Přehled posledních diskuzních příspěvků
Film pro pamětníky: pod taktovkou FOK
Vladka Steinová 24.11. 14:05
Dobrý den, opět díky redakci za připomenutí, vše člověk neuhlídá a toto DVD je, myslím, velmi dobrý počinek a pocta k 80. výročí symfonického tělesa.
Moje příležitost: Výstava obrazů
Miroslav Štorch 24.11. 12:12
Díky za pozvání do Brna na výstavu. Jsem rád, že jste profesionál, který už svá dílka prodává. Je to výměna podle teorie hodnot. Jakou estetickou hodnotu kupující dostane za své peníze. Každému z nás se líbí něco jiného a máme svůj pohled na svět. Jak se říká, každá věc má někde svého kupce, ale musí se k sobě dostat. Vernisáž a výstava je určitě výborná příležitost si vybrat. Škoda jen, že Vaše fotografie jsou "schované" ve videospotu. Malá vernisáž ve fotogalerii na i60-ce by vám jistě neuškodila :-) Vždy se mi líbily Vaše fotografie vybrané jako FOTO-dne.
Diskotéka pro pamětníky, 5. díl: "klasik" André Rieu
Hana Rypáčková 24.11. 10:42
Ano, ano díky .Je i mým oblíbencem.
Švýcaři vyhráli Davis Cup, a to vůbec poprvé v historii
Hana Šorejsová 24.11. 06:10
Švýcarský sen se stal skutečností. Moc se jim fandila, ale myslím bylo nás hodně. Mirku moc hezky jste to pojal a zachytil, moc díky . Fota vystihují radost a vítěznou atmosféru.
Nenechte si ujít příležitost na i60: nabídněte své služby či výrobky!
Jana Šenbergerová 23.11. 19:37
Hezké novinky! Už se těším, co všechno tu bude k mání.
Jukebox léta oblažoval (i otravoval) hosty barů
Zuzana Pivcová 23.11. 18:55
Já jsem před lety tyhle hrací skříně ve vinárnách měla ráda, zvlášť, když už byla trochu nálada. Měli tam opravdu hodně písniček, které jsem třeba na deskách neměla a ráda jsem si je zase jednou po čase poslechla nebo je pro někoho speciálně v tu chvíli vybrala jako vyznání. :-) Akorát, že tam bylo naházeno korun víc a na tu "svou" píseň se muselo čekat.
I když svítí zelená
Jana Šenbergerová 23.11. 18:53
Uvedl jste jeden z důvodů, proč jsme rádi, že žijeme na konci světa. Kdybychom upadli, pomocná ruka se vždy najde.
Na Vánoce budou kapři s příznivým vlivem na srdce
Jana Šenbergerová 23.11. 15:28
Doufám, že u nás se budou prodávat normální kapři. Usmažím je třeba na řepkovém oleji a lněným semínkem vylepším cukroví.
Retro ve stodole
Lidmila Nejedlá 23.11. 15:21
To je hezké, úplné muzeum. A jak jste to pěkně zveršovala. Šikulka.
Herečka Hana Gregorová: Naše divadlo potáhnu dál
Katarina Schultzova 23.11. 13:17
Je jedna z mnohých úspešných Sloveniek v Čechách. Držím palce a želám veľa šťastia.
Nejstaršímu českému maratonci je 87 let
Olga Štolbová 23.11. 09:20
Obdivuju, ale asi se už na běhání nedám, stačí rychlá chůze.
Retropříběh: Bylo nám čtrnáct
Zuzana Pivcová 23.11. 08:07
Málokdo má tolik hezkých fotek z doby mládí, aby umožnil i ostatním přenést se na chvíli zpátky ve vzpomínkách.
Vestfálský mír ukončil utrpení, ale zmařil české naděje
Zdenka Jírová 22.11. 23:47
Jako vždy - nikoho zájmy Čechů nezajímaly a děje se tak dodnes.
Stalo se před sedmdesáti lety
Zdenka Jírová 22.11. 23:44
Souhlasím s vámi - Ať už nikdy není válka!!!!
Módní policii došla trpělivost: V pohorkách vstup zakázán!
Jana Šenbergerová 22.11. 21:53
Dříve vadily dlouhé vlasy, teď pohorky. Do jisté míry diskriminace.
Někdy vadí dlouhé vlasy, jindy pohorky. Každá společnost si žádá nějaký řád. Buď se přizpůsobíš, nebo vypadni.
Možná kdybychom se zabývali věcmi podstatnými, nemuseli bychom se zabývat nepodstatnými, protože by nikoho ani nenapadlo jít na "kulturu" ve sportovním, stejně jako většinu nenapadne sportovat v obleku.
Hrdina Montelík
Jana Šenbergerová 22.11. 18:03
Svět je plný pomníků různých hrdinů. Jen někteří jsou bezejmenní.
Darujte potraviny lidem v nouzi!
Libuše Křapová 22.11. 16:14
Dva zajímavé pohledy na věc. Jitka Caklová neodsuzuje a pomáhá. Mileno, neberte to jako rýpání. Snad jste už tady mé názory trochu poznala. Jenom by mne zajímalo, jaký vztah k přímému sponzorování máte vy. Pro upřesnění, já nepřispívám do žádné organizace, ale dávám potřebné rodině pomoc do rukou v hotovosti.
V Beskydech jsou znovu vlčí hlídky
Alena Vávrová 22.11. 15:59
V CHKO Máchův kraj byl letos též monitorován výskyt vlčí rodinky, či smečky (fotopasti). A to v místech, kam jsme jezdili na houby, od čehož mne nyní známí odrazují. A když už prý potkám v lese vlka, tak nemám říkat, že už nemám babičku ;-)).
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.