Přehled posledních diskuzních příspěvků
Luxusní vlak Orient expres nejezdí pět let. Jaká škoda!
Alena Tollarová 13.12. 21:24
To by bylo na setkání i60 jako dělané, že jo.
Fotogalerie: Zimní Jeseníky
Zoja Sedláčková 13.12. 13:08
Krásná tůra na běžkách. Úplně se tam s vámi vidím.Na podzim jsem se sestrou absolvovala procházku z Ovčárny na Švýcárnu a vloni v prosinci z Červenohorského sedla do Koutů a dál do Loučné. Nahoře byl sníh a námraza a dole úplné jaro. Obě procházky velmi příjemné ale zimní je zimní! Třeba se mi podaří ukecat manžela na týdenní zimní pobyt.
Posezení v kočičí kavárně prospívá kočkám i lidem
Zoja Sedláčková 13.12. 12:55
My máme doma tři kočky a jednoho kocourka, ten je, kupodivu, největší mazel. Říká se, že kočky jsou vázané na místo a ne na lidi. Nevím, ale ty naše, když jsme pryč a pak se vrátíme, hodně nás vítají a pak se delší dobu od nás nehnou. Až budu v Praze, docela ráda se do takové kavárny podívám.
Tenisové exhibice a relaxace 2014
Hana Šorejsová 13.12. 08:39
Míro, moc hezký článek, i když tenisových fanoušků tady není tolik, ale třeba přibudou. Je to hezká tenisová reportáž a fota velmi vystihují báječnou atmosféru. Díky moc! Tenis je bílý sport a nádhera!
Číše života
Zuzana Pivcová 13.12. 08:22
Moc se mi líbí ten opakující se, ale pozměněný motiv dvou číší a samoty ve tmě, to Vám opravdu "srdce vyšlo ústy".
Česká marmeládová lady vaří i pro britskou královnu
Marie Magdalena Klosová 12.12. 22:26
Taky jedna,co to vzala za správný konec.Já bych brala tu její /jakoukoliv/ marmeládu.A ráno u snídaně bych blahem mhouřila oči.
Svítá
Zuzana Pivcová 12.12. 19:06
Vše má svůj čas a jaro určitě přijde tak, jak má. Počkáme si. A naše země je opravdu různorodě krásná. O tom svědčí i Tvé obrázky.
Vánoční rapsodie
Marie Magdalena Klosová 12.12. 14:55
Nádherný,stále aktuální a dojemný příběh se skvělým koncem.Kdo jste ho nečetli/ly/,tak určitě klikněte.
Vánoční autobus
Miluše Převrátilová 12.12. 10:23
Krásný příběh a určitě nezapomenutelný zážitek pro všechny zúčastněné ...
Zasněžené Strakonice
Jitka Chodorová 12.12. 09:51
Hanko,moc pěkné fotky,a souhlasím i s popisem města,Strakonice znám a říkám to samé,ošklivé město,za zmínku však stojí hrad a okolí řeky Otavy,které je skutečně kouzelné,ale ve sněhu na tvých fotkách i toto ošklivé město zkrásnělo.Díky.
Vyšehradský tunel nahradil převozníka
Miroslav Štorch 12.12. 09:51
Ten snímek s Vyšehradským tunelem je krajina mého dětství a mládí. Znám tady každý kámen. V Podolském ústavu péče o matku a dítě těsně u Vyšehradu se rodí děti dodnes, před tunelem jezdil přívoz přes Vltavu na Císařskou louku. Vpravo na snímku je i rohový dům, kde jsme bydleli na Podolském nábřeží a bývalo tam kino Zdar. To už je ale zrušené. Misto toho je tam hudební klub. Ještě pamatuji trolejbusy, které projížděli tunelem z Pankráce a končily u Václavského náměstí :-) Díky redakci za článek i pěkný snímek. Jako rodák Vltavou křtěný jsem to ocenil.
Nejstarší zoologická byla otevřena v Paříži
Marie Magdalena Klosová 11.12. 23:21
Konečně také jedna pozitivní zpráva o Velké franc.revoluci.
Bohužel zkalena tím,že se zachraňovala zvířata,zatímco ve velkém padaly lidské hlavy.
Hej, mistře s Bělohlávkem se rozezní ve 40 kinech
Marie Magdalena Klosová 11.12. 23:03
Děkuji za skvělou informaci.Bez této skladby si Vánoce nedovedu představit.Pravidelně si ji vychutnávám alespoň na gramofonové desce.
FOTOHÁDANKA TÝDNE: vítězí Květa Křivohlávková
Květa Křivohlávková 11.12. 21:50
1) Horské kolo, Prater Vídeň, Rakousko
2) Nashville v Tennessee (Tennessee State Capitol)
3) Klostermannova rozhledna na Javorníku u Stachů
Zdraví začíná od nohou
Lidmila Nejedlá 11.12. 20:59
Potíže s nohama relativně nemám, ale Vy jste hodná, že jste nám tak poradila. Díky.
Alma Mahlerová: femme fatale i múza vídeňské umělecké elity
Zuzana Pivcová 11.12. 19:34
Článek mi připomněl, že se asi před 4 roky obrátil na náš archiv ředitel Rakouského kulturního fóra v Praze s tím, že by se budova Invalidovny skvěle hodila pro inscenaci velkolepé hry "Alma" rak.autora Pauluse Mankera, která už se hraje mnoho let všude ve světě a sklízí úspěchy. Podle toho, co jsem viděla na DVD, šlo o velice efektní představení, drama inspirované životem Almy Mahlerové, ale bylo to představení v několika rovinách, kde spoluúčinkovali diváci a sami rozhodovali o průběhu děje. Bohužel byla Invalidovna vojenský objekt a hrát v ní pro mezinárodní publikum nebylo povoleno.
Fotogalerie: Vycházka
Hana Rypáčková 11.12. 11:27
Jak ráda jsem se zase do těch míst podívala.A v tak nevídaně krásném počasí.Moc hezké.
Kdysi jsme tam s manželem nachodili přes 300 km ve čtrnácti dnech.Oba jsme si teď s fotečkami zavzpomínali.
Jdu za štěstím
Jarmila Peerová 11.12. 09:15
Nádherné,nádherné a ještě jednou nádherné...Tedy Jituško,to mi vehnalo slzy do očí,napsala jsi to něžne,bolestně a s citem Tobě vlastním...Každý by měl jít za štěstím,ale Tobě moc přeji,aby na konci té cesty na Tebe čekala láska velká,pravá a nehynoucí...díky,moc jsi mě potěšila.
I jídlo může být dobrý dárek
Zuzana Pivcová 11.12. 07:39
Mohu potvrdit, že u mne to funguje. Má sestra už má přehled přes mou zdravou výživu a vždy mi nadělí, jak mezi sebou domácky říkáme, "pytel žrádla", z kterého mám velkou radost, jediný problém je, jak to odvléct domů.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.