Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kokosky třikrát jinak

Hana Rypáčková 3.2. 08:52
Zajímavé, protože nikdo v rodině neholduje cukru, dělám jiný recept.Je to asi kalorická bomba...

Vtipnější vyhrává: Mýval

Zuzana Pivcová 3.2. 08:49
O téhle dlouhé cestě mývala informovaly před několika lety naše sdělovací prostředky. Náš nájemník v jižních Čechách měl několik let mývala, kterého choval od mláděte. Byl to jeho miláček a zábava pro návštěvníky, veselý, dovádivý, byla to sehraná dvojka. Pohyboval se celkem volně na dvoře a v bývalé maštali, na noc se nechal zavřít do voliéry. V dospělosti se v něm však čím dál víc začala ozývat touha po svobodě, vylezl do krovu mezi trámy a nechtěl se nechat chytit. I ke svému páníčkovi začal být agresivní. Pak zmizel beze stopy. Pán se dlouho trápil, představoval si, jak někde strádá, nikdy se už nedověděl, jak skončil.

Milan Lasica: noblesní muž s inteligentním humorem

Hana Šorejsová 2.2. 20:23
Ano, je to noblesní a milý člověk s velkým smyslem pro humor, a nejen , že umí bavit lidí v divadle, ve filmu, ale kdykoliv se objeví ve společnosti, je gentleman a bavič.

Vtipnější vyhrává: Zlatý pták

Olga Štolbová 2.2. 20:21
Přiznávám, i já bych ze zlatého ptáka oči nespustila...***

Ženy na svých hobby šetří více, než muži

Hana Rypáčková 2.2. 20:18
Je to pravda.Ve středním věku ženy víc myslí na rodinu a muž zajišťuje zábavu.Kamarádky manžel /potápěč/ jí citově vydíral:" To mě chceš ohrozit na životě, když nebudu mít kvalitní výzbroj? Pračka není tak důležitá, můžeš prát ve staré." Jasně , že už spolu nejsou a ona se diví, jak vystačí s penězi...

Cestou necestou přes rumunský Fagaraš, I. díl

Zuzana Pivcová 2.2. 12:57
Tys byla a jistě i nadále jsi vyložená holka do nepohody. Těším se na pokračování.

Vtipnější vyhrává: Jak jsem se stala zlodějkou

Jana Šenbergerová 2.2. 12:34
Tak to obecenstvo vám nezávidím. Už mockrát se mi stalo, že jsem odešla ze samoobsluhy s košíkem, od lékaře s návleky na nohou a nedávno dokonce z restaurace bez placení. Rozhodně to nepokládám za výpadek paměti. Tak to dopadne, když člověk myslí na něco jiného. Na malém městě bývají obyvatelé shovívaví, obzvláště když vás znají. V nejbližší samoobsluze se zřejmě dost krade, protože zpřísnili opatření a prodavačky kontrolují, co mohou. Jedna z nich, moje bývalá žačka se mi omlouvala, že to musí dělat, i když ví, že jsem je ve škole vždy vedla k poctivosti. Pěkně jste nám připomněla, že máme být ve střehu. :-)

Vtipnější vyhrává: Červené tričko

Soňa Prachfeldová 2.2. 11:08
Moc pěkná příhoda, smích je kořením života.

Vtipnější vyhrává: Svačinka s vůní tvarůžků

Helenka Vambleki 2.2. 08:11
Růženko, ty zdatná pisálnice, to je paráda! Oceňuji, že ke svému "postižení" přistupuješ s nadhledem a humorem...a tak to má být! Škoda každého dne, kdy se nezasmějeme!!!

Startuje Velká módní soutěž zralých modelek portálu i60!

Alena Tollarová 1.2. 20:49
Gratuluji vítězkám tipovačky i vědomostního kvízu! A nová soutěž? Dámy, to je výzva, ne? Outfit pro volný čas máme ve skříni každá. A vlastně mě napadlo - proč by se nemohl přihlásit a soutěžit i muž? co na to redakce? :)

Antonín Slavíček odešel ze světa dobrovolně

Alena Tollarová 1.2. 18:49
Ráda bych redakční článek doplnila pozvánkou do Galerie moderního umění v Roudnici n.L., která se pyšní kolekcí 60 obrazů Ant. Slavíčka. A každou první neděli v měsici má volný vstup.

Viděli jsme Vyšehradský kodex

Alena Tollarová 1.2. 18:42
Vando, patřš k těm šťastlivcům, kteří ho fakt viděli na vlastní oči. Díky, že jsi se s námi o ten zážitek rozdělila.

To byl souboj! Tipovačku i60 vyhrává Miluše Hasenohrlová!

Miroslav Štorch 1.2. 14:49
Gratuluji k vítězství paní Milušce Hasenohrlové i dalším dámám, i když vím, že za řadu z nich tipují jejich mužstí partneři, jak některé přiznaly :-) Z technických důvodů jsem dvě tipovací série netipoval, tak bych se asi byl na tom bodově lépe. Ale nevadí je to jen hra. Tipuji i jinde a třeba za 8 vsazených Kč vyhraji 1164 % tj. 93 Kč za jeden tip. To je zábava pro důchodce sportovce :-) http://storch.m.sweb.cz/remizy.jpg A Novak Djokovič si zasloužil krásný pohár http://storch.m.sweb.cz/NE-Novak-pohar.jpg a příhlížel i legendární Australan Rod Laver, po kterém je pojmenována tenisová aréna v Melbourne http://storch.m.sweb.cz/NE-Rod-Laver.jpg - Už se těšíme na další tipovačku.

Skonala filmová slečna Marplová

Katarina Schultzova 1.2. 13:55
Výborná herečka. Nech odpočíva v pokoji. Jej slečna Marplová je nezabudnuteľná.

Vtipnější vyhrává: Vilda

Marie Magdalena Klosová 1.2. 13:25
No jo,tzv.hov.... zábava vždycky zabere!Dokonale převyprávěno.mm

Vtipnější vyhrává: Pytlácká noc z cyklu Kouzlo časů minulých

Marie Novotná 1.2. 09:55
Moc hezké vzpomenutí..Také si pamatuji na místní rozhlas i taneční večery venku,někdy s divadelním představením u nás na Vysočině.

Australian Open: finále mixu vyhráli tenisoví "veteráni"

Hana Šorejsová 1.2. 09:17
Byl to opravdu prima duel, a závěrečná ceremonie vždy člověka dojme. Oba velcí sympaťáci ! A umí !

Vtipnější vyhrává: Cesta za krásou bolí

Marie Magdalena Klosová 31.1. 18:26
Milá Jani,ráda Tě zase vidím mezi námi.Vyrostla z Tebe přitažlivá ženská,která má navíc smysl pro humor a vtip.Trochu jsem se viděla v Tvých gympláckých letech,zvlášť stran"figury".Vlasy jsem měla ale vždy polodlouhé až dlouhé.A náušnice?Až v třiceti.Do té doby klipsy a klipsy.Zdravím mm

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.