Přehled posledních diskuzních příspěvků
Obrázky z cest: Helfštýn
Vladislava Dejmková 8.9. 16:32
Blani, trochu mi to připomíná svým charakterem Kunětickou horu.
Brtnicí prošel mrazivý morový průvod
Šárka Bayerová 8.9. 08:58
Danielo, děsně zajímavý. Mrazivě úžasný a moc dobře napsaný. Smekám. Skvělý reportážní fotky! Vůbec jsem o tomhle nevěděla, o to větší prožitek u tvého článku...
Džínová bunda je ideální kousek pro chladná rána. Sluší mladým i babičkám
Daniela Řeřichová 8.9. 08:17
Ideální po celý rok. Různé střihy, barvy, hodí se ke všemu. Šatník bez džínových bundiček si neumím představit.
Černá kočka
Květa Chobotová 8.9. 05:30
Děkuji z celého srdce za tuto báseň... měla jsem 14 let dvě kočičky, které nesmírně obohatily
můj život...
Nespi a povídej si se mnou!
Jiří Dostal 8.9. 04:15
:-) Jak pravil profesor Hrbolek: "I skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále..." :-)
Nezapomenutelné prázdniny: Horolezci
Daniela Řeřichová 7.9. 10:25
Moc milé povídání, jako všechna od Vás. Pobavila jsem se.
Karel IV., jedenáctý král český, měl jedenáct dětí se čtyřmi manželkami
Šárka Bayerová 7.9. 09:04
Skvělý, Jaromíre!
Tip na výlet: Klášter bosých karmelitek v Drastech
Irena Stollová 6.9. 13:15
Děkuji za tento článek a cenné informace o klášteru v Drastech. Nestihla jsem se podívat na mumii Marie Elekty, když byla ještě na Hradčanech, a teď vím, že v Drastech je to možné. Krásná reportáž!
Gurmán
Daniela Lender Chaloupková 5.9. 11:41
Cha cha cha :-)) Iveto, naprosto božíííí :-)) Když už na nic jiného, tak na ten "gábl" je snad utáhneme a udržíme :-)) Moc děkuju, budu se smát celý den :-))
Madam Lotta, matka tisíců sirotků
Michaela Přibová 5.9. 11:08
Děkuji za velmi zajímavý článek o nevšední ženě.
Jak jsem cestoval s ustaranou dámou
Jitka Caklová 5.9. 10:28
:-) Všechno jde, když se chce...... :-) :-)
Botanická zahrada Malešice
Jan Zelenka 5.9. 08:42
O této zahradě jsem neměl ani tušení. Moc pěkně jsi ji popsala a nafotila. Dobrý námět na výlet.
Důchody se v lednu opět navýší, průměrná penze dosáhne 21 839 korun
Alena Majcherová 4.9. 19:19
Cituji z článku : ... Stále platí, že už teď, stejně jako každý rok, jsou důchody nejvyšší v historii naší země. ... Tak samozřejmě, protože jsou taky nejvyšší mzdy a platy než byly před dejme tomu 45 lety a důchody rostou ne díky tomu, že by nám to přidala vláda sama od sebe, ale proto, že musela ze zákona. Pan ministr na tom žádnou zásluhu osobně nemá tak proč to tak vyzdvihuje.
Víte, kde vynalezli kostku cukru?
Šárka Bayerová 4.9. 14:35
Moc zajímavé. Doposud jsem měla Dačice spojené "jen" s tou kostkou cukru...
Vztahy z katalogu
Jana Šenbergerová 4.9. 09:25
Vystihl jste to celkem přesně. Neviděla bych to nijak tragicky. Mnohé se změnilo a stále mění. Po období, kdy byly ženy spíše jen přívažkem muže, které mnohé musí a jen málo mohou, teď mohou cokoliv. A někdo, když může, tak musí. I muži se mění. Často jsou zženštilí, nejistí a žen se snad i bojí. Všechny předcházející generace si kladly otázku, kam ten svět spěje. Ve všech byli lidé spokojení i nespokojení, smíření a odbojní. V různých životech hrajeme různé role a repertoár se obměňuje i opakuje. Tak to vnímám já a už se tím netrápím. Spíš jsem zvědavá na novou roli.
Z mého deníku: Jako když kámen z pramene odvalíš…
Vlastimila Kosorínová 4.9. 07:54
Nádherné,upřimné.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.