Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sedm zdravých zvyků, jež ve skutečnosti škodí zdraví

Zuzana Pivcová 19.11. 15:41
Tak tohle je hodně různorodý koktejl, pít vodu, hovořit o problémech, sportovat zrána, jo nebo ne, Američané? Inu ale, já snad půjdu na pivo a na kus řeči!! :-)

Radostný návrat do současnosti

Jana Šenbergerová 19.11. 14:28
:-)) Takhle jsem vypadala, když jsem to dočetla. Mendlík pro mě = neochvějný diskutér, nenápadný vtipálek, očividný šprýmař. A také moderní písmák jako vyšitý.

Listopadová vernisáž fotografií

Jana Šenbergerová 19.11. 14:05
Nejsem ani amatér, natož profesionál, ale krásnou fotku dokážu ocenit z pouhého lidského hlediska. Příroda je dokonalá modelka a když se nachomýtne šikovný fotograf, jsou z toho takové hezké a zajímavé snímky.

Helena Štáchová, první dáma českých loutek

Alena Tollarová 19.11. 12:27
To půl století bych milá redakce vynechala, protože jak jsem paní Štáchovou viděla u Hasičů, není to možné ... musela by začínat hned co opustila peřinku :)

Podzimní

Jana Drobňáková 19.11. 10:41
Krásna ako jeseň.

Náš jídelníček se změnil k dobrému, ale ten sport…

Milada Salajková 18.11. 22:36
K lepšímu?? Tak si nechejte, vážená redakce, třeba skysnout mléko. Nebude z něj kyška, ale šedá hořká voda. Z másla a masa teče voda, co se dřív dávalo do krmných směsí se prodává lidem. Dobrou chuť.

Čas s láskou

Olga Štolbová 18.11. 22:00
Čas opravdu tohle všechno dokáže a také odplavit bolest nad ztrátou našich milých a vracet krásné vzpomínky. ***

Kočka nebo pes? V lásce k nim jsme rekordmani

Zdenka Jírová 18.11. 18:13
Neztotožňuji se docela s hodnocením "kočkařů" a "pejskařů", důležitější je pochopení jejich rozdílu. Ten by si hlavně každý budoucí chovatel měl uvědomit.Také zdravotní stav chovatele je důležitý, jak správně popisujete. Jinak- ať se rozhodnete jakkoliv, získáte milého a oddaného společníka pro život a to je krásné.

Retropříběh: Moje vlasy

Libuše Křapová 18.11. 14:26
Pěkný a trošku smutný příběh. Taky jsme jako holčičky nosily copy, matka nás ale nechala ostříhat proti otcovu přání. Ani nemám z té doby fotku. Pak jsme už celé dětství nosily vlasy krátké.

Diskotéka pro pamětníky 4.: Karel Zich a Jiří Schelinger

Miroslav Štorch 18.11. 13:34
Moc pěkné pokrčování diskotéky pro nás pamětníky pane Zdeňku. Karla Zicha jsem ve Spirituál kvintetu měl moc rád a jeho otec profesor logiky na Univerzitě Karlově nebyl z jeho hudební kariéry příliš nadšený. Zdeněk Svěrák je uveden jako autor textu písně Holubí dům pod pseudonymem Emil Synek. Melodie Jaroslava Uhlíře i nostalgické podání Jiřího Schelingera jsou u této písně součástí našich vzpomínek. Díky pane Zdeňku :-) Připravuji další díl diskotéky z jiného soudku hudby.

Moje dovolená ve Španělsku

Eva Mužíková 18.11. 10:15
Jano, při čtení Vašeho článku jsem si vybavila vzpomínku na moji dovolenou tamtéž. Moře rozbouřené, na pláži spousta naplavenin, takže bazén byl jediná možnost bezpečného koupání...

Je opět 17. listopad

Lidmila Nejedlá 17.11. 22:43
Ano Zuzko, tvůj článek je hezky napsaný, bez zášti. Já jsem tam nebyla, protože jedna červená karta by mi nestačila.

Retropříběh: Taková to byla láska

Zuzana Pivcová 17.11. 20:25
Myslím, že když v sobě nosí člověk léta pocit, že nejednal správně a někomu ublížil, musí to hodně bolet. Ale na druhou stranu se děje to, co se má stát. A pro mládí asi dost často "voda v dálce nemůže uhasit oheň nablízku". Už si to, Růženko, nevyčítej.

Restaurant Day

Marie Novotná 17.11. 09:46
Ty dobrůtky na foto jsou opravdu hezké a určitě dobré.Takovou akci by byla škoda nenavštívit.Setkání se Zdenou byl jistě příjemně strávený čas-tiše závidím.

Bylo to dobré čtvrtstoletí

Jana Záhlavová 17.11. 06:44
Nespokojenost je hnacím motorem každé společnosti. Švýcaři to mají podobně, věřím, že jednou budou závidět oni nám.

Češi hrají skvěle, pokud jim to vydrží, budou na ME favoritem

Miroslav Štorch 16.11. 22:57
Je to velká psychická výhoda, když se soupeři bojí našeho družstva. Je to výhoda v každém sportovním souboji :-)

Pudinkové kopretiny

Zoja Sedláčková 16.11. 21:14
Hned ve středu vyzkouším u dcery. Vnoučata se určitě budou oblizovat.

Tenisovou tipovačku i60 vyhrála Alžběta Müllerová

Hana Šorejsová 16.11. 20:45
Ano, je to velká škoda, že se "králové neutkali". Novak Djokovič zahrál jeden exhibiční set s Andy Murrayem a pak byla další exhibice v deblu - John McEnoe a Andy Murray proti Tim Henmanovi a Petu Cashovi. Roger Federer byl velmi smutný, když oznámil v londýnské hale své odstoupení. Paní Alžbětě gratuluji. Redakci děkuji za ocenění a příští Tipovačka asi na počátku roku Hopman Cup a grandslam Australian Open. Sportu zdar !

Sonda Philae v potížích. Kvůli mimozemšťanům?

Jan Blahoslav 16.11. 18:42
To je tedy úplné sci-fi. Že by Mimozemšťani fakt existovaii?

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.