Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nesprávné publikum

Hana Rypáčková 29.11. 09:06
Jo, jo šmejdi....Hezký den všem lidem dobré vůle. Posnídala jsem a jdu něco dělat....

Poznávat Česko se nám líbí. Vzkvétá regionální turistika

Hana Rypáčková 29.11. 08:58
Musím se smát tomu výrazu: Šilháš po západu, mi kdysi říkal tatínek.... Ráda poznávám naši zem a ráda se za hranice podívám. Souhlasím, že tu máme / mimo dopravních uzlů/ všude hezky.

Retropříběh: od ojetiny k veteránu

Marie Novotná 29.11. 08:36
Moc hezky jsi to napsala .A ojetiny, jsou součástí mého života do dnes.Díky za to ,že jsou a tobě díky za hezký retropříběh.

Chci všechno

Vladka Steinová 28.11. 15:51
Dobrý den, p.Šimková, hezké, pěkně se slova rýmují.

Co můžeme dělat v prosinci? Napište, co se bude dít u vás!

Anna Vrbovská 28.11. 15:38
Naši mladí se pojednou podívat do Prahy, tak jim plavbu lodí doporučím. Díky.

Nejlépe se letos žije na Plzeňsku

Hana Rypáčková 28.11. 13:44
Středočeský je na chvostě, protože všechno stáhne Praha... Plzeň X Ostrava bojovaly o prvenství Kulturní město. Bylo to jen tak tak.Mám blízko k Plzeňsku..

Láska se skrývá

Hana Rypáčková 28.11. 09:04
Jako vždy Zuzko.Něžné doteky lásky.

Retropříběh Miroslava Štorcha: Seskoky na padáku z Anduly

Libuše Křapová 28.11. 08:51
Miroslave, to musela být paráda. Kdysi jsem o tom taky snila, ale samotné se mi přihlásit k výcviku nechtělo a kamarádky se mi jen smály. Teď si už jen říkám, že bych se chtěla aspoň proletět balónem a pozorovat svět shora.. Třeba jednou :-)

Moje příležitost: láska ke keramické tvorbě

Hana Rypáčková 27.11. 19:20
Je to hezký koníček.Baví to i děti.Dcera po dětech prodala na trhu u Řípu celou keramiku/ no , něco si nechala na památku/ .Má okeramikovaný celý domeček.Koupili to Němci jako diví, že ta dětská tvorba je v kurzu.Platili dobře...

Pozor, přísně tajné: řeč je o intimních věcech

Jana Šenbergerová 27.11. 16:22
Šťastný každý, kdo je nepotřebuje a dobře pro každého, kdo je potřebuje. My lidé jsme pěkně divní. Tolik lidského je nám cizí. Stydíme se za nahotu, za přirozené fyziologické procesy, odsuzujeme projevy náklonnosti na veřejnosti a neváháme se dopouštět zločinů proti lidskosti. Ráda bych byla u toho, až jednou zmoudříme.

Koncert Marthy a Teny Elefteriadu bude opět plný temperamentu!

Zuzana Pivcová 27.11. 13:41
Obě řecké holky mám moc ráda, viděla jsem je už několikrát koncertovat, buď na Novotného lávce nebo na Kyperském dni v Chuchli, Teně moc přeji, že zvládla vážné onemocnění.

Host do domu...

Jana Šenbergerová 27.11. 12:58
Někdy stačí málo, aby dobře bylo, jindy stejně málo, aby se něco pokazilo. Hlavně že jste to nakonec všechno zvládli v pohodě a vy nám to tu tak hezky vylíčila.

Moje příležitost: Vaše zdraví

Jana Šenbergerová 27.11. 12:53
Dobrá masáž nejen potěší, ale také uleví. Přeji vám hodně spokojených zákazníků.

Cestou na Kbíl

Alena Vávrová 27.11. 11:36
Ty dálky - modravé obzory - modrá obloha a bílá oblaka - okolní příroda - prostě balada! A ty jsi básník obrazu. No a Venda je fešák.

Moudrá žena

Vladka Steinová 27.11. 11:22
Pěkné a vtipné!

Můj retropříběh: Legionář

Růžena Antlová 27.11. 08:15
Tak tomuhle říkám retrofotky ke kterým jsi popsala krásně retropříběh. Takový vzpomínkový poklad máš doma na svého dědečka a je moc dobře že ses rozhodla retropříběh zveřejnit. Zatím asi nejstarší fotografie skvěle dokumentují část života Čsl.legionářů .

Chci do předčasného důchodu. O kolik budu brát méně?

Marie Široká 27.11. 00:20
Dobrý den, slyšela jsem, že rozvedené ženy mají nižší důchod než ženy vdané, nebo vdovy. Je to pravda? Pokud ano, z jakého důvodu? Děkuji za odpověď.

Cestovní kanceláře nově nabízejí Albánii i méně známé řecké ostrovy

Eva Balúchová 26.11. 22:33
Poraďte,kam plánujete letní dovolenou.Nabídka je veliká.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.