Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moje léto 2014: Tečka za létem na poslední chvíli
Jarmila Plachá 31.8. 17:41
Zdeničko moc zdravím....článek o konci léta jsem si přečetla....je to krásně napsaný. Máš velkou pravdu, že i u nás je nádherně. Nemusíš jezdit ani do dalekých krajin k moři a ještě za drahý peníz. Prožila jsi toho moc a moc...tiše Ti závidím, ale opravdu. Setkání s dobrými lidmi...koncert s Daliborem, mám ho také ráda...je to takový skromný obyčejný člověk. Tvůj článek mě vzal za srdce a já Ti moc děkuji....Papa...pusu
Soutěž Lady Sympatie: Život vdovy je boj s mořem starostí
Vladka Steinová 31.8. 14:56
Zaujalo mě to moc, je krásně napsané a jedno z nejlepších, co zde bylo v této kategorii publikováno.I když místy velmi,velmi smutné.Držím palce, Vladka
Žádné velké drama
Jitka Chodorová 31.8. 12:48
Opět moc pěkné veršování,velká slovní zásoba tě dovoluje použít příměry,které by jen tak někoho nenapadly.Díky Zuzko.
V probdělé noci
Jana Šenbergerová 31.8. 09:16
Ani jsem nedýchala, když jsem to četla. Neskutečně skutečné, skutečně neskutečné.
Šafářová je v osmifinále, jak zahrají další Češky? Tipujte!
Miroslav Štorch 30.8. 23:06
Bohužel Petra Kvitová vypadla jako 3. nasazená s hráčkou na 145. místě žebříčku WTA, ale to je sport a sportovci nejsou roboti, kteří neustále jen vítězí. Je to škoda, ale jak říkají zkušení Tomáš Berdych nebo Radek Štěpánek - není to tragédie a život jde dál.
Moje léto 2014: Gibraltar mezi kontinenty, kulturami a opicemi
Jaroslava Handlová 30.8. 19:49
Moc mě těší, že charakteristika Gibraltaru z Vašeho pohledu se téměř ztotožňuje s mými vzpomínkami - jakoby se tam skoro nic nezměnilo od doby, kdy jsem tam byla naposled (r.2001). Já jsem jen měla větší štěstí s těmi makaky, nikdy si na mne netroufli. Hlavně, že to s Vaším vnukem dopadlo dobře.
Moc zajímavý kousek světa, dík za krásné fotky.
Loučení
Jitka Chodorová 30.8. 11:12
Vlaďko,tak mě vaše povídání docela roztesknilo,ale moc pěkně jste vyjádřila ten specifický čas,některé obraty se mi moc líbí,třeba pozvat slunce na čaj,moc hezké.Díky.
Co dělat v měsíci září? Zde je pár našich tipů!
Iveta Balážová 30.8. 10:50
Mne zase oslovil sběr suchých rostlin. Dělávala to vždy ještě moje babička, její síňka vždy krásně voněla.
Videosoutěž: naše dvojkolo
Dana Kolářová 29.8. 16:34
Na spřaženém kole jsem sice nikdy nejela, ale výhledy do kraje ze sedla kola také mám ráda.
Plnou parou vpřed
Dana Kolářová 29.8. 16:06
Plavba lodí otevře zase jiné pohledy na pobřeží a mít loď jen pro sebe je jen umocní. Vaše pěkná hodinka na Vltavě mě připomněla moji pěknou hodinku na Máchově jezeře. Děkuji.
Houbový ovar
Jana Šenbergerová 29.8. 14:11
Samé dobroty! Teď ještě nasbírat houby a nebudu závidět. :-)
Soutěž Lady Sympatie: Za 5 minut 12
Jana Šenbergerová 29.8. 14:03
Právě jsem dožehlila. Toho, co jsem nedělala ráda, je víc, ale některé mé nechuti mě opouštějí, takže pokud nejde o košile, žehlení mě baví. Dá se u toho přemýšlet o všeličem, dokonce i meditovat, takže jde vlastně o relaxační činnost. Od té doby, co máme plastová okna, mi jejich mytí nevadí, ale nedělám to často. Večerní sprchu a občasnou vanu horké vody považuji za jeden z největších výdobytků civilizace.
Dělám hodně věcí za pět minut dvanáct, a mnohé mi dokonce i vyjdou.
Za důležité pokládám nekabonit se zbytečně na svět, a to vy rozhodně neděláte. Ať vás úsměv neopouští a život stále baví. :-)
Andalusie: oáza bez uřvaných Němců a rozpínavých Rusáků
Milada Salajková 28.8. 23:54
Musí to být krása pane Horáček a ty Španěly Vám závidím. Už o jejich pohodové nátuře jeden z přátel i60 psal. .
Soutěž Lady Sympatie: Můj příběh
Eva Balúchová 28.8. 20:48
Koukám,že váš život nebyl vždy procházka růžovou zahradou,ale všechno jste překonala a je dobře,že si důchodového věku užíváte.Přeji vám ať se vám daří i co by zralá modelka.
Vědci se přou o vliv jídla na délku života
Jana Šenbergerová 28.8. 20:37
To jsem věděla už před 25 lety i bez výzkumu. :-)
To bude jako s životností auta. Záleží na kvalitě materiálu a paliva. :-))
Startuje poslední grandslam roku: US Open v New Yorku
Miroslav Štorch 28.8. 19:02
Bohužel jsem napsal nepřesně počet titulů Martiny Navrátilové na US OPEN - 9x zde zvítězila ve čtyřhře žen, 4 x v soutěži žen - jak uvádí správně paní Šorejsová a 3 x ve smíšené čtyřhře s muži. Celkově Navrátilová vyhrála 59 grand-slamových titulů. Osmnáctkrát v soutěži žen, 31 x v ženské čtyřhře a 10x smíšenou čtyřhru (mix) - neuvěřitelné. :-)
Slané tyčinky z tvarohového těsta
Jana Slavíková 28.8. 18:37
Pro změnu lze část tvarohu nahradit nivou, výsledek je pikantnější.
Uznání alternativní medicíny by uvítalo až 85 procent lidí
Zuzana Pivcová 28.8. 18:14
Já už jsem svůj názor vyslovila před časem v příspěvku Blahodárná lidská energie (Můj svět).
Skvělá houbová smaženice pro nevrlé manželky a tchýně
Karel Pokorný 28.8. 15:49
Dobrý den Richarde, díky za recept, vyzkouším!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.