Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kreslené vtipy Vladimíra Renčína
Hana Rypáčková 16.12. 07:59
Mně taky i když ten můj plakát o psu jak má chodit do práce je asi od Jiránka...Pátrám dál.
Ostrava
Zdenka Jírová 15.12. 21:17
Ostravu jsem navštívila poprvé jako studentka a byli jsem se podívat na Černou louku na nějakou výstavu.Už si nevzpomínám na téma, ale Ostrava se mně tehdy nelíbila. Byla moc špinavá. Nyní se zájmem sleduji ukázky z nové, již mnohem hezčí Ostravy. Jen ten smog jsme měli donedávna podobný, jsem z Teplic. U nás se to už většinou vyřešilo, Ostraváky to zatím čeká. Snad se dočkají.
Moje příležitost: Proč nebýt ještě krásnější?
Marie Magdalena Klosová 15.12. 20:58
Myslela jsem,že tady budou nabízet své výrobky,či služby aktivní "účastníci" i60 ,aby si eventuelně přivydělali,nebo udělali radost ostatním.A tohle vypadá na "normální" reklamu profesionálního salónu.Za "profesionální cenu".
Aby se nám to tady reklamou /neplacenou/nezaplevelilo.
Mně se to moc nelíbí.
Pozor na modré světlo při usínání
Zuzana Pivcová 15.12. 19:14
Mně natolik vadí zapnuté přístroje, že vše, co nabíjím, mobil, foťák, holicí strojek. stěhuji do koupelny. A na rádiobudíku si svítící čas zakrývám.
Největší letecká bitva nad územím Česka
Zuzana Pivcová 15.12. 18:39
Pana Rajlicha znám, a jeho údaje jsou jistě věrohodné, protože je to momentálně asi největší znalec historie vojenského letectva u nás.
Takové hezké Vánoce
Vladka Steinová 15.12. 13:59
Dobrý den,p.Lidmilo, hezký, nádechem sentimentality a něčeho nenávratně ztraceného, provoněný příběh....
Valašský Edison Josef Sousedík
Libuše Křapová 15.12. 12:24
Tolik chytrých lidí bylo zbytečně zabito. Kde jsme jako národ mohli už dávno být. A při tom se o něm skoro neví- tedy - doufám, že ve Vsetíně jsou na něho hrdí.
Peníze po tatínkovi
Radovan Cakl 15.12. 11:14
Hani, parádní sbírka. Táta měl sbírku známek a měl tam i nějaké vzácnější, včetně aršíků. Když ale viděl, že sbírka nebude mít pokračovatele, tak ji prodal známému filatelistovi a peníze si aspoň s manželkou užili. Dneska by to třeba byla vzácnost, ale kdo ví?
Vánoční kapři letos budou za stejné ceny
Hana Rypáčková 15.12. 10:05
Jestli bude stále takové teplo, mohou se v kádích dusit.V rybárně je stálá nabídka a kupuji půlky .Mám objednané dvě amuří na 23.12. Je s tím méně práce.Polévka pro dva bude z kostry...Už ani nevracíme kapříka do Otavy.
Vnučka psala sloh..k večeři máme salát a řízky, jen tatínek a děda kapra.../Jsou na Vánoce u druhé babičky a mají jiné tradice/
Růžové psaníčko
VANDA Blaškovič 15.12. 08:53
...tažní ptáci, pro váš let mne kdysi začal vábit svět....Jitko,děkuji za růžové psaníčko...sladké jak vánoční cukroví, peč dál !
Praha chystá o Vánocích řadu kulturních akcí
Zuzana Pivcová 15.12. 07:34
My půjdeme kromě jiného rozhodně na Štědrý den s "nadílkou" (suché pečivo, zelenina, jablka, skořápky z vajec) do pražské ZOO. Je až s podivem, kolik lidí, zvlášť rodin s dětmi, si ten den zvolí za cíl ZOO, třeba místo koukání na TV.
Pohádky pro Honzíka 3.: Zimní pohádka
Eva Mužíková 14.12. 23:11
Libuško, krásná pohádka, přečetla jsem si ji na dobrou noc... Potěšilo mne, že se Tvůj pejsek jmenuje Bertík...
Poslední soutěže letošního roku: pozor, hrajeme o mobilní telefony!
Hana Rypáčková 14.12. 20:15
Taky se redakci obdivuji, je s tím taková práce! Ale vyhrála jsem rum v té nejlehčí tipovačce, při které je nápověda a b c .A dokonce jsem se odhodlala poprvé! Moc děkuji za šťastnou ruku.Ráda se do toho exkluzivního obchodu v Karlíně podívám.
Josef Abrhám: elegán českého filmu je prý hercem ze zoufalství
Vladka Steinová 14.12. 15:44
Dobrý den, p. Abrhámovi přeji k životnímu jubileu hodně zdraví a vše nejlepší, obzvláště nyní, kdy je jeho manželka, p.Šafránková po náročné operaci. Jeho role a výkony, jak v Činoherním klubu, tak ve filmech, to jsou skvosty.
Adventní výlet Prahou s vnoučaty
Olga Štolbová 14.12. 13:00
Hani, jsi úžasná babička, jednou z těch dětiček budou také rodiče a právě tak budou předávat svým dětem a později vnoučatům lásku k domovu, k Praze i k vlasti.
Vánoce jako za císaře pána
Olga Štolbová 14.12. 10:21
Určitě to bude zajímavé, ale Svratka na Žďársku je z Prahy krapýtko z ruky. Líbí se vám krapýtko? Ani nevím jak se mi to slovo najednou v hlavě vylíhlo.
Asi je to ...
Olga Štolbová 14.12. 10:14
Duo nebo sólo - i tak je na světě pěkně, dokud plujeme žítím, ještě toho může hodně přijít, jen neházet flintu do žita...Zuzko opět nádherné a k zamyšlení. ***
Kouzlo časů minulých: vánočky s rozinkami
Libuše Křapová 14.12. 09:20
Úsměvné srovnávání, pane Kašíku. Já se těším, že budu vánočku péct za pár dní. A máslo mám opravdu z akce :-))
Pomoc! Třetí adventní sobota mě přivedla k šílenství
Jan Blahoslav 13.12. 23:17
Nemám nohy, jak jsem už tady snad někdy řekl, takže nakupování jsem absolvoval na vozíku se synem. Musím říci, že v tomto případě to byla obrovská výhoda. Všude mě pustili jako prvního, až jsem se skoro styděl.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.