Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kolega je nezodpovědný diabetik. A co ten váš?
Jana Slavíková 13.11. 15:31
Cukrovka je (jazykoví puritáni prominou nebo přeskočí) svině. Nebolí, příznaky se většinou dají vysvětlit věkem (únava, mnohdy vítané hubnutí), po zakázaných dobrotách není špatně. Snažím se. ale mnohdy se nedaří. Kdyby se tak podařilo vynalézt pilulku na principu antabusu, hodně diabetikům by se život zjednodušil. Moderní léčebné prostředky jsou mnohem snadněji používané než dřív. Inzulínové pero má jehličku jako vlásek, píchnutí téměř není cítit, do glukometru stačí malá kapička krve, jen ukázněnost občas chybí.
Nejen o kultuře cestování
Zuzana Pivcová 13.11. 15:22
Vlakem jezdím moc ráda, ale je pravda, že kultura cestování je někde hodně slabá. A většinou je to díky cestujícím. České dráhy se pak už ani nenamáhají něco vylepšit. Opravdu mě často napadá myšlenka, co vede ty vandaly k tomu, v té chvíli něco zničit. Vím, že výsledek je stejný, ale říkám si: Jsou zfetovaní, mstí se na nesprávném místě za něco, dávají tím najevo pocit neomezené svobody, frajeří se před druhými nebo to je jen zautomatizovaný způsob zábavy?
Letošní víno je hebké, svěží a elegantní, říká šéf Znovínu
Olga Štolbová 12.11. 23:09
Teď by mi zrovna bodla dvojka hebkého, svěžího, elegantního Vavřince.....
Jsme jeden velký sen
Marie Magdalena Klosová 12.11. 22:42
Kde se TO v Tobě pořád bere?A nikdy TO nezklame!
Svatý Martine, pijme víno vesele!
Jana Šenbergerová 12.11. 21:09
Husu jsme si nedali, víno ochutnávali.
Po sněhu moc netoužíme, že však přijde, dobře víme.
Hezky jste to napsala, k veselosti přispěla.
Rekapitulace 25 let života běžného českého penzisty
Eva Mužíková 12.11. 19:42
Hurá, mám statistiky spočítáno, že bych tu mohla vegetovat ještě alespoň 11 let ???
Vyslanec Země poprvé přistál na kometě
Miroslav Štorch 12.11. 19:36
Redakce mi udělala radost aktuálním článkem. Občas řídím s přáteli rádiem řízené lodi na rybnících na sto metrů. Ale ovládat sondu na vzdálenost víc než půl biliónu kilometrů kilometrů je neuvěřitelné. A nasměrovat ji na správné místo a správnou rychlost, aby mohla přistát na kometě je skoro zázrak. Obdivuhodný výkon vědců. Snímky z komety budou jistě zajímavé. Stejně jako z Marsu. Radiové signály a světlo tam letí přes 28 minut.
Svatomartinské křtění knihy
Eva Balúchová 12.11. 19:22
Jak ses na takovou zajímavou akci dostala?Na fotce ti to moc sluší.
Kácení stromů u chat má méně přísná pravidla
Soňa Prachfeldová 12.11. 18:12
Vlastně se vracíme k původnímu zákonu, což je dobře, jenže nesvědomitý člověk dokáže nadělat pohromu bezcitným kácením
Ve spirále závislostí
Katarina Schultzova 12.11. 15:45
Dolu klobúk pred vami, odolali ste závislostiam. Ja som tiež rozmýšľala vo svojej bolesti zo straty manžela a samoty , že ľahko sa dá podľahnúť nejakej závislosti či už alkoholu, drogám, otupujúcim liekom alebo skákaniu do nového vzťahu, treba nato veľkej duševnej sily odolať tomu. Mne veľmi pomohli okrem rodiny najmä priatelia zo skrabble online a vôbec PC. Veľa pekných povzbudzujúcich slov od neznámych ľudí som dostala a získala nových priateľov. Vďaka moderná technika za internet, ktorý spája neznámych, ktorí sa stávajú veľakrát bližší ako známi.
Smutek na duši
Jitka Chodorová 12.11. 10:47
Souhlasím s Milenou paní Lidmilo,i když nemám hádky ráda,někdy to prostě jinak nejde,nemůžeme si třeba všechno nechat líbit,když jsme si jisti,že útočník není v právu.A také se potřebujeme ospravedlnit.Bohužel jsou na 60tce teď někteří lidé,co hádky vyvolávají.Pak jsou tu lidé,kteří se bojí svůj názor napsat,a přidávají se k té,či té skupině,pochlebují,a ti mi teda taky sympatičtí nejsou.Jinak článek ve formě básně jste zvládla na výbornou.1***.
Jak přežít hádanice? Nevšímat si jich!
Libuše Křapová 11.11. 21:10
Dano, velmi aktuální, krátké a výstižné :-)
Herec Jan Tříska: Opět jsem nerudný stařec
Zuzana Pivcová 11.11. 20:56
Jana Třísku jsem měla jako herce hodně ráda, ale poněkud mě mrzelo, že když sem po listopadu přijel, prohlásil, že jeho dcery neumějí česky. Pak se ukázalo, že přece jen částečně ano, jedna hrála kvůli svému akcentu mladou Američanku u nás v jednom filmu v 90.letech, název už si nepamatuji. Tříska se mi líbil jako herec i nadále, zvláště v Obecné škole a pak při Shakespearovských slavnostech. Obdivuji jeho vitalitu, do nerudného dědka má rozhodně daleko.
Nejkrásnější nádraží mají v Brně - Chrlicích
Jana Šenbergerová 11.11. 15:30
Nádraží u nás je ve všední dny opuštěné, motoráček k nám zajíždí jen o víkendech. Jízdenky prodává mašinfíra. Bohužel, jsme na konci světa. :-(
Martinská rýmovačka
Dana Kolářová 11.11. 14:55
Těším se, až Slunce naplní oči jasem a přivítáme Jaro!
Podzimní kosmetické novinky. Znáte je?
Hana Šorejsová 11.11. 14:34
Ryor je výborná česká kosmetika, kterou už dlouhodobě používám a mám ji ráda. Vřele doporučuji.
Ta fronta byla na Svěráka
Svatava Páleníková 11.11. 13:11
Mám pana Svěráka moc ráda. Kdybych byla z Prahy, ráda bych si tu frontu také vystála. Děkuji alespoň za toto zprostředkování.
Opuštěná
Soňa Prachfeldová 11.11. 09:05
Vladko... nemějme takový strach ze stínů, ty jen vypovídají o tom, že někde září slunce a otočí se to a slunce přijde a zaplaší smutek!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.