Přehled posledních diskuzních příspěvků

Procházka Podlesím

Jana Šenbergerová 10.11. 21:46
Krásné jako u nás v Jeseníkách. Díky za procházku. :-)

Cestování máme rádi, ovšem nesmíme podceňovat rizika

Zuzana Pivcová 10.11. 19:16
Je pravda, že nejvíce asi opravdu ohrožují srdeční příhody a trombózy. Mně se ale také během letu na Kypr předloni stalo, že, když letadlo zahájilo klesání, mi totálně zalehly uši, což se stává, ale navíc mě začaly ukrutným způsobem řezat Eustachovky, že jsem se doslova modlila, abychom už byli na zemi. Nevím, jestli má někdo podobnou zkušenost.

Vánoční dárky letos poprvé ovládne internet

Jana Šenbergerová 10.11. 19:07
Knihy mě potěší vždy. Už se na ně těším. :-)

Svatý Martin je tady, okusme mladé víno

Jana Šenbergerová 10.11. 17:38
Takže jsme moc nepochybili, když jsme si zralé maďarské koupili. :-)

Jak jsem se zamilovala do cizince

Libuše Křapová 10.11. 17:25
Krásný příběh, krásný pejsek, bezvadné sousedské vztahy. Kéž by to tak fungovalo všude :-)

Píseň stromu

Jana Šenbergerová 10.11. 14:12
Mám ráda stromy i poezii v próze o nich. Už se těším na výstavu aktů stromů koncem podzimu, v zimě a na počátku jara. Nahé stromy jsou stejně krásné jako nahé ženy. :-)

Postřehy odjinud

Jana Šenbergerová 10.11. 14:05
Někteří se nezapíší jen do dějin ...

Dnes se utká na Turnaji mistrů Berdych se Švýcarem Wawrinkou

Miroslav Štorch 10.11. 12:07
Také jsem se včera díval na zápas Rogera Federera s Milošem Raoničem. Tam se projevila zkušenost a větší psychická stabilita Federera. Ve zkrácené hře za stavu 6:6 Raonič psychicky nevydržel napětí a prohrál zkrácenou hru s nevídaným skóre 0:7, když mimo jiné dal i dvojchybu při podání. Zkušenost Federera zvítězila nad dravostí a silou mládí.

Psí komisař Rex řeší vraždy již dvacet let

Hana Rypáčková 10.11. 11:39
Můj vnuk byl do psa zamilovaný a sledoval seriál bedlivě.U druhé babičky měl vlčáka Reta a ten chudák zkusil.Pořád ho proháněl a vyčítal mu , že není tak chytrý jako Rex.

Maminka ve vzpomínkách

Soňa Prachfeldová 10.11. 09:24
Je to tak paní Aničko, maminka je nejbližší člověk, čím je jsme starší, tím víc se vzpomíná !

Retropříběh: další nová fotosoutěž magazínu i60

Zuzana Pivcová 9.11. 20:30
Gratuluji, MM, a přeji Ti tuto i další správné adresy s "pětkou". A samozřejmě blahopřeji i ostatním výhercům. Retrofotky, no, to bude něco.

Oslavy svobody budou provázet desítky akcí

Vladka Steinová 9.11. 17:38
Program bude pestrý, každý z nás zavzpomíná po svém.Škoda,že se oslav svobody nedožil písničkář Karel Kryl i mnozí další.

Fantastické! Češky mají další Fed Cup

Jana Šenbergerová 9.11. 16:58
Tak to je hezké! Myslím, že zdejší fanoušci na tom mají též svůj podíl, protože jim věřili. :-)

Kolobuty poprvé

Hana Rypáčková 9.11. 15:21
Ano, za kočárkem to jde super, ale taky se musí občas zabrzdit.

Sázka na zázrak

Jaroslava Handlová 9.11. 10:09
Pěkně vyjádřené usmíření. Po něm se může dostavit i zázrak.

Pád Berlínské zdi odstartoval omyl popleteného papaláše

Zuzana Pivcová 9.11. 07:50
Vzhledem k tomu, že jsem v NDR, tedy i v Berlíně, bývala často, mám v paměti různé informace o zdi, které by snad stály i za samostatný článek.

Mikuláš na saních nepřijede, teplo vydrží

Jana Slavíková 8.11. 23:02
Teplé počasí mi vyhovuje, ale příroda je chudinka celá zblbá. Dnes mi vnuk na procházce utrhl pampelišku a magnolie v zámeckém parku měla čerstvé pupeny.

Petra a Lucie získaly dva body ve finále Fed Cupu

Miroslav Štorch 8.11. 18:07
Díky za pěknou expresní reportáž. Zápasy to byly pěkné a doufejme, že naše děvčata dohrají finále úspěšně až do konce v pohodě. Náskok mají slušný. Petkovičová sice vyhrála turnaj šampionek, které letos vyhrály turnaje - ale nekvalifikovali se na turnaj mistryň. Petra Kvitová byla sice ve skupině v Singapuru poslední za Šarapovou, ale nad Petkovičovou měla navrch. Šafářová v současné formě je schopná porazit i Petkovičovou. Petra s Petkovičovou srovnala stav vzájemných utkání na 4:4.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.