Přehled posledních diskuzních příspěvků

Zemřel král chalupářů Přemek Podlaha

Hana Rypáčková 24.12. 13:21
Na Receptář jsem se ráda dívala, je to smutné tím víc, že zemřel v tomto čase.

Fenomén jménem bramborový salát

Hana Rypáčková 24.12. 13:18
Máme tradiční rodinný bramborový salát bez uzeniny,ale odlehčený jablkem.Už je hotový .A jen osmažit ryby .

Malá sonda vánočních zvyků po celém světě

Hana Rypáčková 24.12. 13:14
Ano, ale české Vánoce jsou nejlepší. A Ladovy vánoční obrázky.

Kouzlo časů minulých: malý hošík černovlasý...

Anna Vrbovská 24.12. 09:50
Opět kouzelné kouzlo pane Kašíku. Přeji krásné svátky všem!

Jsem jako dárek

Jiří Libánský 24.12. 08:53
Hezká básnička a hezký dárek, Však jsem si ho také rozbalil už včera večer. :-)

Němci milují českou Popelku. Letos jim půjde dvanáctkrát

Alena Tollarová 23.12. 22:58
Libuška Šafránková - nejprinceznovatější ze všech princezen! Moc jí držím palce v jejím boji o zdraví!

Diskotéka pro pamětníky č. 9: stále úžasný Václav Neckář!

Radovan Cakl 23.12. 17:36
Álo, fajn a bohatý výběr. Jestli nikomu, tak nám jsi radost udělala. Koledy ještě zítra a pak vypustíme Vaška :-)

Petra Kvitová je královnou sportu

Miroslav Štorch 23.12. 16:51
Také jsem se díval na přímý přenos vyhlašování výsledků anktey sportovních novinářů. Stalo se v Československu i Česku poprvé, kdy v roce olympijských her držitel zlaté olympijské medaile nezvítězil. Petra Kvitová vyhrála ale jen o 10 hlasů před jen jednou zlatou Samkovou a Sáblíkovou se zlatou a stříbrnou. Řada lidí považuje novinářskou anketu za příliš subjektivní a nezahrnující skvělé úspěchy jiných sportů. Berdych nebyl mistrem světa a přece se umístil v anketě před nimi. Je to jen přesný součet nepřesných čísel. Díky za článek. Samková pěkně zatančila, i dvoumetrový Ondřej Synek a Imrich Bugár seděl při tanci na židli :-)

Vánoční

Zuzana Pivcová 23.12. 15:13
Je to krásné vánoční přání, navíc ve verších. Za sebe moc děkuji a posílám ho dál.

Kapří povídání

Zuzana Pivcová 23.12. 15:11
Trochu se, Honzo, nad Tvým kapřím nápadem usmívám, ale zároveň je mi i smutno. Prodejním kádím se obloukem vyhýbám. Každý jsme nějaký.

Vánoční pohádka

Zuzana Pivcová 23.12. 07:41
Píšete, Hanko,moc hezky, vnímavě a láskyplně. Máte krásné vzpomínky na dětství, jste báječná a aktivní babička. Myslím, že tudy vede cesta. Dohady a spory nic neřeší, jen bolí. Přeji Vám vše nej.

Korálky štěstí

Zuzana Pivcová 23.12. 07:32
Ano, to jsi Ty a Tvoje životní filozofie. Díky, Jano. Nejen za sebe.

Slavný Joe Cocker už není mezi námi

Hana Šorejsová 22.12. 23:05
Ano, byl jedinečný, ač měl za sebou hodně divoký život. Jeho koncert v květnu jsem si uchovala v paměti. Včera zemřela taktéž legenda ... Udo Jürgens, nadaný hudebník a skladatel, který byl oblíbený především v Rakousku a Švýcarsku, kde dožil .... oba velikáni jdou do hudebního nebe .... děkujeme !

Jedeš v zimě na Slapy? Tak to jsi úplný magor!

Jana Záhlavová 22.12. 15:49
Tomáši, vy jste prostě démon. Vaše drahá polovička musí mít nervy ze železa, ale přesto máte mé sympatie.

Vánoční balada

Zuzana Pivcová 22.12. 08:33
Stesk a doufání patří stále trochu k sobě, ale o vánočních svátcích je člověk pociťuje ještě mnohem intenzivněji. Přála bych Vám, aby tuláka přinesla řeka návratů už nyní.

Magazín i60 o svátcích: pokračují všechny soutěže, nově Otázka dne

Jana Svačinová 21.12. 22:40
Krásné prožití svátků Vánočních přeji redakci na tomto skvělém webu a všem,kdo jsou nadšení a rádi se podívají vždy na tyto stránky které nemají chybu http://www.youtube.com/embed/bfF7TKZ6D-c

To se sluší pro psí uši?

Eva Mužíková 21.12. 18:12
Pane Horenský, básníte mi z duše. Já v tuto dobu nenávidím všechny bezohledné " pyrotechniky". Silvestrovské oslavy musím tolerovat, umím si částečně poradit. Venčit jdu Bertíka naposledy tak okolo 18té hodiny, pak jsme převážně zalezlí s knížkou v koupelně. Ale nemohu se smířit s tím, že toto střílení se ozývá již od poloviny prosince až do poloviny ledna. Bertík, přestože má perfektní poslušnost, od těchto dnů musí být na vodítku i tam, kde je volný pohyb psů povolený. Je tak strašně vystresovaný, že by byl schopen utéci kamkoliv, jen nejdál od toho obtěžujícího zvuku... Mnohdy o něj mám opravdu strach, srdíčko mu buší, klepe se a na nic nereaguje... PROČ???

Hopman Cup - pohodový turnaj

Hana Šorejsová 21.12. 12:00
Pododový turnaj už zná změny. Jo-Wilfried Tsonga se musí vzdát účasti kvůli zranění ruky a ve dvojici s Alizé Cornetovou bude Benoit Paire. Stejně tak Jack Sock v úterý podstoupil operaci kyčle, kvůli níž přijde i o Australian Open. Jeho nahradí John Isner a ve dvojici se světovou jedničkou Serenou Williamsovou budou silnými favority.

Kouzlo adventních dní

Hana Šorejsová 21.12. 11:51
Miluško, Vaše fotografie vždy pohladí na duši, obzvláště z Prahy, patří Vám díky ! Krmit labutě a sledovat racky u Vltavy máme rádi i s vnoučaty.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.