Přehled posledních diskuzních příspěvků
Na co sáhl, v tom byl skvělý. Jiří Šlitr
Hana Šorejsová 26.12. 06:33
Nezapomenutelný zážitek, kdy mne poprvé vzala maminka do Semaforu, bylo mi 14 let a hrála se crazy komedie Jonáš a Tingltangl. Jiří Suchý byl autor a Jiří Šlitr složil hudbu, bylo to humorné a i v tom věku dospívání, jsem se pobavila a smála a byla šťastná, že jsem byla v Semaforu. Pamatuji dobu, kdy se stáli na lístky dlouhé fronty ....dvojice Suchý-Šlitr byla snad tehdy nejpopulárnější. Jeho písničky jsou jedny nej......
FOTOHÁDANKA TÝDNE: vítězkou je Eva Kovaříková
Hana Rypáčková 25.12. 21:14
Alena Vránová
Knosos na Krétě u Iraklia
Srbsko- vápencová stěna u Berounky
Kouzelný svět pohádek na ledu
Eva Mužíková 25.12. 18:25
Hani, lední revui jsem viděla na živo asi jen dvakrát. Byl to vždy nádherný zážitek. Kostýmy, hudba, scénografie, to vše mne vždy uchvátilo.
Náladu mám
Miroslav Štorch 25.12. 17:05
Hezké veršíky, které se pěkně doplňují s představou hvízdané písničky. Skupina Poutníci zpívají písničku - Až uslyším hvízdání - https://www.youtube.com/watch?v=HLvUsvCVLfc&list=RDHLvUsvCVLfc#t=22
Můj nejsilnější zážitek roku: Dvakrát do jedné řeky…
Hana Rypáčková 25.12. 09:00
Blahopřeji k výkonu. U Kdyně je kde trénovat. Měli jsme půjčenou chalupu v Mezholezích a kopců je kolem hojnost. Ale moc se nám v těch kopcích líbilo.Tak posílám pozdrav Korábu.
Vážení příznivci i60, přejeme Vám krásné a klidné Vánoce!
Miluše Převrátilová 24.12. 16:41
Děkuji za milé přání, ještě jednou i Vám přeji radostné a pohodové Vánoce :-)
Předvánoční procházka posvátnou krajinou Šumavy
Alena Vávrová 24.12. 16:35
Hani - a skutečně je "krásný hled na ten Boží svět" a moc krásně - s láskou - jsi to napsala i nafotila. Jsem ráda, že jsem na některých místech také byla.
Zemřel král chalupářů Přemek Podlaha
Hana Rypáčková 24.12. 13:21
Na Receptář jsem se ráda dívala, je to smutné tím víc, že zemřel v tomto čase.
Fenomén jménem bramborový salát
Hana Rypáčková 24.12. 13:18
Máme tradiční rodinný bramborový salát bez uzeniny,ale odlehčený jablkem.Už je hotový .A jen osmažit ryby .
Malá sonda vánočních zvyků po celém světě
Hana Rypáčková 24.12. 13:14
Ano, ale české Vánoce jsou nejlepší. A Ladovy vánoční obrázky.
Kouzlo časů minulých: malý hošík černovlasý...
Anna Vrbovská 24.12. 09:50
Opět kouzelné kouzlo pane Kašíku. Přeji krásné svátky všem!
Jsem jako dárek
Jiří Libánský 24.12. 08:53
Hezká básnička a hezký dárek, Však jsem si ho také rozbalil už včera večer. :-)
Němci milují českou Popelku. Letos jim půjde dvanáctkrát
Alena Tollarová 23.12. 22:58
Libuška Šafránková - nejprinceznovatější ze všech princezen! Moc jí držím palce v jejím boji o zdraví!
Diskotéka pro pamětníky č. 9: stále úžasný Václav Neckář!
Radovan Cakl 23.12. 17:36
Álo, fajn a bohatý výběr. Jestli nikomu, tak nám jsi radost udělala. Koledy ještě zítra a pak vypustíme Vaška :-)
Petra Kvitová je královnou sportu
Miroslav Štorch 23.12. 16:51
Také jsem se díval na přímý přenos vyhlašování výsledků anktey sportovních novinářů. Stalo se v Československu i Česku poprvé, kdy v roce olympijských her držitel zlaté olympijské medaile nezvítězil. Petra Kvitová vyhrála ale jen o 10 hlasů před jen jednou zlatou Samkovou a Sáblíkovou se zlatou a stříbrnou. Řada lidí považuje novinářskou anketu za příliš subjektivní a nezahrnující skvělé úspěchy jiných sportů. Berdych nebyl mistrem světa a přece se umístil v anketě před nimi. Je to jen přesný součet nepřesných čísel. Díky za článek. Samková pěkně zatančila, i dvoumetrový Ondřej Synek a Imrich Bugár seděl při tanci na židli :-)
Vánoční
Zuzana Pivcová 23.12. 15:13
Je to krásné vánoční přání, navíc ve verších. Za sebe moc děkuji a posílám ho dál.
Kapří povídání
Zuzana Pivcová 23.12. 15:11
Trochu se, Honzo, nad Tvým kapřím nápadem usmívám, ale zároveň je mi i smutno. Prodejním kádím se obloukem vyhýbám. Každý jsme nějaký.
Vánoční pohádka
Zuzana Pivcová 23.12. 07:41
Píšete, Hanko,moc hezky, vnímavě a láskyplně. Máte krásné vzpomínky na dětství, jste báječná a aktivní babička. Myslím, že tudy vede cesta. Dohady a spory nic neřeší, jen bolí. Přeji Vám vše nej.
Korálky štěstí
Zuzana Pivcová 23.12. 07:32
Ano, to jsi Ty a Tvoje životní filozofie. Díky, Jano. Nejen za sebe.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.