Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje nákupy přes internet

Radovan Cakl 10.12. 19:22
Hani, mám podobně dobrou zkušenost s nákupy v eshopech. U vyzkoušených platím, pokud to umožňují, on-line kartou, jinak převodem. Stalo se nám, že obchod neměl jednu z položek, inzerovaných SKLADEM dostupnou, a jako omluvu poslal dárek. Jednou přišel velkokvětý ibišek zlomený vinou nedokonalého zabalení. Po informování dodavatele přišel bezplatně nový. Jen jednou Jíťa objednala kytičky, ale ČP je dodala asi za 14 dní po odeslání. Pochopitelně šly na kompost. Ale to se prý u ČP stává,.

Jak kočka

Zoja Sedláčková 10.12. 17:29
Obdivuji každého, kdo dokáže své pocity vyjádřit verši. Vaše se mi moc líbí.

Podáváme trestní oznámení kvůli poškození dobrého jména

Jana Šenbergerová 10.12. 14:33
Od chvíle, co se tu jmenované osoby objevily, začaly problémy. Byla jsem u toho a za sebe mohu říct, že náš server rozhodně nehodlám ztratit. Jsem na straně redakce a děkuji, že bude bojovat za nás všechny, kterým se tu líbí. Hned jsem nakoukla, zda nemám v poště uvedený mail. Nic takového mi nepřišlo. Nikdy bych nevěřila, že lidé, kteří už by mohli mít rozum, dovedou být tak zlí. Nedejme se!

Fotogalerie: U nás v zimě 2012

Hana Rypáčková 10.12. 14:25
Bejvávalo...Hezké ,opravdu zimní obrázky.Tak to má být.

Film pro pamětníky: Hry a sny

Vladka Steinová 10.12. 13:00
Dobrý den,je to méně známý snímek, ale za připomneutí možná stojí scénáře k filkmům Ludvíka Aškenazyho -Tam na konečné

Jak jsem se naučila lyžovat

Hana Rypáčková 10.12. 10:25
Ty se toho Zojo ještě stihneš naučit...

A nepadá a nepadá

Olga Štolbová 10.12. 10:19
Dani, prima nápad. Na to tvé předloňské povídání jsem si klikla a hezké překvapení i můj předloňský komentář. Hezky jsi to vymyslela, ta příroda si poradit nenechá a dělá si co chce. Nám nezbývá, než radovat se, že není hůř. Díky, díky... ***

Jak jsem si objednala holčičku

Zoja Sedláčková 9.12. 19:07
Já měla párek ale na vnučku jsem si také počkala. Hlavně jsem si moc přála, aby měla holčičku ke dvěma klukům dcera. Nechtěla jsem aby se přerušila linie po "přeslici".V synově rodině se také první narodil klučík. Teď mám vnučky dvě, od dcery dvouletou Mariánku a od syna roční Barborku.

Skauti k nám přivezou z Vídně betlémské světlo

Hana Rypáčková 9.12. 18:37
Ano, u nás stojí na náměstí a u hřbitova, tam si nasvítím a podaruji mrtvé a pak domů do teplíčka na svícen židovský a ostatní ,i do kostelíčka.Není světlo jako světlo.

Vánoční honička či pohodička?

Jana Šenbergerová 9.12. 15:49
Ty se, Vando, nezdáš! Já si tu klidně sedím s nohou přes nohu, i když jsem zatím pracně upekla jen linecké, které ještě musím spojit marmeládou. Předevčírem nám jistič už podruhé vyhodil pojistky. Marně jsme pátrali po příčině a nemohli ji objevit. Včera jsme zjistili, že jsme mohli vyhořet od sporáku, který musíme mít zapojený přes prodlužovačku. Takže nepečem, čekáme na lepší kabel. :-)) Předpokládám, že jde o nadsázku. Jen z toho výčtu dobrot jde na mě mdloba a žlučník začíná protestovat. :-)

Fotogalerie: Výlet vlakem na hrad Český Šternberk

Miroslav Štorch 9.12. 13:38
Protože jsem tady také zveřejnil několik fotografií o Českém Šternberku, tak mám k němu vztah z mládí, kdy jsme na ostrově v Sázavě bydleli ve stanech. Díky za hezký článek a reportážní fotografie z cesty.

Sedm nových divů světa je v rozvojových státech

Dagmar Králová 9.12. 12:38
Bohužel komerční lákání turistů pomocí zmanipulovaného hlasování na internetu nebo mobily je už běžnou praxí. V Německu se zjistilo, že některé agentury platí desítky eur vybraným studentům, aby ovlivňovali výsledky různých průzkumů. To je smutní. Byla jsem v Havaně a ta se Praze památkami ani nepřibližuje. Nedívím se, že UNESCO se od toho distancuje.

Zda být či ne

Jitka Chodorová 9.12. 10:52
Tak,to je další tvoje parádička Zuzko,nevím,co bych k tomu dodala.Díky.

Užívat si života lze v každém věku

Alena Tollarová 9.12. 09:03
Tenhle článek mi utekl a přečetla jsem si ho teď. Opravdu jsem se pobavila nabídkou triček s potisky, které jsou nápadité a vtipné.

Šílenec se chtěl nechat sníst anakondou. Marně

Alena Tollarová 9.12. 08:56
Mě tedy nenapadá nic jiného než říct to, co s oblibou říkávala naše češtinářka na základní škole: blahoslavení chudí duchem... inu ale věda je věda ...

Kariéru Drobného nastartoval Semafor

Zdenka Jírová 8.12. 23:38
Milan Drobný je velmi sympatický svým chováním a milou povahou. Jeho zpěv vžd potěší. Gratuluji mu k jeho narozeninám.

Jak jsem se zbavila bolestí a docházek k neurologovi

Miroslav Štorch 8.12. 20:21
Chápu, že když má člověk silné bolesti, tak je ochoten dát i velké částky peněz za účinný lék. Zajímalo by mne bez mailu, alespoň orientačně kolik takové náplasti stojí a jaké množství jich je potřeba na dlouhodobější léčbu. Mám příbuzné, kteří by podobný prostředek potřebovali.

Jen tak zavřít oči a snít ve Staré romantické Praze

Marie Novotná 8.12. 17:45
Připomělo mi to návštěvu podlipnických kostelů a jejich atmosféru.Nejsem velkým příznivcem vážné hudby,ale k adventu tak nějak patří a s ní i zasnění:zavřít oči,poslouchat a snít-třeba o vánocích,krásných vánocích.Akustika kostelů a kaplí je pro tyto koncerty jak stvořená.Díky za připomenutí.

Battaglia: jihočeský baron s duší sportovce

Hana Rypáčková 8.12. 11:56
Potkávali jsme ho tady v okolí a stále se říká, když někdo ostatním ujíždí :"Nehraj si na Batágliu".Do září byla v Blatné pěkná výstava k výročí jeho narození.Nedaleko Bratronic je rodinná hrobka. Jezdili jsme k Chvalovskému rybníku na tábory a stezka odvahy vedla lesem k hrobce./Nestrašili jsme děti, jen tam zapálili svíčku/.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.