Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ráno moudřejší večera
Zuzana Pivcová 8.12. 07:31
Moc hezké. V téhle době pro mě tak nějak skoro jako na míru. Rány se zahojí, ale jizvy se ozývají i po letech. Bohužel.
Magazín i60 naděluje už o druhé adventní neděli!
Hana Rypáčková 7.12. 21:16
Blahopřeji výhercům i redakci za výběr.
O změně
Olga Štolbová 7.12. 17:29
Jani, jsi šikovné děvče, takhle se má brát život a všechny změny, které přináší. I když je to někdy těžké. ***
Hudební originál Zuzana Navarová
Vladka Steinová 7.12. 16:20
Paní Navarová byla skutečně originální a jejího odchodu jsme litovali asi všichni.
Abychom měli klidné Vánoce aneb Konec hádek na i60.cz
Redakce i60 7.12. 13:49
Omlouváme se čtenářům za některé změny a dočasné zmatky na chatu, kolegové pracují na uvedených úpravách. Zejména se omlouváme paní Novotné, která dnes založila nové téma na chatu a ostatním čtenářům, kteří jej ihned začali plnit. Kolegové pracují na sloučení některých podrubrik, nějakou dobu bude trvat, než se témata objeví.
Jak si doma jednoduše vyrobit vánoční dekorace
Dana Kolářová 7.12. 10:54
Růženko, paráda! Písemný návod i foto doprovod. Stomici budou mít z dárků radost a já obdivuji tvoji trpělivost! Hezký Advent.
O aktivním stáří
Eva Balúchová 7.12. 09:56
Pane Zdeňku,tleskám.Je to smutný,ale je to tak.Pěkně jste to vystihl,aspoň vidím,že v tom nejsem sama.
Mám ráda vaše verše,pokračujte.
Trauma z leknutí
Jiří Libánský 7.12. 07:25
Strašení dětí jako výchovný prvek je už dávno psychology hodnocení jako škodlivé a kontraproduktivní. Bohužel rodičem se může stát kdokoliv a získat pro tuto náročnou roli nějakou teoretickou znalost je čistě otázkou dobrovolnosti a je to trestuhodně ignorováno.
Blanský les nabízí výstup na Kleť i rysa ostrovida
Hana Rypáčková 6.12. 21:18
Doporučuji Blanský les A vesničku Brloh.Nesmíte ovšem říkat místním, že bydlí v Brlohu, ale v Brloze..
Moje příležitost: společenský tanec
VANDA Blaškovič 6.12. 13:57
Tanec miluji. Děkuji za nabídku. Předám dál. Znala jste pana Mistra Broučka?
Josef Bláha, věčný inspektor Brůžek
Vladka Steinová 6.12. 12:46
Pana Josefa Bláhu jsem měla moc ráda,nejvíce se mi líbil v roli inspektora Brůžka, ale i v Tv filmu Tchán. Děkuji redakci za připomenutí výročí jeho úmrtí. Zrovna tak dnes ráno na něho vzpomínali na ČR Dvojka.
Retropříběh: Vzpomínáte?
Hana Rypáčková 6.12. 12:43
Ano, pěkné fotky..Pamatuji si Majálesy v Praze 1965-1968.
Ty Majálesy jako byly na gymplu trvají asi stále stejně. Nerebelují či ano? Vím to jen od svých vnoučat,mohu se mýlit.
Mí poddaní budou vzdělaní, rozhodla Marie Terezie
Vladka Steinová 6.12. 12:41
Přestože Marie Terezie neměla státnické vzdělání, patřila ve své době k velmi úspěšným monarchům. Vedle reformy školství provedla i reformu zdravotnictví, zavedla nový poštovní řád, modernizovala krajskou správu a realizovala vojenskou reformu.
Až přijde noc
Vladka Steinová 6.12. 11:05
Dobrý den, p.Zuzko,pěkné. Skvělá kombinace sloves a podstatných jmen..
Přijdeš? Přijď!
Luboš Louskáček 6.12. 09:55
No tedááá...to je půvabné paní Vando. musel jsem se přihlásit! Je to přímočaře neskrývané, poezie sdělnosti a radosti ! I když - jak jinak v lásce - natouženě nesplněné - i když u Vás je to 100% jiak, tiším..moc hezký, zpěvný, skoro mám chuť to zhudebnit. Jen nevím jak vyzní to báječné spojení"...na uhlík..tvůj tajtrdlík". Promiňte, vím že to byl záměr - to jsem se rozřehtal, tohle bych nevymyslel, i kdybych se potil půl dne v peřiňáku...prosím pokračujte ! Rozdáváte radost ! Děkuji Vám !
Nová bondovka ponese jméno Spectre (Přízrak)
Jana Slavíková 5.12. 22:12
Bondovky mám ráda, ale jsem konzervativní a Daniel Craig se mi jako Bond vůbec nelíbí. Chybí mu sebeironie Conneryho i nadhled Pierce Brosnana.
O strašně hnusném čertovi
Zuzana Pivcová 5.12. 21:32
To jste asi musela být pěkně zmaškařená. Já jsem dnes viděla v OC na Pankráci mikulášskou nadílku pro děti. Čertík byl nějaký mladý muž, který byl z celé sestavy nejsympatičtější, a děti, které zpívaly a recitovaly, se místo s Mikulášem chtěly skoro všechny fotit s čertem!
Tajemný vzkaz z minulosti ve zdech Národního muzea
Jana Šenbergerová 5.12. 19:26
Pro mě z toho vyplývá jen to, že se zas tak moc za těch 115 let nezměnilo. :-(
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.