Přehled posledních diskuzních příspěvků
Půjdem spolu za betlémy
Marie Novotná 29.12. 17:13
Děkuji ti Zuzko za tvoje vypravování a krásné betlémy s veškerými informacemi o nich ,které mi připoměly ,,Kryštofovo údolí".I tam bylo mnoho různých betlému s muzeem hraček.Letos v létě jsem tam byla prvně a opravdu to stálo za podívání.Jen fotodokumentace je nepublikovatelná-bohužel.Tvoje fotečky jsou krásné.
Novoroční
Zuzana Pivcová 29.12. 11:24
Je to krásné vyznání a trochu věštba, která se mi dostává hodně pod kůži. Díky.
Čas na digitální detox
Olga Štolbová 29.12. 10:14
Do kanálu určitě nehodím, ale omezuju. Oči se bouří a venku je tak krásně.
Začne ještě někdy opravdová zima?
Hana Šorejsová 29.12. 09:11
Dobré ráno ! V Praze hustě pochumlává, konečně pocukrováno. Sněžení přibývá. Tak jsme se dočkali. Přeji hezký den ! Teplota : minus 3 stupně Celsia.
Lucie Šafářová odlétá již zítra k protinožcům
Anna Vrbovská 28.12. 22:00
Přeji Lucii dobré úspěšné vykročení do nové sezony!
Můj zážitek roku: Putování po stopách hrdinů románů Ildefonsa Falkonese
Hana Rypáčková 28.12. 21:49
To byl Zojo vydařený výlet a podle beletrie místo průvodce..
Úspěšní čeští sportovci v prosinci
Hana Šorejsová 28.12. 13:12
Ano také se těším na všechny sportovní přenosy po krátké pauze. Turné 4 můstků, a biatlon. Bohužel tenis z Australian Open je v opačném času, je tam o 10hodin více, při zdejším zimním času. A hokej nás teprve čeká .....
Zámek Telč láká na zimní festival
Hana Rypáčková 28.12. 07:47
Festivaly v Telči jsou vždy nádherné.Toto město má program na celý rok a ví, jak přilákat turisty...
Hovory z Lán v ČRo končí, nahradí je Frekvence 1
Zdenka Jírová 27.12. 21:27
Jak malicherný je národ, když se utápí ve "spravedlivém rozhořčení" pro několik slov prezidenta, která měla v za daných okolností svou platnost a nevidí , co ve skutečnosti je hlavním cílem prezidenta. ČT přenáší přenost z parafráze na lidové rozhořčení a s "fasovanými" červenými kartami, ale o čem vlastně prezident mluvil, neodvysílá.To je úplný Kocourkov nebo laciná msta nezvolených?
Vánoce v domovech a léčebnách
Jana Šenbergerová 27.12. 17:14
Je dobře, že jste nám to připomněla. Nikdo z nás nemá jistotu, že nebude v některé fázi svého života odkázán na pomoc jiných lidí než své rodiny. Všem, kteří někdy za almužnu pečují láskyplně a zodpovědně o jiné, přeji, aby se dočkali alespoň vděčnosti od těch, z jejichž beder snímají tíži starostí.
Betlémské zvonění
Vladka Steinová 27.12. 13:58
Dobrý den, p.Zuzko,děkuji moc za krásně ztvárněné připomenutí výstavy, za pěkný popis a za pěkné fotky.
Prosinec
Vladka Steinová 27.12. 13:56
Dobrý den, p. Jano,moc krásně vyjádřené. Ano, úděl člověčí...nechť se Vám daří.
Osobností roku je Angela Merkelová
Hana Šorejsová 27.12. 12:32
Obě děvčata jak Angela Merkel tak Annie Lennox jsou naše vrstevnice, šedesandy, obě mají energii, každá v něčem jiném, obou žen si velmi vážím.
Mlčím
Jarmila Peerová 26.12. 16:54
I já mlčím Zuzanko,slova mi u Tvých krásných básní občas chybí....vlastně ne občas,hodně často.Tak zase jen,díky....
Sportovní nadílka pro rok 2015
Miroslav Štorch 26.12. 11:37
Díky za přehledný článek o sportovním dění v příštím roce. Hodně se těším na turné Čtyř můstků v Německu a Rakousku. Juniorský mistr světa Roman Koudelka má nyní rakouského trenéra a jeho forma stoupá. Dokonce vedl bodování světového poháru skokanů na lyžích před závodnickými esy z Rakouska, Německa a Švýcarska. Uvidíme jak se mu bude dařit na domácím území soupeřů, kde bodoví rozhodčí mírně nadržují vyvoleným. Snad to nebude jako v krasobruslení.
Sněží v Čechách i na Moravě, jak to je u vás? Napište nám!
Miroslav Štorch 26.12. 11:24
Probuzení dnes na Štěpána bylo příjemné, protože park a střechy domků v okolí byly bílé. Slabý poprašek sněhu navodil symbolicky alespoň trochu atmosféru Vánoc. :-)
Pozor na nejrůznější poradce
Marie Novotná 26.12. 10:33
Nemusí to být poradci,sama jsem poznala,že i v bankách neřeknou všechno o nabízeném produktu.Nevím zda úmyslně nebo jen zapoměli,ale nic nemění na tom,že ve finále se neomluví a smlouva platí podle podepsané verze.Jen těžko člověk pozná,kdo a co nabízí jako to nej...řešení.
Archivace fotek: Jak na to?
Marie Novotná 26.12. 10:27
Radku,tak já si všechny fotky archivuji na zoneramě v albech.Zoner 17 používám,ale ještě všechny způsoby nemám vyzkoušené.Archivuji většinou jen zmenšené a ne moc upravené,chci si ponechat to co skutečně bylo vyfoceno a ne něco upravené.Je to asi věc názoru.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.