou expozizi akvárií s rybami z různých částí Země. Zajímalo by mě, jestli tam ještě jsou.

Drama Chlapectví má tři Zlaté Glóby

Hana Rypáčková 12.1. 15:20
Zítra v Aero na Žižkově v půl deváté Chlapectví.Někdo chválí, někdo ne.Vnuci to odmítají,se slovy: Prožívat a ještě se na dívat?Taky mě to nějak neláká.Zajímavé to je, dvanáct let!

Na zmrzlinu do Poděbrad

Zdenka Žichovská 12.1. 14:25
Jé, Marie, až po tu otočku, co máš na fotce, jsem před lety ten parník "kormidlovala".

Kupujete auto? Pak jedině bílé!

Soňa Prachfeldová 12.1. 13:17
Jejda, zamyslím se nad bílou, mercedesu sluší :-)

Kouzlo časů minulých: spanilá jízda

Marie Magdalena Klosová 12.1. 13:16
Jako vždy,milé a pěkné povídání.Díky.

Opuštění jedné závislosti

Hana Rypáčková 12.1. 09:22
Tleskám.Modlitba anonymních alkoholiků.

Sušená kořenová zelenina

Hana Rypáčková 12.1. 09:20
Jsem taky nízkoenergetická sušička, zrovna budu na radiátoru vyměňovat hotové křížaly za čerstvě nakrájená jablka.Mám velký odběr.K tvé zelenině se vrátím, vypadá to pěkně. Nastrouhanou směs zamražuji.

ČT uvede Hřebejkův Případ pro exorcistu

Zdenka Jírová 11.1. 23:05
Dnes jsem viděla první díl a myslím, že to bude dobré. Líbí se mi , že se dává příležitost českým hercům se zviditelnit jinde než v nekonečných seriálech. Kdysi jsme se dívali na tzv. televizní inscenace, kde divákům přešli všichni herci "do krve" a znali je. Doufám, že se z tohoto triptychu také nestane nekonečný seriál, ve kterém už nikdo neví, jak to začalo. jsem pro kratší celky. Tak přeji zúčastněným "zlomte vaz"!

Príbeh pre bakalárov

Jana Šenbergerová 11.1. 22:59
Pěkné. Tak to vám určitě bylo moc líto. Věřím, že všechno je tak, jak má být. Kdyby to mělo být jinak, bylo by to. Občas se jen míjíme...

Kdo vyhrál mobil ve velké soutěži zážitků i fotografií?

Jana Drobňáková 11.1. 20:20
Srdečne všetkým víťazom gratulujem. Ste dobrí a prajem, aby Vám to fotilo a písalo aj naďalej.

Vzpomínka na chmelové brigády

Hana Rypáčková 11.1. 18:17
Maruško, nedivím se, že vás zase pozvali.Takoví pracanti ...

Sladký život Anity Ekbergové skončil

Hana Šorejsová 11.1. 17:55
Ano ta fontána di Trevi a její koupání v ni ji proslavilo, dnes večer vzpomínka naslavnou Anitu ve filmu Bocaccio 70 na ČT art 20:20.

Astronomické žně: bude zatmění Slunce i Měsíce

Jana Šenbergerová 11.1. 17:53
Hezký přehled "nebeských úkazů".Už se těším hlavně na druhou polovinu roku, to už bych zas měla dobře vidět. Teď mi rozzářené noční nebe chybí.

Pomáhat a chránit

Jana Šenbergerová 11.1. 17:25
:-) a dumám, je-li váš život tak rušný, nebo vaše fantazie tak bujná.

Islám a Arab v Karlíně

Jana Záhlavová 11.1. 16:00
Já bydlím na Spořilově a chodím taky cca jednou měsíčně na dobrý kebab k Arabovi. Je úplně v pohodě, kazí mu to jen ti islamističtí magoři.

Dejme nechtěným psům novou šanci

Soňa Prachfeldová 11.1. 11:55
Jsem moc ráda, že pejskové dostanou brzy nové páníčky, je mi líto každého opuštěného zvířátka, které se bezprizorně pohybuje po ulici, proč má mít tak krutý osud ?

Jak ten čas letí...

Soňa Prachfeldová 11.1. 11:52
Moc hezký příspěvek, celý život obsažen ! Gratuluji k Vašemu 52 soužití, to se každému nepovede , ať se Vám krásně žije i nadále !

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.