Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tenkrát na Západě: V zeleném Irsku
Blanka Lazarová 21.11. 08:12
Pěkné zastavení v irských knihovnách. Znám ho jen virtuálně, ale i tak mě uchvátilo, obzvlášť natočeno shora. :-)
Neratov a Vrchní Orlice aneb dva rozdílné příběhy kostelů z Orlických hor
Daniela Řeřichová 20.11. 12:39
Jako vždy od Vás mimořádně zajímavě zpracovaný příběh dvou kostelů a velmi sugestivní fotografie. V Neratově jsme byli s mužem dvakrát, z toho jednou na koncertě, kde se hvězdné nebe dotýkalo skrze hudbu i nás, poutníků. Mystický zážitek. Bohulibá je také činnost neziskovky Sdružení Neratov pomáhající lidem s postižením. Snad i kostel svatého Jana Nepomuckého ve Vrchní Orlici otevře časem své brány k duchovnímu prožitku.
V mládí jsem létala v oblacích, teď už se držím spíše při zemi, říká bývalá letuška Elen Zajíčková
Eva Mužíková 20.11. 08:01
Díky za velmi zajímavý článek.
Vycházka Postupice - Domašín
Blanka Lazarová 19.11. 10:41
Pěkná vycházka. Totem ztracených duší jsem neznala. Díky za informaci. Moc dobrý nápad. :-)
FEJETON: Máme rádi přáníčka
Jana Vargová 19.11. 09:37
Já Vám, pane Poláku, přeji, aby se Vám ode dneška všechno nejhorší vyhnulo :) Díky za další skvělé čtení.
Chci tady ještě být
Alena Velková 19.11. 07:58
Přeji vám, ať vám operace dobře dopadne a jste brzy fit.
Vy jste nevděční. To je věta, kterou je lepší nikdy nevyslovit
Jindřich Berka 18.11. 08:16
Dobrý den, zrovna je to náš problém. Zaplatíme vnučkám jako důchodci dovolenou (40000), rodiče ani ony nepoděkují. Manželka pravidelně peče, vnučky jsou mlsné a přijdou a odnesou. Nepoděkují. To je sice špatná výchova jejich rodičů. Uvedené věty, ale nevyslovíme. Proč? Máte pravdu, protože to přece pro vyjádření vděku neděláme. My to děláme z lásky. Ta za to stojí i bez vděčnosti!! Jindra
Už neříkám „nevím"
Jana Šenbergerová 17.11. 13:40
Hezký článek. Je fajn, že stáří má také světlé stránky i jisté výhody.
Podzimní Zoo Praha
Dana Straková 17.11. 09:02
Děkuji za krásné obrázky a povídání. Moc jste mě nalákala, že bych tam vyrazila taky?
Bobina v záři podzimního slunce
Miloslava Richterová 16.11. 10:13
Hodná Bobinka, hodná paninka, a foto je parádní :-)
Dědečku už nečaruj, prosím!
Jitka Caklová 16.11. 09:40
Vím, jak velikou moc má myšlenka. Takové to "malování čerta na zeď" je nebezpečné, proto čaruji jen s pozitivními myšlenkami ♥
Íčkařský kalendář na rok 2024
Marie Novotná 16.11. 05:42
Je krásný prosím 1 ks. Vyzvednu v redakci. Děkuji.
Důchodová reforma připravena. Lidé stráví v důchodu průměrně 21,5 roku. Penze dále porostou, slibuje ministr Marian Jurečka
Jiří ZAVADIL 15.11. 12:08
To jsem opravdu zvědav jak tohle dodrží: "garantujeme další růst penzí, a to za příštích deset let přibližně o deset tisíc korun" - takže mám-li těch cca 20 tis. (tj. průměrný důchod), budu mít v roce 2033 nově slibovaných 30 tis. - no, buď zase kecá nebo plánujou inflaci 50% během 10 let, což je 5% ročně a to není nic chválihodného, stabilní země mívají 1% až 2% Tzn. že během 10-ti zničí lidem úspory na polovinu kupní síly. Takovéhle politiky mohou volit jen velmi zadlužení lidé, kterým se tak budou dluhy snáze splácet.
O problémech růstu
Zuzana Pivcová 15.11. 09:58
Je to úsměvné. Já jsem v dětství a mládí rostla jen do výšky, teď je to naopak. Ráda si mlsnu a nějaké zdůvodnění se vždycky najde.
Můj podzim života: Z deníku fresh penzistky
Vladislava Dejmková 15.11. 08:46
Vtipně a výstižně napsané, moc se mi to líbilo. Vystihuje to i některé moje pocity.
Cinclus cinclus
Marie Novotná 15.11. 06:50
Prvně jsem ho viděla na vlastní oči před několika lety.je to nádhera ho pozorovat. Děkuji za krásné foto z jeho prostředí a článek
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.