Přehled posledních diskuzních příspěvků
Projekt FAB varuje: Nenechte se vykrást!
Jana Šenbergerová 1.12. 17:38
Problém je v tom, že se zloději je to stejné jako s hackery.
čím vyšší zabezpečení, tím větší touha překonat je. Stačí se projít po chodbě paneláku a hned je jasné, kam by se vyplatilo zajít na "návštěvu".
Romantika ve dvou
Jana Šenbergerová 1.12. 17:32
Moc hezky jste to napsala, Dano. Jsme s partnerem tak rádi, že jsme se našli, že je pro nás romantické úplně všechno. I párek v rohlíku, který si dáme na výletě. Dokonce ráda vařím a žehlím, když to někdo ocení. Druhá strana vyluxuje, umyje nádobí. Stačí tak málo, aby bylo lidem spolu dobře. Možná jsme měli jen štěstí a padli jsme si nejen do oka, ale i do noty.
Přeji to všem, i když jsem léta měla pocit, že nic takového už nepotřebuji. Mýlila jsem se. Potřebujeme se navzájem. A nejvíce ti, kteří tvrdí, že ne. :-)
Film pro pamětníky: Kudy kam?
Vladka Steinová 1.12. 17:26
Oddechový film z 50.let 20.st. - (1956) režiséra Vladimíra Borského.
Drážďany jsou pro Čechy hlavním městem Vánoc
Jana Šenbergerová 1.12. 17:02
Před lety jsem byla o adventu ve Vídni. Tehdy u nás nebývala tak pestrá vánoční výzdoba, tak jsem koukala jak Alenka v říši divů. Tam jsem poprvé ochutnala pečené kaštany. Mrzlo až praštělo a kornout horkých mi nejen chutnal, ale také mi hřál ruce. Okouzlil mě obrovský rozzářený strom před zámkem Schonbrunn a nádvoří plné dřevěných stánků.
Dnes už mi stačí vánoční jarmark v našem malém městě a také se mi líbí olomoucké vánoční trhy.
V sobotu se asi vypravíme do Jeseníku. U Vodní tvrze bývá také pěkný jarmark. Ve tvrzi je výstava rodinných loutkových divadel.
Diskotéka pro pamětníky, 7.díl: Adventní a vánoční
Jana Drobňáková 1.12. 11:59
Ďakujem za krásnu predvianočnú atmosféru. Teraz mi už len stačí kliknúť na "Dlouhá směs koled" a môžem popri tom upratovať a piecť. A keď dovolíte opýtam sa: viete čo sú to roráty? U nás sa začali praktizovať ako za starých čias. Ranná sv. omša sa cez Advent koná len pri svetle lampášikov, čo si prinesú veriaci do kostola. Kňaz má biele rúcho počas tejto omše a začína sa piesňou Rorate caeli desuper. Prajem všetkým pokojný adventný čas!
Na Černé Hoře začala lyžařská sezona
Hana Rypáčková 30.11. 19:58
Je to lepší, než lyžařské haly v Japonsku, Anglii, Holandsku a už i Německu.Alespoň na čerstvém vzduchu.Ale chybí pravý sníh , prašan.
Výlet do Říma
Zoja Sedláčková 30.11. 14:34
V Římě jsme v říjnu roku 2006 strávili s manželem pět dní. Prošli jsme spoustu pamětihodností, dokonce i Via apia na okraji Říma. Všimla jste si, že Řím téměř postrádá gotické stavby?
ČT uvede Koncert pro všechny slušný lidi
Miroslav Štorch 30.11. 14:16
Tak spustím externí HD u televize a nahraji si určitě část koncertu s Karlem Krylem :-)
Naše pečení perníčků
Jana Šenbergerová 30.11. 13:28
Moc se vám povedly! Máte šikovná vnoučata. Hezky si s nimi užívejte předvánočního času. Ta moje jsou také šikovná, ale moc daleko a pečou s tatínkem - cukrářem.
Kdo jiný by měl získat Českého slavíka než Karel Gott?
Hana Šorejsová 30.11. 08:21
My mu říkáme v rodině "zlatý Kája" a mají ho rádi i vnoučata, moc mu to přejeme, Karel je opravdu skvělý !
Můj otevřený dopis panu režisérovi Filipu Renčovi
Jana Záhlavová 30.11. 01:02
Konečně do toho někdo říznul, pane Horáčku, máte mé sympatie.
Milujete street style? Jen pozor, ne vždy je vhodný
Jana Šenbergerová 29.11. 17:45
Pojmenování street style jasně určuje, kam takové oblečení patří. Tam mi také maximálně vyhovuje. Do divadla ovšem nosím "masku". :-)
Ženy, líbí se vám muži s kníry?
Jana Šenbergerová 29.11. 17:31
Mně osobně se nikdy nelíbily, nelíbí a pochybuji, že někdy líbit budou. Přesto jsou některé snesitelné, některé méně a jiné zcela nepřijatelné. Záleží na tom, čí tvář "zdobí nebo hyzdí". Asi nejméně mi vadí na psech. :-)
Listopad vůbec není měsíc líný
Jitka Chodorová 29.11. 16:50
Tak jsi to Jani pěkně vystihla,jen u nás letos ještě nejiskřilo,však listopad není vůbec líný...díky za psané,
Pohádky pro Honzíka: Skřítek Borýsek a lesní víla Majdalénka
Jana Šenbergerová 29.11. 14:28
To je krásné povídání! Určitě se bude líbit nejen Honzíkovi. :-)
Novoroční ohňostroj připomene Wericha
Jana Šenbergerová 29.11. 14:00
Tak tohle Pražanům tiše a upřímně závidím. Ohňostroje s hudbou miluji. V menším vydání je míváme i v našem městě.
Moje retro: Chmelové brigády
Hana Rypáčková 29.11. 12:27
Zojo, hezké vyprávění o chmelu.Taky jsem si ho užila, ale v 68 jsem nastupovala do školy v Česticích a bylo to tam jak na divokém západě, než jsem šla opět na mateřskou a vyhnula se represáriím...
Poslední rozloučení s Petrem Hapkou
Soňa Prachfeldová 29.11. 10:13
Petra Hapku snad musel milovat celý národ. Byl to nádherný člověk a bohém. Bude skládat opět nebeské písně tam nahoře!
Adventní čas
Soňa Prachfeldová 29.11. 10:11
Krásná rodinná poezie, pro děti jsou vánoce s Ježíškem to nejkrásnější a pro nás ten nejhezčí dárek.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.