Přehled posledních diskuzních příspěvků

Smutná? Kdepak!

Blanka Lazarová 22.6. 07:23
Nevím, jestli je to smutné nebo veselé, ale je to realita. A vždycky je lepší to brát z té pozitivní stránky. S úsměvem jde všechno líp. Jani, moc pěkně jsi to zveršovala. Díky :-) :-) :-)

Zápisník starého muže: Vrh koulí

Jana Šenbergerová 21.6. 14:39
Hezká vzpomínka. Vyvolala ve mně myšlenku, jak pomyslná je představa být v něčem nejlepší na světě. Vždycky někde existuje někdo ještě lepší.

Tutanchamon - jeho hrobka a poklady

Jan Zelenka 21.6. 08:59
Díky za pěkný článek. Připomněl mi moji návštěvu na této krásné výstavě. Staroegyptská civilizace a kultura nemá obdobu v celé historii starověku. Je výjimečná svým obsahem a zaměřením na posmrtný život. V roce 2014 jsem vydal svoji historicko-cestopisnou knihu o našem putování Egyptem, kterou jsem uvedl egyptským příslovím: Člověk se bojí času a čas se bojí pyramid. Díky za krásný článek.

Tomáš Franěk: Chci ukazovat lidem cestu k osobní síle uskutečňovat své představy

Jana Šenbergerová 21.6. 07:23
Díky se krásný rozhovor s moudrým člověkem. Pochopil, že největší síla člověka je v Jednotě všeho a všech se vším. Ve světě, kde se stále více uplatňuje "Rozděl a panuj", kde Já je víc než my, je to malý ostrůvek naděje. Moc bych si přála, aby byl pevninou.

Malá básnická glosa ke kapitole, která nás nechává čekat

Iveta Tomčíková 21.6. 06:33
Vaše básně se čtou fakt krásně, jen mě tak při čtení této napadá, co když pod župánkem ta skrytá postava už je nemladá..., pak lepší je jen ta v básních představa. :-)

Něco ztratíš, něco najdeš ...

Blanka Lazarová 21.6. 06:12
Eli, pěkné, vtipné ... raduji se s tebou. :-)

Vzkaz příští generaci

Marie Měchurová 20.6. 17:26
Paní Hano, dávám Vám za pravdu. Ne vždy se to ale podaří vytvořit soudržnou fungující rodinu.

Sami v Parku Inspirace

Alena Velková 20.6. 09:59
Naďo, díky za inspiraci.

Komu se nelení, tomu se zelení

Jana Šenbergerová 20.6. 09:18
A některým se i červení ... Soňo, ať se ti i synovi ještě dlouho na zahrádce hospodaří a daří.

Láska nezná nepřítele

Daniela Řeřichová 20.6. 08:41
Již dlouho mě nic tak nezasáhlo jako tento hluboce lidský příběh. Děkuji a zároveň žaluji. Za každou bolest války.

Z vyprávění našich rodičů: Trapas

Vladislava Dejmková 20.6. 06:41
To já jsem si vyskakování z takové tramvaje vyzkoušela, když jsem byla v prváku na vysoké. Jezdili jsme z koleje do školy ze Žižkova, nad Bulharem tramvaj přibrzdila před křižovatkou a desítky studentů vyskakovaly, protože odsud to měly do školy samozřejmě blíž. I já jsem se podvolila davu. Omlouvala jsem si to tím, že tramvaj prakticky stála...

Moje další jarní inspirace

Mirek Hahn 19.6. 10:33
Bezva! Fotky to skvěle ilustrují.

Legendární film Páni kluci oslaví 50 let od natáčení

Alena Velková 19.6. 09:24
Určitě to bude moc hezké akce. Přiznám se, že jsem tento film nikdy neviděla, ale písničku znám.

Co tomu řeknou lidi? To je věta, na kterou je rozhodně lepší zapomenout

Věra Ježková 19.6. 07:12
Před dvěma lety jsme s Jendou napsali článek „Co by tomu řekli lidi?“.

Najít sám sebe

Jana Šenbergerová 19.6. 06:47
K takovému veršování už je třeba usebrání. Někdo si čte v Bibli, jiný v Koránu. Já jdu radši do sebe před spaním i po ránu. A takové zamyšlení také není k zahození. To se cení. Děkuji a přeji hezký den.

Ty a já

Jana Šenbergerová 19.6. 06:33
Takové veršíky mám moc ráda. Jednoduché, průhledné, trefné. Po ránu mi zvedly náladu. Díky, Blanko a hezký den.

Hrátky s češtinou - povídka na samá B

Daniela Lender Chaloupková 18.6. 16:30
Jsa obyčejným člověkem, odpovím běžnými slovy :-)) Naprosto dokonalé, skvělé, úžasné ... atd. Dodatečně jsem si přečetla Vaši povídku na D - totéž hodnocení. Moc jsem se pobavila, zároveň velice obdivuji Vaše umění hrátek se slovy. Česština je v tomto ohledu nepřekonatelná. Moc děkuji :-))

Dobrý skutek, nebo?

Daniela Lender Chaloupková 18.6. 12:06
Ten národ, potažmo ani jeho armáda, se nikdy nezmění .... člověk pro ně nic neznamená ... jich mnógo ....

Když se čaj stane věnem

Dušan Brabec 18.6. 06:51
Miluji černý cejlonský (ale i indický), výhradně lístkový, a to každé ráno ho piji od mládí. Je to nádherné, když se v horké vodě po přelití lístky čaje rozvinou a volně klesají ke dnu a čaj dostane zlatavou barvu a voní dálkami. Tak právě vstávám a již jdu na to si ho připravit...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.