Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jedeš v zimě na Slapy? Tak to jsi úplný magor!
Jana Záhlavová 22.12. 15:49
Tomáši, vy jste prostě démon. Vaše drahá polovička musí mít nervy ze železa, ale přesto máte mé sympatie.
Můj nejsilnější zážitek roku: nejkrásnější dárek - kniha
Zuzana Pivcová 22.12. 11:21
Nezaměnitelná Dano, díky za vyznání.
Vánoční balada
Zuzana Pivcová 22.12. 08:33
Stesk a doufání patří stále trochu k sobě, ale o vánočních svátcích je člověk pociťuje ještě mnohem intenzivněji. Přála bych Vám, aby tuláka přinesla řeka návratů už nyní.
Magazín i60 o svátcích: pokračují všechny soutěže, nově Otázka dne
Jana Svačinová 21.12. 22:40
Krásné prožití svátků Vánočních přeji redakci na tomto skvělém webu a všem,kdo jsou nadšení a rádi se podívají vždy na tyto stránky které nemají chybu http://www.youtube.com/embed/bfF7TKZ6D-c
To se sluší pro psí uši?
Eva Mužíková 21.12. 18:12
Pane Horenský, básníte mi z duše. Já v tuto dobu nenávidím všechny bezohledné " pyrotechniky". Silvestrovské oslavy musím tolerovat, umím si částečně poradit. Venčit jdu Bertíka naposledy tak okolo 18té hodiny, pak jsme převážně zalezlí s knížkou v koupelně. Ale nemohu se smířit s tím, že toto střílení se ozývá již od poloviny prosince až do poloviny ledna. Bertík, přestože má perfektní poslušnost, od těchto dnů musí být na vodítku i tam, kde je volný pohyb psů povolený. Je tak strašně vystresovaný, že by byl schopen utéci kamkoliv, jen nejdál od toho obtěžujícího zvuku... Mnohdy o něj mám opravdu strach, srdíčko mu buší, klepe se a na nic nereaguje... PROČ???
Hopman Cup - pohodový turnaj
Hana Šorejsová 21.12. 12:00
Pododový turnaj už zná změny. Jo-Wilfried Tsonga se musí vzdát účasti kvůli zranění ruky a ve dvojici s Alizé Cornetovou bude Benoit Paire. Stejně tak Jack Sock v úterý podstoupil operaci kyčle, kvůli níž přijde i o Australian Open. Jeho nahradí John Isner a ve dvojici se světovou jedničkou Serenou Williamsovou budou silnými favority.
Kouzlo adventních dní
Hana Šorejsová 21.12. 11:51
Miluško, Vaše fotografie vždy pohladí na duši, obzvláště z Prahy, patří Vám díky ! Krmit labutě a sledovat racky u Vltavy máme rádi i s vnoučaty.
Kdo vymyslel termosku, kterou máte doma?
Dana Kolářová 21.12. 11:23
Všichni turisté, na vodě i na souši, jsou vděčni vynálezci za tuto dnes naprosto běžnou pomůcku.
Na Michalově statku slaví staročeské Vánoce
Marie Novotná 20.12. 22:51
Děkuji za pozvánku.já přidávám virtuální prohlídku.Je to jen kousek od našeho setkání i60 na Ředkovci: http://www.virtualtravel.cz/pohled/selska-hospoda.html
Krásná hymna Kde domov můj neměla na růžích zrovna ustláno
Zuzana Pivcová 20.12. 21:18
Naše hymna je lyrická píseň, zatímco většina ostatních zemí má jako hymnu nějaký pochod či jinou ráznější melodii. Zní krásně, ať ji hraje symfonický orchestr nebo vojenská kapela, ať ji zpívá nějaká pěvecká osobnost nebo dětský sbor. Je-li hrána při slavnostních příležitostech i na počest vítězství sportovců, je to velice silný dojem. A nejvíc se mi líbí, že už se za ní nemusí hrát nic dalšího. Mám na mysli tu sovětskou.
Nevánoční
Zuzana Pivcová 20.12. 21:09
Jsi šťastná životní optimistka. Od Tebe by se mnozí mohli učit (včetně mě). Díky. :-)
Můj nejsilnější zážitek roku: setkání s panem prezidentem
Lidmila Nejedlá 20.12. 12:21
Vážený pane Henzle, je to zajímavé vyprávění a Vy jste dobrý pozorovatel. I já jsem se setkala s p. Zemanem, ale v letech po " sametové revoluci" 1x v Brně a 1x v Praze. Byl výborný řečník, jeho názory byly odvážné a sršel vtipem. Dodnes si pamatuji jeho větu: Nemusíme se s Ruskem bratříčkovat, ale potřebujeme s ním obchodovat...Jste umělecky zaměřená duše, tak Vám přeji hodně tvůrčí invence.
O Vánocích bude otevřeno do dvou
Jana Slavíková 20.12. 11:51
Je mi líto zaměstnanců velkých řetězců, ale stejně by mi muselo být líto hasičů, zdravotníků, policistů a silničářů. Každé povolání má svá pro a proti. Omezovat prodejní dobu podle velikosti prodejní plochy mi přijde zcestné. Super a hypermarkety budou muset zavřít a malé večerky mohou mít otevřeno bez přerušení? Mělo by být na rozhodnutí obchodníka, jestli bude mít otevřeno non stop nebo jestli bude světit neděle a svátky. Podnikání je přece o zisku a jestli mají v neděli dost zákazníků, neměl by jim do otevírací doby nikdo, natož stát zasahovat.
Láska, ten pocit
Lidmila Nejedlá 20.12. 11:50
Paní Hano, hezké a povzbudivé. Přejme všem lidem lásku, ať jsou nám nakloněni či ne. Každý si jí zaslouží.
Tak jak to tedy bylo? Omluvili se komunisté národu, nebo ne?
Jana Záhlavová 19.12. 23:32
Tak to tedy pardon. Jsem sice už dost stará důchodkyně, ale komouše volit by mě nikdy nenapadlo.
Tanec pro radost
Vladka Steinová 19.12. 13:21
Dobrý den, p. M.M.Klosová, poslala jste velmi milý a pohodový videozáznam,který rozveselí.Jsou to sympatické babči a jak jim to jde! Zvláště té vpředu, té "modrobílé"!
Můj nejsilnější zážitek roku: Operace a záchrana kocourka
Zuzana Pivcová 19.12. 12:26
Zvláštní, myslela jsem, že napíšu o seniorce kočce Nadě, která v létě absolvovala infuze, protože jí selhávaly ledviny. Zatím ji dietou a prostředkem Renavast pořád držíme v celkem přijatelném stavu. Mám ráda kočky a lidi, kteří věnují kočkám péči!!
Moje fotogalerie: Před vánoci
Vladka Steinová 19.12. 11:57
Paní Zuzko,moc pěkné připomenutí předvánoční nálady a zajímavé fotky.Centrum MT znám, nebydlím zase tak daleko od Vás. A souhlasím, Vánoce by neměly být ani trochu komerční záležitostí.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.