Přehled posledních diskuzních příspěvků
FOTOHÁDANKA TÝDNE: vítězí pan Libor Petr
Libor Petr 18.12. 21:31
Boris Vian pseudonym Vernon Sullivan
Žebrák
Lisabon
Pohlednice
Zuzana Pivcová 18.12. 20:25
To je zvláštní poetické zdůvodnění nedoručené pošty, někdy v tom může sehrát roli skutečně přírodní živel. I když u mne bývaly důvody marného čekání na slíbenou poštu rozhodně prozaičtější. :-)))
ČT uvede historické večerníčky digitálně
Marie Novotná 18.12. 17:45
Tak tohle je dobrá zpráva.Vnoučata se mohou podívat,na co koukala babička.Ráda se znovu podívám na robota Emila a jiné.
Nejlepší sportovci roku 2014: Jak se ohodnotili mezi sebou
Hana Rypáčková 18.12. 10:53
A na Jaroše nezbylo?
Diskotéka pro pamětníky 8: Vánoční svátky jsou tady
Hana Rypáčková 18.12. 10:49
To je nadílka , díky Ježíšku.
Na Šumavě se tento zvyk dochoval.V Netolicích a Šumavských Hošticích se konají roráty v adventních nedělích opravdu před svítáním....Většinou jsou u nás mše o čtvrté a na Štědrý den ve 22 hod. místo o půlnoci.
Lidé si připomenou třetí výročí úmrtí Václava Havla
Hana Šorejsová 18.12. 08:50
Václav Havel polistopadový prezident zůstane v mém srdci jako pan prezident navždy ! Měli jsme ho rádi !
Můj nejsilnější zážitek roku: Jak mi nebe poslalo Áju
Zuzana Pivcová 17.12. 19:51
To jste napsala moc hezky. Často se to stává, že když člověk přijde o zvířecího společníka, přijde mu, až uzraje čas, do cesty za něj krásná náhrada, tedy spíš pokračovatel.
Běžkařům bude v Chuchli opět k dispozici bílá stopa
Zoja Sedláčková 17.12. 18:54
Tak uvidíme, vloni moc dlouho v provozu nebyla a letos to vypadá na ještě "horší" zimu.
Jaroslav Satoranský doplácí na rod Hamrů
Vladka Steinová 17.12. 18:36
Dobrý večer,blahopřeji p.Satoranskému k dnešnímu jubileu, přeji hodně zdraví. Seriál Nejmladší z rodu Hamrů nebyl, myslím, špatný,zachytil dobu takovou, jaká zde byla.
Talent Alfréda Radoka nemohl kvůli době naplno vyniknout
Vladka Steinová 17.12. 12:22
Dobrý den, myslím, že pan A. Radok byl geniální.Film Daleká cesta je velmi dobrý film, uvážíme-li, kdy a v jakých podmínách vznikl.Film Dědeček automobil viděl jistě každý a vynikající a ojedinělý úspěch Laterny magiky není třeba popisovat.
Jak hezky zabalit vánoční dárek
Hana Rypáčková 17.12. 10:58
To je neskutečné, jak jsi šikovná, Růženko.Ale moc se mi to líbí, zkusím to, i když nemám cik cak nůžky.To bude zase legrace, co mi z toho vyleze!!!
Já totiž hlavně balím , ten dárek je zanedbatelný-spíš překvapení..A tak k "dárečkům" přidávám háčkované meďánky, myšičky a jiné blbůstky.Takže balíček je zajímavý a uvnitř...Mezi ostatními dárky se to ztratí.Máme dvanáct vnoučat, no Valerie nebude letos ještě ani koukat na stromeček.
Simpsonovi: jistota dobré kreslené televizní zábavy
Hana Rypáčková 17.12. 10:19
Já jsem tomu na chuť nepřišla, spíš jsem se divila, vnoučatům se seriál moc líbil a dokonce se mezi hračkami válely i legrační postavičky.
Vědci zrekonstruují podobu Jana Žižky
Hana Rypáčková 17.12. 10:08
Jezdíme do Sudoměře k rybníkům, je tam krásně.A na tvář Žižky jsem si zvykla.Snad se nemusí všechno převorat...
Martina Navrátilová si vzala svou přítelkyni
Miroslav Štorch 16.12. 22:10
Kdysi Martina Navrátilová přišla o finanční podporu mnoha sponzorů, když se otevřeně v tisku USA přihlásila k homosexuální orientaci, ale její coming-out ocenila většina stejně orientovaných občanů. Uplynulo několik desetiletí a jsou legální registrovaná partnerství i sňatky. Budiž jim to přáno, pokud neškodí mladistvým. Změny morálky a etických postojů probíhají velmi rychle.
Kapka lásky je víc než vodopád zlata
Marie Magdalena Klosová 16.12. 18:19
Tak to bylo pěkné,čtivé,úsměvné a poučné bilancování,pane
Petře Šafránku.Vnesl jste do mého adventního večera příjemno.Děkuji.P.S.Ukolébavku si opisuji,bude se mi hodit.
Písničkář František Segrado: Když odcházejí staří kamarádi
Marie Magdalena Klosová 16.12. 18:12
Mám radost,když se vnitřně potkám s člověkem,který je mi v mnohém blízký.Pan František Segrado k takovým určitě patří,stejně jako to byl pan Petr Hapka a stále je pro mě bezkonkurenční pan Michal Horáček.Svými texty,elegancí,postojem k životu.Právě jsem si objednala lístky na jejich koncert v Ostravě.Shoda okolností?
Jak se naše vysněná dovolená změnila v horor
Lidmila Nejedlá 16.12. 16:09
Cestování je moje slabost. Zamlada jsme s manželem odjeli vlakem do Burgasu a bylo nám jedno, jak se dostaneme zpět. Nakonec jsme podplatili průvodčího a jeli jsme v kupé, kde byl sklad pro jídelní vůz. Bylo to prima.
Karel Kludský: slavný principál z nouze
Zuzana Pivcová 16.12. 15:17
Jako pro dítě měl pro mě cirkus (i provazochodci nebo kolotoče a střelnice) určité kouzlo, snad proto, že z něj byla cítit vůně dálek, tím, jak společnost kočovala. Nyní už ani náhodou. A ze všeho nejvíc nesnáším drezúru zvířat, to může někdo stokrát tvrdit, jak zvířata cvičí ochotně a ráda. Hlavně u šelem je to proti jejich přirozenosti, takže vůbec není divu, že se tomu čas od času některá z nich vzepře.
Cestování vlakem
Zuzana Pivcová 16.12. 15:11
Z práce na Ruzyni teď jezdím občas vlakem ze zastávky Praha-Ruzyně na Masarykovo nádraží. Úplně si tu jízdu vychutnávám. Je to vlak z Kladna a lidí cestuje málo. Někde už jsem se zmiňovala, že jízdy vlakem miluju. Když je to možné, vždy mu dám přednost před autobusem. Ale při vzpomínce na nevytopené vagony a třeskuté mrazy mám ještě teď husí kůži.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.