Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tip na večeři: carpaccio
Olga Štolbová 26.10. 10:07
Tak karpačo jsem do dneška neznala, ale musí to být žúžo. Kde vezmu síťku a loď zatím nevím. Je to možné i bez rybek?
Finále Turnaje mistryň i tipovačky: Vyhraje Williamsová či Halepová?
Miroslav Štorch 26.10. 07:48
Malá oprava času, protože redakce nevzala v úvahu posun času z letního na středoevropský :-) Čtyřhra začíná v 10 hodin a finále dvouher žen Halep-Williams až ve 13 hodin. Bude to jistě krásný tenis. Hlaváčková s Pengovou vyhrály nedávno turnaj v Pekingu, ale dnes odpoledne hraje finále čtyřhry v Poitiers Hlaváčková opět po delší době společně s Hradeckou na turnaji ITF.
Měsíční znamení
Vladka Steinová 26.10. 07:21
Dobrý den, Františku, pěkná povídka, jako vždy, dobře se čte.
Pár krásných okamžiků
Milada Salajková 25.10. 20:13
Vzpomínky nás doprovází a nikdo, nikdo nám je nevezme. Verše jsou i tajemné. Jitko, copak Ti prolétlo hlavinkou ??
Žbirka nabídne spojení akustické a video tvorby
Hana Šorejsová 25.10. 16:46
"Miro Žbiro" je náš vrstevník, a přitom má stále půvab hocha s kytarou. Jeho koncerty jsou vždy fajn a s hezkou atmosférou.
Moje půlroční retrospektiva
Hana Šorejsová 25.10. 16:40
Jitko, vím, že jsme se zaregistrovaly podobně časově stejně. Články , které mne zaujmou si ráda přečtu, a ty Vaše patří mezi ně. Hodně štěstí, upřímně.
V anketě Neviditelný herec uspěli Munzar a Balzerová
Vladka Steinová 25.10. 15:20
Dobrý den, Tobogan jsem poslouchala dnes v rozhlase na "Dvojce"v přímém přenosu.Myslím, že to je dobrá anketa.
Veltlínské červené rané
Vladka Steinová 25.10. 10:59
Dobrý den, příjemná báseň, milá,pěkný rým.Jako bych víno vychutnávala s Vámi.
První rok v důchodu
Nina Šachová 25.10. 10:46
Ano, paní Caklová, i můj názor na důchodový věk je totožný s vámi. Dříve jsem myslela, že důchodci jen čekají pomalu na smrt.....jsem 4 letý důchodce a jsem šťastná a spokojená, jak jsem pomalu nebyla celý život. Dělám si co chci, s nadhledem svých let, těším se na každý nový den, co mi přinese, věnuji se svým zvířatům, dětem, koníčkům, své zahrádce, i tomu nezbytnému kafíčku venku na zahradě a nikam nepospíchám. Mám klid v duši, a to je hrozně důležité. Raduji se ze života. I já jsem se účastnila v dětství podvečerním sezením pod kaštany s babičkou a jejími společnicemi, pletly, vyšívaly, vyprávěly nezapomenutelné příběhy. Na tu atmosféru nikdy nezapomenu. Škoda, že už není a nikdy se nevrátí.
A tak se občas tajně pomodlím u kapličky v polích za vesnicí, že mi dopřává ve zdraví tyhle nádherné dny a prosím o další. Uvidíme.
Krámek plný snů
Jitka Chodorová 25.10. 10:05
Vladko,hlásím se do práce,do takového krámku bych hned šla pracovat,navíc obrázek k tvému povídání je nádherný,máme podobné touhy,viz Stánek splněných přání,v mém profilu,co jsem tam dávala skoro před 2roky.Tak ať tvůj krámek má pořád co nabídnout!
Tip na výlet: Moravské Kopanice s magickou atmosférou
Vladka Steinová 25.10. 08:08
Dobrý den, nádherné přiblížení Bílých Karpat a moc pěkné fotky.
Kdo by to řekl, nového Krtečka natočí Číňané
Milada Salajková 24.10. 23:45
Myslím, že je to moc dobře. Všechny děti milují krtečka a přiberou i pandu.
Kouzlo časů minulých: lámání chleba
Olga Štolbová 24.10. 22:29
Jaroslave hezké čtení, ale ten pomyslný nápoj, co Vám nalil optimizmus do žil, by mě zajímal. Nebo si to máme domyslet? Tedy mě napadla jen láska a milování, ale to je zřejmě jen holčičí nápad.
Trojská botanická zahrada je mladistvá
Hana Rypáčková 24.10. 18:37
Ano.Jsou tam senzační programy,je úžasná, hojně využívaná.Kamarádka bydlí nedaleko a má taky permanentku,ocitne se v podivuhodné přírodě. Požívám i tu na Slupi ke schůzkám.Relax.
Chalupy
Vladka Steinová 24.10. 17:34
Paní Hanko, moc hezké vyprávění.Také mám vzpomínky na malý domek a hodnou zlatou babičku.
Václav Postránecký: Odpočívám na kole
Vladka Steinová 24.10. 14:51
Dobrý den, děkuji za tento článek. Pana V. Postráneckého jsem si vždy vážila, úžasný byl v komedii S tebou mě baví svět.Nyní se nemohu zbavit dojmu, že své herecké umění opravud dal do služeb jen komerci, tedy svému prospěchu. Jeho role jak v seriálu Doktoři z Počátků, tak i z Vinařů mi "nesedí."Viděla jsem jen několik málo dílů a ani jeden z výše uvedených seriálů mě nenadchl.Herci si potřebují vydělat peníze a tak nám, divákům, předloží vše možné, bezduché,nelogické, dobré tak k vymývání mozků.
Petra Kvitová převzala cenu The Diamond Aces 2014
Miroslav Štorch 24.10. 14:46
Petra Kvitová sice nepostoupila do semifinále turnaje mistryň 2014, ale byla oceněna jak napsala paní Šorejsová v článku za propagaci a přínos tenisu. Přidal jsem jen pár snímků z facebooku, a tak jsem se stal jen menšinovým spoluautorem :-) Dohodli jsme se na spolupráci, abychom nepsali dva články na stejná témata. Ostatně tolik lidí zase tenisu a sportu v důchodu nefandí :-)
Období chřipek se blíží, lékaři doporučují očkování
Marie Magdalena Klosová 24.10. 11:39
Nenechám se očkovat a nenechám!Mám své recepty!A hlavně si v tomto tzv.chřipkovém období,mírně před ním a mírně po něm,servíruji 1 krát týdně preventivně Oscilococcinum.Už několik let!A řeči o epidemiích nepodléhám!Přeji pevné zdraví!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.