Přehled posledních diskuzních příspěvků
Výstava připomíná život Hany Benešové
Zuzana Pivcová 6.1. 18:45
To se tam určitě dojedu podívat, i když na jih jezdím až v létě. Moje maminka na paní Hanu Benešovou vzpomínala a označovala ji i jako velmi elegantní ženu (narozdíl od paní Gottwaldové).
Můj zážitek roku? Nic podstatného se nestalo!
Michaela Přibová 6.1. 17:03
Krásně napsaný článek s pokorou a životní vyzrálostí.
Znalec duchovní hudby David Eben
Hana Rypáčková 6.1. 16:55
Je to hudba od Boha,prastará duchovní hudba, přednášená osmi mužskými hlasy.Krása.17.ledna bude koncert v kostele sv.Františka.
Můj nejsilnější zážitek roku 2014: Návštěva dcery ve Stockholmu
Libuše Křapová 6.1. 11:44
Krásný článek. Znovu jste si porozuměla s dcerou a poznala kus světa. Něco jste do dcery vložila a ona vám to nyní vrací. Naučily jste se ocenit jedna druhou. Moc vám to přeji.Vím, jak ocenění od dítěte těší :-)
Řízky na maďarský způsob
Alena Tollarová 6.1. 09:32
Tak tuhle marinádu dělám, jen ji znám pod jiným názvem. Je to opravdu moc dobré a kdo si chce připravit větší dávku, tak vězte, že maso vydrží v marinádě a stačí jen hrábnout, smažit a papat :)
Vnímám tě poslepu
Hana Rypáčková 6.1. 09:14
Krásné Zuzko.
Poslepu vnímám raději ,
mám nemocné oči a tvá báseň mi dává naději...
Jsou to vůbec Vánoce?
Hana Rypáčková 6.1. 08:47
Marcelo-mám stejné vzpomínky. Dárky nejsou to hlavní..Ale zdá se, že tím jak si dáváme drobné dárky, daří se tradici udržet.Jde o překvapení .
Jednou jsme se sestrou vyčmuchaly tabulku na kreslení ,zastrčenou za skříní a neprozradily nic.Sestra mi nakukala, že si to tam Ježíšek schoval , aby to nepopletl.
Milý a bizarní Mr. Bean alias Rowan Atkinson
Hana Rypáčková 6.1. 08:29
Na tohoto chlápka se vždy těšíme...
Na Tři krále začínají pravoslavné Vánoce
Jana Slavíková 6.1. 07:40
K+M+B pro některé z nás znamenají i připomínku: klíče, mobil, brejle :-))
Skutečně nejsilnější zážitek v životě
Hana Rypáčková 5.1. 19:14
Napadá mě hláška:"Proč máš křivou hubu, když jsi byl v houslích?"
Věřím, že to bolelo...
Kalendář není jen tak obyčejná věc
Hana Rypáčková 5.1. 18:59
Ráda používám stolní kalendář.Koupila jsem nový se šumavskými motivy fotografa pana Hoška.Hned jsem si zapsala všechny důležité události, včetně setkání v Poděbradech.
Kouzlo časů minulých: vůně horké páry
Libuše Křapová 5.1. 17:48
Pane Kašíku, další krásná a živá vzpomínka :-)))
Pohádky pro Honzíka 4.: Jak se Ferda ztratil
Eva Mužíková 5.1. 14:15
Libuško, jsi šikulka, máš nádherný cit pro dětskou duši. I já Tvé pohádky čtu se zaujetím, jen tak dál...
Na sněhu - kompenzace expozice
Hana Rypáčková 5.1. 14:01
Jsem moc ráda za učení.Už jsem se na to vyvážení bílé dívala,ale starší člověk to má ztížené, zamlžené brejle, upadne rukavice, a do toho hlídat expozici.
Ale zase máme víc času.Takže do plusu na zářivé ploše, do mínusu na tmavé cíle/ protisvětlo/.
Těším se na další...
Česko pokryje náledí, na horách 15 cm sněhu
Hana Rypáčková 5.1. 13:17
Předpovědi, že v lednu bude mrznout a padat sníh miluji.Taky je třeba zdůraznit, že bude padat seshora dolů.
Seriál Byl jednou jeden dům měl skvělé ohlasy
Hana Šorejsová 5.1. 12:29
Tento seriál měl jistou rodinnou jiskru, ale zachytil i údobí našich rodičů za války, ale proslavil se především díky skvostnému obsazení herců ! Měli ho rádi mí rodiče, měli jsme ho rádi my a měli ho rádi i naše děti . Nedávno ho opakovali, a pořád se to dá sledovat . Na rozdíl od příšerných seriálů dnešních, lidem nic neříkající, nebudující ani rodinu naopak nabádající spíše ke všemu horšímu. Bohužel to přináší dnešní doba.
Můj zážitek roku: Poťouchlý balkon
Alena Vávrová 5.1. 10:41
Jen jsem chvíli četla a už jsem věděla, že to píšeš ty, Jindřiško. Měla jsem několikrát stejný problém, když jsem vzala muškáty zvenčí do bytu. Zrovna nedávno jsem ještě jednu hibernující housenku sebrala i pod truhlíkem, který jsem na zimu dala do "ledárny" v podkroví. Konec dobrý, všechno dobré, věřím, že ten balkón bude nakonec tvůj kamarád.
Hazard se zdravím
Zuzana Pivcová 5.1. 08:31
Vypadá to, Zdeňku, že Vaše báseň je reakcí na zdejší článek, jací jsou muži nesmyslní blázni. Myslím ale, že i ta báseň dokazuje, že vy muži to v sobě zkrátka více či méně máte a bez toho bláznovství by to nebylo ono.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.