Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pohlazení po letech
Zuzana Pivcová 7.5. 05:00
To je prima nápad, takhle to po letech zveřejnit, dobře, že Vám to vyznání zůstalo.
Klub turistů nově otevřel svou vůbec první trasu
Jana Šenbergerová 6.5. 19:38
Myslím si, že u nás jsou opravdu dobře značené turistické trasy, a není jich málo.
KČT si zaslouží dík.
Moje maminka aneb nenaplněný život?
Jaroslava Handlová 6.5. 10:06
Do očí mi vstoupily slzy. Úcta k rodičům byla i pro mne od malička jaksi vrozenou samozřejmostí. Možná také proto zůstalo mezi námi mnoho nevyřčeného, podobně jako u Tebe. Citlivě napsaná vzpomínka na maminku - ta by určitě měla radost ze své dcery!
Vylaďte si program: naše tipy na polovinu května
Květoslava HOUDKOVÁ 6.5. 05:43
Dík za tip - zámek Linhartovy. S využitím karty "Seniorslevenka" pojedu na týden k Bruntálu, dle možnosti dopravy zámek navštívím. Velmi čekám na rubriku, ve které budeme moci zveřejňovat tipy z našeho okolí - k využití pro čtenáře i60.
Ženský princip
Jana Šenbergerová 5.5. 22:27
Je dobře, když se člověk najde, jedno v jakém věku.
Moc hezky jste to napsala.
Poklady za humny
Marie Novotná 5.5. 20:18
Moc hezky se to čte.Rozumím tomu,Příroda je mocná čarodějka.
Maminka
Hana Lafková 5.5. 17:22
Helenko, máš u mě podtrženou jedničku! Nejkrásnější a nejpevnější je láska mateřská. Moc ti děkuji.
Miluj mě a líbej
Jitka Chodorová 5.5. 12:24
Milado,tohle by zapadlo i do současného májového času,ani těch x let na básničce nezanechalo zrnko prachu...
A je to tady! Vyhlašujeme nové zralé modelky magazínu i60.cz!
Olga Štolbová 5.5. 08:20
Děvčata, držím všem palce. Ta první přehlídka byla moc pěkná
Dovolená u vycházejícího slunce
Miroslav Štorch 4.5. 18:41
Díky za Váš komentář paní Beato. Po létech jsem to souhrnně sepsal, i když jsem o tom psal své blogy jinde. Díky slevám pro studenty a sponzorování Česko-japonskou společností to vyšlo cenově i s dárky pro rodiny na 35 tisíc na osobu. Některé zájezdy All inclusive v Evropě jsou dražší. Už mne tam zvali podruhé, ale nemusím na sopku Fudži vystoupit za každou cenu. Mohu se na ni podívat každý den tady - http://www.pref.shizuoka.jp/~live/english/ je tam ale o 7 hodin více než u nás :-)
Důchod si řádně užívám, stále jsem na cestách
Jarmila Komberec Jakubcová 4.5. 17:20
Naprosto souhlasím, že cestovat může každý, já jezdím tak 5x ročně na různé zájezdy a to buď poznávací nebo kombinované.Protože v minulém režimu tato možnost pro nás neexistovala, vynahrazuji si to v seniorském věku. Právě se chystám na Gran Canarii kam letím za měsíc a pak mě čeká Izrael.
Dnešní nákup potravin
Jana Šenbergerová 4.5. 14:04
Takových je nás víc, jen ne všichni splachujeme rozhořčení pivem. :-)
Pozor na výhru v marketu na tři oranžová písmena
Jarmila Komberec Jakubcová 4.5. 08:58
Tato finta je skoro všech "šopincentrech" jak říkám v šopácích.Také to na mě zkoušeli mladí chlapci, posadili mě do křesla a musela jsem se smát když chtěli 3,5 tis.Kč.Oni totiž zastavují jen starší občany a myslí si, že jsme dementní či nesvéprávní a na vše skočíme.
Gefilte fiš - plněná ryba
Jarmila Komberec Jakubcová 4.5. 08:54
ryby mají v židovské kuchyni stále místo a já při svých návštěvách státu Izrael je často jím a to hlavně o šábesu či jiných židovských svátcích jako je sukot či Jom kipur.Já sama je také o šábesu připravuji.
Silná antibiotika přestávají zabírat
Zuzana Pivcová 4.5. 06:53
Podívejme, najednou se vědecky dospívá k poznání toho, co "selský rozum" chápe už dávno. Znám mezi svými kolegy rodiny s dětmi, vyrostlými na antibiotikách. A jejich imunita, tu se mi bohužel nechce ani komentovat.
Dovolená s mládeží
Jana Šenbergerová 3.5. 13:50
Zcela upřímně píšu: Šťastná to žena!
Moc pěkný článek. Není to s mládeží tak špatné, jak to někdy vypadá.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.