Přehled posledních diskuzních příspěvků
Můj "svět" kolem mne, napište o něm na i60!
Marie Novotná 26.11. 19:27
Nechtěla bych se opakovat a pro ty ,které(kteří)jsou nováčky na i60 ce,mohu doporučit na mém profilu něco málo z Vysočiny.Třeba o Doubravce,Stvořidlech,mojí oblíbené Lipnici a kolem soch M.Olšiaka u rybníka Dářko.
Můj retropříběh: Vandrbuch dálkových pochodů 70. let
Jana Šenbergerová 26.11. 19:23
Tak to je krásné! Padesátku jsem nikdy nešla, ale Zlatohorskou pětadvacítku a nově Zlatohorský treking několikrát s kamarádkou z Děčína. Býval to zlatý hřeb našich týdenních podzimních putování po Jesenicku.
Moje příležitost: angličtina
Svatava Páleníková 26.11. 17:36
Celý život jsem záviděla lidem, kteří hovořili několika jazyky. Já jsem se léta učila německy, ale sotva se domluvím, prostě mi ta slovíčka do hlavy nelezla a dříve ani nebyly možnosti zkoušet němčinu v praxi. Klobouk dolů paní Lenko před vašimi znalostmi. Jistě je někdo využije.
Milujete čokoládu? Pak musíte do Tábora
Zuzana Pivcová 26.11. 11:51
O tomto festivalu čokolády jsem se dozvěděla zcela náhodně v OC na Pankráci, kde je v hale v přízemí obrovský stánek s čokoládovými bonbóny, figurkami všeho druhu a čokoládami a pozvánkou na festival čokolády v Táboře. Pro mě by to bylo zajímavé spíš jenom na pohled, co vše se dá stvořit. Ale už máme naplánovaný výlet do Drážďan.
Cesta jako cíl aneb Povídání o jedné alternativní škole
Libuše Křapová 26.11. 10:34
Zojo, můžeme jen závidět těm, co mají takovou školu poblíž.
Počítám ovečky
Vladka Steinová 26.11. 09:21
Paní Zuzko,opět Vaše krásná báseň a důkaz, jaká jste skvělá básnířka.Díky za ni. Pohladí zraněnou duši, pomůže mnohé překonat, vyjadřuje cit, lásku i něhu.
Odešel vynikající český hudebník Petr Hapka
Alena Tollarová 25.11. 21:48
To je opravdu smutná zpráva. Zůstalo po něm ale tolik krásy, že nebude zapomenut a radost bude rozdávat dál ...
Nezapomenutelný Fanfán Tulipán - Gérard Philipe
Zuzana Pivcová 25.11. 20:54
Fanfán Tulipán s G. Philipem a G. Lolobrigidou se mi hrozně líbil už v pubertě. A nad knihou A. Philipové "Kratší než vzdech" o posledních chvílích s milovaným mužem jsem se nezdržela pláče a dojímá mě dosud.
Smát se, těšit se na každý den, zkuste to taky, lidičky!
Hana Rypáčková 25.11. 20:32
Je to moc pěkné a poučné vzpomínání.
Luba Skořepová vydává knihu Nejsem už holka
Alena Vávrová 25.11. 20:07
Naše město pozvalo paní Ljubu Skořepovou na besedu do zámku ke Dni seniorů. Bylo tam prý narváno. Já jsem ale byla zrovna na dovolené v K. Studánce, mám ji moc ráda.
Slavkov si připomene slavnou bitvu tří císařů
Vladka Steinová 25.11. 16:56
Dobrý večer, děkuji redakci za připomenutí , byla jsem přítomna rekonstrukci bitvy u Slavkova s vnukem v r. 2010 a bylo to velkolepé, nádherné.Sice byla velká zima, ale stálo to za to.Ubytování jsme měli v motorestu "Rohlenka". Mám z té události pěkné fotky. Všem příznivcům doporučuji a redakci ještě jednou díky.
Diskotéka pro pamětníky, 6.díl: Blue Effect a další proudy
Hana Šorejsová 25.11. 16:54
Míro, včera jsem tam byla, dostala jsem lístky jako dárek. Super atmosféra, když zahráli společně Mišík, Hammel, Varga a Skrzek, lidi šíleli a tleskali. Pak se popíjelo a dlouho, muzikanti zůstali v baru. Stalo to za to , bylo tam hodně naší generace, ale i mladých .
Od moře odloučená
Hana Rypáčková 25.11. 10:16
Hezká báseň pro dnešní ponurý den.Hned se ocelové nebe mění na modré.
Vyrobte si vánoční podkovičky pro štěstí. Jak? Zde je návod.
Hana Rypáčková 25.11. 10:09
Růženko, díky, už jsem si umotala první ruličky .Zkusím to, ale nevím, nevím...Ještě , že jsi vyfotila postup. Nemám sice řasenku, ale něco snad najdu...
Původní seriál Sanitka baví české diváky i po třiceti letech
Jana Záhlavová 24.11. 23:51
Nebýt těch politických agitek, byla by původní Sanitka velmi povedený seriál. Povedenější než nové epizody. Ale upřímně, i na ně jsem se ráda podívala.
Vánoční snění
Hana Rypáčková 24.11. 18:47
No, už mám napečené perníčky.V neděli zapálíme první svíčku .
Arthur Hailey: mistr autentického napětí
Jana Slavíková 24.11. 17:56
Děkuji za připomínku, musím se ke knihám tohoto autora vrátit, mám je v knihovně všechny, které vyšly česky. A Letiště jsem dokonce "zapomněla vrátit", za což se po třiceti letech omlouvám :-)
Retropříběh: Když si náš dědeček babičku bral...
Libuše Křapová 24.11. 15:02
Milé, pěkně napsané a trošku záviděníhodné ( ale bez té zlé závisti/ nenávisti, co přeje - když mně chcípla koza....), kéž by se to všem tak vydařilo, jak se daří ve vaší rodině. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.