Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pavel Smetáček, to je tradiční jazz

Hana Šorejsová 4.1. 15:35
Pavel Smetáček je výborný jazzman ! Známe jeho bratra Ivana, jsou to oba moc sympatičtí páni ! Smetáčkovci jsou fajn a k dnešním narozeninám Pavlu Smetáčkovi hodně elánu a zdravíčka !

Strach

Jana Šenbergerová 4.1. 15:34
Ne nadarmo se říká, že kdo se bojí, nesmí do lesa. Ve dvou se to ale lépe táhne, v tomto případě zvládá. Jeden se vždy bojí víc. :-)

Burdž Chalífa je 14krát vyšší než pražský Petřín

Lidmila Nejedlá 4.1. 11:30
Zajímavé, zas vím o něco víc, co lidstvo dokáže. Petřínské věži je to jedno, ta ví, že je naše a že ji máme rádi.

Naděje

Zuzana Pivcová 4.1. 09:11
Haničko, jsi holka nezdolná, tak ať Ti nosí štěstí nejen sloni z Tvé sbírky, ale hlavně se mu sama už dopředu doširoka otevři. Na té své cestě Tě nemůže minout.

Velké zoufalství Tomia Okamury

Jana Záhlavová 3.1. 23:48
Rasistické výroky pana Okamury mě urážejí. V Americe by za ně byl už za mřížemi.

Stopy ve sněhu

Zdenka Jírová 3.1. 23:19
Nádherně jsi popsala zasněžené ráno v parku, znám ten nádherný pocit. Ty "sněžnice" mne pobavily, zřejmě obchodník jiné číslo neměl, tak si řekl, že se přizpůsobíš.

Jan Opletal: český symbol hrdého vzdoru vůči nacistům

Zuzana Pivcová 3.1. 21:51
Ano, náš archiv je nyní na Ruzyni v objektu, kde byli ti studenti zastřeleni. Před naší zrekonstruovanou budovou, původním vojenským gymnáziem, stojí dokonce socha, znázorňující padajícího studenta. Byla jsem ráda, že se tam u příležitosti výročí popravy přišla konečně poklonit delegace v čele s ministrem.

Můj zážitek roku: Dopis do nebe

Jana Šenbergerová 3.1. 20:08
Přečetla jsem to jedním dechem ... Krásné vyznání.

Jsou skutečně muži v životě takoví blázni?

Jana Šenbergerová 3.1. 18:43
Mně je to jasné i bez vědeckých důkazů - příliš rozumu je třeba vyvážit něčím nerozumným. V tomto případě my, méně racionálně založené ženy, nemáme potřebu nic vyvažovat. :-))

Zima – nezima, tak to bude vypadat v Česku

Hana Rypáčková 3.1. 16:44
Čekám na mrazivé noci- potřebuji dát na balkon zásoby ovoce a zeleniny, maso tam nemám.

Putinovcům vstup zakázán, hlásá hostinec

Lidmila Nejedlá 3.1. 12:51
V Polsku a v hospodě? Tam je všechno možné. Nábožensky založený národ se sílou židovského obyvatelstva a Tuskem v čele Evropy...

Den blbec

Lidmila Nejedlá 3.1. 12:39
Tak nevím, paní Vladimíro, zda je to k smíchu či k pláči. Taková holá skutečnost. Ale připomněla jste nám, co bychom v našem věku měli brát na zřetel. Díky.

Láska ztracená

Zuzana Pivcová 3.1. 09:48
Jíťo, začala jsi novoročně, ale ve známém tónu, který je Tvou součástí a Ty se neumíš přetvařovat. Proto jsou Tvé verše vždy poutavé, i když trochu bolí.

Diskotéka pro pamětníky, 10.díl: legendární ABBA

Hana Šorejsová 3.1. 09:47
Moc prima, skupinu ABBA mám ráda od počátku . TO jsem ještě chodila na gympl, a pamatuji jak jsme byli vděční, když nám někdo přivezl ze zahraničí desku. Tehdy nebylo vše tak jednoduché jako dnes.... Ty , co jste vybral jsou asi opravdu jedny nej ....Díky moc Míro !

Brooklynský most, architektonický skvost

Hana Šorejsová 3.1. 09:40
Brooklynský most jsme vždy obdivovali stejně jako Harbour Bridge v Austrálii. Oba jsou nádherné !

Hysterka z Dallasu: Victoria Principal

Jana Slavíková 2.1. 19:10
Dallas byl asi první seriál, který k nám po Listopadu "konečně" dorazil. Přiznám bez mučení, že jsem ho dychtivě sledovala a divila se, proč ho ti Američané tak žerou. Myslím ale, že mému duševnímu vývoji nijak neuškodil :-))

Moje příležitost: výroba módních doplňků na přání

Jana Šenbergerová 2.1. 17:39
Marie, jste šikovná. Přeji vám hodně zájemců o pěkné výrobky.

Můj nejsilnější zážitek roku: ocenění Antonína Kaliny

Zuzana Pivcová 2.1. 17:36
Pan Motl chodil občas pátrat i do našeho archivu. Líbí se mi, že se pouští do neprobádaných a často dost krkolomných případů.

Putinovi asi teče do bot, po letech zlevnil vodku

Jan Blahoslav 2.1. 17:29
Ahoj Tomáši, líbí se mi, že se dokážeš radikálně postavit tak velkým tématům jako Vladimir Putin. Tvůj názor podporuji. Přestože u mě, vozíčkáře, je střela do týla mnohem jednodušší.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.