Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tenis je náročný sport
Hana Šorejsová 8.9. 21:10
Moc prima článek. Díky ! Nás tenistů v pokročilém věku, je zřejmě málo. Ale fandíme poctivě ! A dobře víme, jak to bývalo. Pan Miroslav Štorch dobře zná ze skutečnosti a své profese. Já tedy fandím "Samuraji Nishikorimu" byl by první Asiat, co by vyhrál grandslam. Už za 2 hodiny - Flushing Meadows !
Popelka
Jana Šenbergerová 8.9. 11:11
Zuzko, já mám spíš pocit, že z popela vybíráš jen vybroušené brilianty. Díky za ně!
US Open ovládla Williamsová, juniorku Češka Marie Bouzková
Miroslav Štorch 8.9. 10:30
Užívám si na dovolené moře a tipuji jen na dálku od Jadranu - viz foto http://mirek.st.sweb.cz/Sun-set-V.jpg
Včera konečně někdo zahrál přesně tak, jak jsem si přál a tioval. Serena 2:0 a druhý set 6:3 a nenasazená Maruška Bouzková také 2:0 s klikou v tiebreaku. Chorvatská televize tady pochopitelně o Čiličovi mluví už týden a jsou s ním dlouhé rozhovory. Snad ten tlak unese. Nišhikori mi připadá jako vyškolený samuraj v boji s tenisovou raketou - neuvěřitelně rychlé reakce jako v karate a švih ruky bleskový. Djokovič se nestačil divit. Také díky paní Haně za perfektní články. Píšu tady nesoutěžní článek - Z deníku důchodce v Drveniku, kde bude hodně fotografií http://mirek.st.sweb.cz/Potapec-3m.jpg
Lesní studánka
Jitka Chodorová 8.9. 08:54
Často mívám oči orosené vzpomínkou,no a studánka v okmžiku svítání,to je sama živá voda.Moc se ti to Vladko povedlo.
Naše Lady Sympatie? Paní Lidmila Nejedlá!
Dagmar Králová 7.9. 20:01
Bohužel opět ovlivnili hlasování lidé, kteří před pár dny nebyli přihlášeni na i60.cz a nikdy tady nic nenapsali a ani se nenamáhali vyplnit si profil. Paní Nejedlé gratuluji a ti falešní hlasující ať se stydí, že se stali hlasovacími roboty podle záměrů známých osob.
Houbová omáčka z Janků
Alena Vávrová 7.9. 18:50
Růženko, dík za inspiraci, já měla dnes omáčku z darovaných hříbečků.
Nečekané finále US Open Marin Čilič vers. Kei Nišikori
Miroslav Štorch 7.9. 14:31
Japonec Nišhikori hrál jako do 30°C.
Prokletím herečky Baarové byla její okouzlující krása
Vladka Steinová 7.9. 14:11
Krásná žena,nadaná, s melodickým hlasem.Tv ČT1 nám ji dnes přopomíná filmem OHNIVÉ LÉTO.
Jaký byl postoj naší šlechty k nacismu?
Zuzana Pivcová 6.9. 21:05
Byli členové šlechtických rodů, kteří bojovali v řadách našich zahraničních vojáků. Byly rody, které si alespoň vymohly, že Němci dali do jejich sídla archiv a ne nějakou posádku či lazaret. Musím říct, že v 90. letech se u nás v archivu hodně z podnětu veřejných institucí pátralo po možné kolaboraci šlechticů s okupanty, ale nic závažného se nenašlo. Tehdy šlo hlavně o Hrubý Rohozec.
O medu
Milada Salajková 6.9. 21:04
Kamarádka se naučila jíst med na rozkrojene půlce grepu.
A ja pořád čaj, takže diky za radu.
Dobrá duše, císařovna Sisi
Zuzana Pivcová 6.9. 20:26
Osobně však byla císařovna až skoro "otrokyní své krásy", aby byla štíhlá, snědla v poledne půl jablka a večer druhou půlku, několikrát denně se vážila a přeměřovala pas, jestli nepřibrala. Dlouhé husté vlasy, které měla takřka na zem, ji tížily a způsobovaly velké bolesti hlavy, takže jí je při delším sezení musely komorné zavěšovat na šňůru, aby si odlehčila. Služebné velmi sekýrovala. Tyto perličky jsem vyslechla na odborné přednášce, v níž byly použity mimo jiné materiály z Vídně. Jinak jí její zásluhy samozřejmě neubírám.
Rodný dům
Zuzana Pivcová 6.9. 20:07
Myslím, že k domovu nostalgie patří, Mě to v poslední době při návštěvách jižních Čech pěkně bere! Moc hezké.
Dámy, provětrejte šatníky, světem teď letí vintage styl
Svatava Páleníková 6.9. 19:54
Všechny své starší kousky už jsem dávno vyhodila. Kdybych tušila, že budou "vintage"... :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.