Přehled posledních diskuzních příspěvků

Střevíčky pro Popelku světoznámých návrhářů

Hana Rypáčková 17.2. 12:24
Kdybych musela nějaký vybrat -tak druhý a nebo sedmý.Ovšem bych v něm neudělala ani krok.Naposled jsem měla patnáctku na svatbě.

Češi uvidí 20. března částečné zatmění Slunce

Marie Magdalena Klosová 16.2. 22:03
Těším se na to.Na obloze se dějí vždy zajímavé a trošku "záhadné"věci.

Výlet na Blaník

VANDA Blaškovič 16.2. 20:44
Jé hospůdka v Kondraci ! Nádhera, vlastně dobrota ! Kolikrát jsem tam byla...Kdyby se náhodou někdo chtěl podívat na fota z našeho výletu na Blaník, jsou u mne na profilu. Krásně jste pane Nekvasile výlet popsal.

V Táboře přichystali velké slavnosti piva

Zuzana Pivcová 16.2. 19:54
Já bych při podobné akci určitě dala při ochutnávce přednost malým soukromým pivovarům.

Odejít do penze přesně v důchodovém věku? Ne!

Jana Šenbergerová 16.2. 19:24
Protože jsem nikdy nebyla vypočítavá, neumím totiž moc počítat, tak jsem šla samozřejmě do důchodu při dosažení důchodového věku. Ale hodlám tu být dlouho, takže to pro mě určitě nebude až tak nevýhodné. :-)

Vtipnější vyhrává: To je tak, když v baráku chybí chlap

Jana Šenbergerová 16.2. 19:18
Do takových "okolností" by mě z paneláku nikdo nedostal. Hlavně že jste tam spokojené. :-)

Upíři v Čechách

Jana Šenbergerová 16.2. 19:13
Podle literatury spíše přenosné. Vysávaný upírem se po smrti také stal upírem. :-)

Zahrádkáři, pozor. Vaše hrušně zachrání pavouk!

Hana Rypáčková 16.2. 16:58
To jsou hodní pavoučci.Naši hrušeň už nic nezachrání, vloni jsme ji porazili

Kubova Huť a cesta na Boubín

Alena Tollarová 16.2. 13:14
No tak to Hanko musel být krásný výlet.

Vlajku s javorovým listem provázela bouřlivá debata

Hana Rypáčková 15.2. 20:01
Když si děti hrály na státy ,vlajka Kanady byla velmi oblíbená.

Pojedete také na i60 Párty? Zde jsou přihlášení čtenáři

Alena Tollarová 15.2. 19:27
Hlášení z terénu: do Poděbrad se těším; modelkovská soutěž - soudím podle sebe - nemám archiv, do kterého bych mohla sáhnout a na focení venku zatím nějak není počasí; zrovna dneska mě venku s foťánem zastavil senior se psem, senior si uložil do mobilu íčkoadresu, pes byl vyfocen, oba měli radost; blahopřeji všem vítězům. :)

O praotci Čechovi

Zuzana Pivcová 15.2. 19:13
Super!! Odpovídá to české povaze a ten konec je top.

Zase jako na houpačce: oteplení, pak ochlazení

Naděžda Špásová 15.2. 18:46
Bohužel musím souhlasit s tím, že počasí si s námi hraje jako kočka s myší. Pamatuju už hodně, ale zimy z posledních let jsou čím dál tím divnější (omlouvám se za ten výraz, ale příhodnější slovo mě nenapadlo) a trochu se obávám, že lepší to nebude. Velký podíl na tom máme my sami. Devastujeme, vandalismus je na vzestupu, jsme necitliví k sobě i k přírodě, které už se to přestává líbit a myslím, že boj s ní určitě nevyhrajeme.

Vtipnější vyhrává: Jak jsem se nestal chemikem

Michaela Přibová 15.2. 17:53
Moc hezký příběh a ještě k tomu velmi vtipně a poutavě napsaný. Navíc kultivovaný. Děkuji.

Chystáte svatbu pro potomka? Trendem jsou obřady venku

Hana Rypáčková 15.2. 10:53
Nevím, jestli je to tím znamením, ale svatby mám ráda prosté.Jsem daleko od agentur, nikdy se mi dirigované svatby nelíbily.Na palouku s výhledem , když je pan farář nebo tajemník svolný, se stolem pod oblohou a se všemi těmi zádrhely a zmatky, které vyvolávají smích- v kruhu rodiny, to je pro mne hezký obřad.Žena nemusí být princezna v ten onen den, ale každý den co přijde.

Sobota mezi giganty

Hana Rypáčková 15.2. 09:33
Moc pěkné, zajdu tam s dětmi.Na podobné jsme byli v Plzni před lety a velmi se jim to líbilo.V muzeu jsme už byli

Hana a Petr Ulrychovi spojí Javory s beatem

Zuzana Pivcová 14.2. 21:03
Sourozence Ulrychovy mám ráda celé roky a vážím si jich. Na živém koncertě jsem je však viděla pouze dvakrát.

Fenomén YouTube nás baví, ale vyvolává také kontroverze

Dagmar Pravečková 14.2. 16:37
YouTube mne baví! Když jsem mimo republiku, najdu si zde steré filmy, na které bych doma neměla čas. Naposledy to byl velmi povedený film z roku 1985 "Dárek". Doporučuji. Když se dočtu o nějaké nové kapele, interpretovi či zpěvákovi, najdu si skladby na YouTube. Často si tu najdu VELMI zajímavé přednášky. Při poslechu mohu vařit, umývat nádobí, vyrábět šperky a nebo jen relaxovat. Výuková videa jsou k nezaplacení. Na jakékoliv téma si vzpomenu, stačí zadat pár klíčových slov...Na YouTube si vybírám hudbu nebo videa podle nálady. Jestli chci relaxovat, jestli se chci zasmát a nebo se chci něco nového naučit. Reklamy na YouTube si nevšímám a kdyby jednou byl internet zpoplatněn, tak si ráda přístup k informacím zaplatím.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.