Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sport jako velké divadlo

Hana Šorejsová 16.11. 17:00
Zajímavě pojatý článek a velmi hezky napsané. V mnohém si úplně rozumíme, ač jsem rodu ženského. Fanoušci sportu bývali dříve kultivovaní fandové sportu, kteří fandili a podporovali svého favorita svou přítomností. Bohužel dnes je tomu mnohdy jinak. Ale ano sport je jedno to největší a nejhezčí divadlo. Sedět např. v londýnské hale na finále Turnaje mistrů je opravdu životní zážitek. Moc bych se chtěla podívat na grandslam ve Wimbledonu, je to atmosféra a je to fajn. Díky za hezky zpracovaný článek.

Milujete kávu? Pak tento víkend patří vám

Jana Šenbergerová 16.11. 13:20
Do 64 let jsem pila kávu jen sporadicky. Teď mnohem častěji. Nejlepší kávu vaří naši přátelé, ale to jsou kafaří fajnšmekři. Na tom festivalu bude ale vůně! Kdo se tam dostanete, dobře si pochutnejte i za nás. :-)

Z návštěvy podlipnických kostelů

Eva Mužíková 16.11. 12:25
Hezké vyprávění. Já se také ráda zúčastňují akcí, které nabízí náš regionální deník.

Doteky lásky staré skříňky

Soňa Prachfeldová 16.11. 10:32
Láska prozáří životní okamžiky, když je to na dlouho, šťastný to člověk, když krátce , o to více ve vzpomínkách ožívá krása uplynulá.

Sametová revoluce začala v Teplicích

Soňa Prachfeldová 15.11. 18:23
Chceme čistý vzduch, někde jsem měla malou knížičku s tímto názvem, nenašla jsem ji, díky paní Zdenko za připomenutí a fotky moc hezké, také jich mám dost o Teplicích, pěkné článek i fotky !

Proč budu 17. listopadu znovu na Národní třídě

Jan Blahoslav 15.11. 18:08
Budu tam také. Poznáte mě podle vozíku s vlaječkou. Díky za tento článek, pane Horáčku.

Turnaj mistrů v Londýně graduje, kdo postoupí do finále? Tipněte si!

Dagmar Králová 15.11. 11:24
Tak jsem byla zazimovat chatu a nestihla jsem některé tipy natipovat, ale to nevadí. Tenis je to pěkný a bude ještě řada jiných zajímavých příležitostí k odhadu sportovních výsledků. Tipovačka je prima zábava.

Rádio Retro odvysílá nahrávky z roku 1989

Soňa Prachfeldová 15.11. 09:08
My slím, že pro Pražáky to bude moc pěkné, v centru dění, určitě se to odehraje s demonstracemi a projevy nespokojenosti, nelze se divit !

Kouzlo časů minulých: my zme Valaši, jedna rodina...

Soňa Prachfeldová 15.11. 09:05
Tyhle tradice na Moravě moc obdivuji, u nás na severu nic takového není, krásné vyprávění

I muži mají své (přechodové) dny

Jan Blahoslav 15.11. 03:20
Tak to mám každý den, když lezu z vozíku do vany. Anebo obráceně, což je o dost obtížnější. Ale nestěžuji si, člověk si zvykne asi na všechno.

Pro každý desátý pár je dovolená utrpením

Zdenka Jírová 14.11. 22:47
Jaká bude společná dovolená závisí na tom, jaký vztah spolu máte. S mým prvním mužem jsme se na dovolenou těšili , předem ji podrobně plánovali a i když nae plány jsme z nejrůznějších příčin museli během dovolené řešit, vždy to probíhalo klidně a konstruktivně. Považovali jsme to za dobrodružství. Byli jsme spolu 30 let. S mým druhým mužem to bylo naopak - většinou jsme se pohádali již během cesty. Také nám manželství dlouho nevydrželo a nebylo moc šťastné. Společná dovolená vám ukáže, jaký je váš vztah.

Film pro pamětníky: Tulák Macoun

Zuzana Pivcová 14.11. 20:10
Film v hlavní roli s Otomarem Korbelářem jsem před nějakým rokem viděla. Sice se dnes může zdát už trochu zastaralý, ale na druhou stranu je v něm velmi aktuální problém, a sice, že ne všichni ti, kteří skončí na ulici, musí být nutně pijani a "nemakačenkové".

Vánoční stromy mohou být něžné i bohémské

Jana Šenbergerová 14.11. 13:20
Vánoční trendy mě nikdy moc nebraly, vždy jsem preferovala ty své. Stromeček jsem zrušila už před lety, tam kde stával, máme teď PC a tiskárnu. Do velké vázy naaranžuji větve jehličnatých stromů podle toho, jaké seženu. Zdobíme je slaměnými ozdobami. Krásně nám tu voní až do Tří králů a nenadělají nepořádek jako opadaný vánoční strom. Kolem dokola každý pokládáme dárky pro ostatní účastníky štědrovečerní večeře. K pořízení umělého stromečku jsem se nikdy neodhodlala, i když jsem ho vzala na milost. Teď mě tak napadlo, kolik živých musí umřít, abychom oslavili tradiční Vánoce. Nespočet stromů a ryb ...

Diskotéka pro pamětníky 3.díl: Vybrané hity Petra Nováka

Anna Halavičová 14.11. 13:19
V Nadlesí u Lokte Petr Novák bydlel. Na domku je pamětní deska a kytara. Když jdu občas kolem " slušně pozdravím". Petr i Pavel...nádherná muzika.

FOTOHÁDANKA TÝDNE: vítězí Pavla Nováčková

Miroslav Štorch 14.11. 09:27
Mohla byt o být přehradní nádrž Slapy - Živohošť na Vltavě blízko Prahy, zpěvačka Marie Rottrová v mladším věku a město Ciudad de México - anglicky Mexico City.

Jak se z předvánočnho běsnění nezbláznit

Zuzana Pivcová 13.11. 17:47
Za největší nehoráznost jsem považovala, když se objevil ten nesmysl "letní vánoce" a reklamy nutily k nakupování dárků na konci školního roku. Mám ráda vánoce a jejich soukromě lidskou atmosféru, ale shánění, pečení, velký úklid, ne, ne.

Záchrana mazlíčka stála deset tisíc eur

Zuzana Pivcová 13.11. 17:40
Já bych úměrně svému platu u nás dala takové peníze za zvíře taky. Přece bych ho tam nenechala umřít.

Pohádka láskyplná

Zuzana Pivcová 13.11. 17:17
Láskyplná pohádka, láskyplná báseň. láskyplná Jitka. Zdánlivě není komu lásku nabídnout, ale tolik potřebných čeká! I na dálku. Moc se mi líbí obrat "Jak okno dokořán dívám se do dáli".

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.