Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kdyby tisíc klarinetů: padesát let od premiéry
Soňa Prachfeldová 11.1. 11:46
Tyhle písničky nezestárnou, muzikál krásný, což se nedá říct o všech z dnešní doby. Obdivuji Tvůj přehled Vladko .
i60 Párty 2015 bude v dubnu v poděbradském hotelu Junior
Soňa Prachfeldová 11.1. 11:06
DÍKY ZA POTŘEBNÉ INFORMACE, rodné číslo doufám se bude moci dát bez posledního trojčíslí? Jedná se o osobní údaj. Zdravím.
Startuje Jizerská padesátka nejstaršímu lyžaři je 83 let!
Miroslav Štorch 11.1. 10:53
Hezky napsaná vzpomínka i aktualita.Je sice velká obleva, ale snad závod proběhne. Měl jsem kamaráda, který běžel 90 km Vasův běh ve Švédsku a to už je hodně namáhavý závod jen pro trénovaná. Ve Finsku startoval běh na jezeře, kde byla obleva a všichni závodníci měli mokré nohy. Pak běželi s mokrýma nohama 60 kilometrů. To většina lidí považuje za bláznovství. Svým způsobem jsou dálkové běhy posedlostí. Ale zajímavou :-)
Chtěla bych potkat toho kluka
Zuzana Pivcová 11.1. 10:08
Ale, Jíťo, přece ho stále potkáváš, a to se zdaleka ne každé podařilo. Ano, jak je v jedné písničce: Z potůčku potok a z říčky řeka, ... řeka přibrala vodu i odjinud, trochu se zakalila, ale stále žije a její základ zůstává stejný.
Kalhoty od Asiata
Lidmila Nejedlá 11.1. 06:53
Vaše články mě, pane Nekvasile, baví. Právě se tady svíjím v smíchu. Pochvalujete si nákup u vámi podceňovaných obchodníků s chválou na jejich umění. Napráskal jste jejich skrýše a uspokojený výborným nákupem jste hrdě ve stresu odkráčel. Knoflíky jste měl vyměnit za menší, určitě by vám je ráda nějaká Vietnamka přišila, když jste si je právě zkoušel. Pište, váš sarkasmus se mi líbí.
Svatební šaty pro starší nevěstu
Zuzana Pivcová 10.1. 20:42
Takovéhle šaty bych si k svému zjevu nevybrala žádné. Ale asi už to ani nebudu potřebovat!! :-))))
Konečně chci plus
Zuzana Pivcová 10.1. 20:23
Souhlasím s Vámi. Pocit jakéhosi stereotypního přežívání, do nějž nemůžu vložit nic svého, by pro mě taky nebyl.
Histogram a Vyvážení bílé
Hana Rypáčková 10.1. 16:59
Přečetla jsem, shlédla videa a musím vyndat štrůdl z trouby, abych nepřipálila....Díky, dík, je to dost dobré, jen prozkoumat foťák na co stačí....
Základní vojenská služba
Zuzana Pivcová 9.1. 20:14
Něco z toho mi připomíná Tankový prapor a něco Žert. A přemýšlím, je-li to autobiografie.
Vzpomínka
Zuzana Pivcová 9.1. 17:58
Nevím, proč, ale vybavila jsem si při čtení Divotvorný klobouk. Je to vtipný i poetický minipříběh, v němž je zkratkovitě řečeno vše.
Můj nejsilnější zážitek roku: Jak jsem založila požár
Jana Šenbergerová 9.1. 15:32
Heli, tys mě pobavila, i když na uvedené události není nic k smíchu. Osobně bych to nazvala Jak jsem uhasila požár. Zdá se mi to chvályhodné, zatímco zakládání požárů spíš trestuhodné. :-))) Hlavně že se nikomu nic nestalo. Jen nechápu, jak se ti to povedlo ututlat. :-)
V Praze budou dva "automaty" na verše
Jana Šenbergerová 9.1. 13:28
Nápady Ondřeje Kobzy se mi moc líbí. Snad nám někdo z Prahy napíše o své zkušenosti s nimi. :-)
Jaskyňa Soreq, nádherné miesto v štáte Izrael
Libuše Křapová 9.1. 08:40
Píšete s přehledem, poučně a srozumitelně. Škoda, že mne větší cestování zatím pomíjelo - asi už pomíjet bude. Můžu vám jen závidět :-))
Lásko, tak to občas chodí
Libuše Křapová 9.1. 08:17
Jako vždy, nádherné, procítěné... , musím se jenom opakovat. A zas slyším melodii. Škoda, že to v notách zapsat nedokážu
Můj zážitek roku: Vánoce
Hana Šorejsová 9.1. 07:21
Napsala jste to moc mile a hezky jako správná babička, prožívám podobné, mám vnoučata holčičku a chlapečka 5 a 3. Radujme se z nich ! Díky ! Elen, jinak koncert Vídeňských filharmoniků opakují tuto neděli ve 22:50 na ČT art . Také jsme tančili a máme to všichni moc rádi.
Zima na Vysočině
Marie Novotná 8.1. 20:04
Děkuji za nádhernou pohádkově zimní atmosféru.Fotky jsou kouzelné a připoměly mi,že už jsem tam dost dlouho nebyla.Moc se ti to povedlo.
Brtnické ledopády
Dana Kolářová 8.1. 18:09
Alenko, zajímavý článek a fotky krása, velká krása. Děkuji za kouzelnou zimní pohádku. Jsem ráda, že ses z toho výletu vrátila v pořádku domů!
Nový hit jménem syrová čokoláda
Marie Magdalena Klosová 8.1. 18:03
Asi by stálo za to ji ochutnat,nevím,zda bych se šklebila,nebo jásala.Mou prioritou je hořká čokoláda s chilli papričkou.To je něco podobného extázi.
Kočičí život
Alena Tollarová 8.1. 17:30
Já ho vedu :) Ale vážně, už jsem někde psala, že kdybych mohla, měla bych kocoura - černého.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.