Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jiskření na internetu
Jana Šenbergerová 3.5. 11:58
Ani nevíte, jak moc to přeji všem, kteří si myslí, že už je pozdě na lásku. Nikdy není pozdě!
Moc si považuji toho, že mě, že nás to potkalo. Bylo to také na netu a navíc na portále, na který bych "nikdy" nestrčila ani nos. Nicméně se stalo a dva se octli v pravou chvíli na pravém místě. Slůvko kříslo o slůvko a už jsme spolu přes tři roky.
Internet má jedno velké plus - člověk si dovolí být mnohem otevřenější. A tak jsme o sobě všechno opravdu důležité věděli hned odpočátku, když jsme ještě netušili, že to je počátek našeho společného života.
Milé ženy, milí muži, nebojte se! Život může být stále krásný.
Nade mnou se sklání
Olga Štolbová 3.5. 10:15
Zuzko, dva páry očí a ruce také dvoje, to je přece
obrovské štěstí. Co k tomu říct, mě už to nejspíš nepotká.***
Třeštím ještě teď
Olga Štolbová 3.5. 10:04
Zuzko, třeštit z lásky, nebo třeštit láskou, je přece úžasné. Jen houšť a větší kapky...
První polibek
Olga Štolbová 3.5. 10:00
Jíťo hezké, hezké, první polibek bývá nejúžasnější
a nezapomenutelný. Vzpomínky si musíme schovávat
na horší časy, když je zle, pomohou .***
Horoskopičiny - Býci
Zuzana Pivcová 3.5. 07:14
Býk je normálně kliďas, ale když ho něco pořádně vytočí, tak i on dokáže mít ten "rudý hadr před očima" a pěkně se rozzuří. Jinak je ale ve srovnání s Berany jako já daleko menší plašan. A je pozitivní požitkář. Jako vždy se Ti charakteristika povedla, Jani.
Moje nejlepší dovolená v Soči
Zuzana Pivcová 3.5. 07:05
Byla jsem kdysi také v Soči, ale ještě mnoho let před Vámi, také v abcházské Gagře. Znám i ty výlety. A ačkoliv tam všude byla dost velká nouze, tak prostředí a příroda byly nádherné. A Gruzíni, ti byli někdo úplně jiný než Sověti, které nám doma pořád dávali za vzor.
V Adršpachu je první horolezecké muzeum
Zuzana Pivcová 2.5. 17:56
Olinko, nechceš se tam dojet podívat?
Párty i60
Jana Šenbergerová 2.5. 16:56
Husu jsem si nedala,
Hanku jsem tam potkala.
Domů jsme se rozjeli,
zůstali jsme přáteli.
Kam jinam na prvního máje než na Petřín?
Jana Šenbergerová 2.5. 16:45
Na Petříně je moc krásně. Škoda, že je tak daleko. Naposledy jsem tam byla, když kvetly růže.
Senior policie: diskrétní zóna
Jana Šenbergerová 2.5. 16:19
Květuško, nečekala jsem, že mě tímto vážným tématem pobavíš.
Senior policie: potupa v bankovním callcentru
Olga Štolbová 1.5. 09:24
Beo, moc dobře to znám, moje maminka byla osm let úplně slepá a nebylo to lehké. Přeju Ti samé milé lidi při všech úředních jednáních, a vlastně kdykoliv.
Moje nejkrásnější dovolená
Miroslav Štorch 1.5. 08:20
Také moc rád vzpomínám na písčité pláže Albeny kam jsme jezdili už v roce 1972 a byl to jeden z nejmoderněji postavených hotelových komplexů v Bulharsku. Chodili jsme pěškypo písčitém břehu až k zámečku Balčik. http://www.cestujeme-bulharsko.cz/albena/ Cestou jsme jako mladí narazili na nudistickou pláž, a pak jsme tam chodili už celých 14 dní. Taky s tím máme spojené krásné vzpomínky- jak jsme tam hráli mezinárodní volejbal s Bulhary, Němci, Poláky i Rusy.
Triola bude radit ženám při výběru spodního prádla
Zdena Marcinková 30.4. 20:57
Mám problémy s padáním ramínek téměř u každé podprsenky. Koupila jsem si silikonové podložky pod ramínka, ale problém jsem nevyřešila k úplné spokojenosti. Škoda, že Triola nepořádá podobnou akci také v našem regionu. Ráda bych si nechala odborně poradit. Děkuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.