Přehled posledních diskuzních příspěvků
Krásná hymna Kde domov můj neměla na růžích zrovna ustláno
Zuzana Pivcová 20.12. 21:18
Naše hymna je lyrická píseň, zatímco většina ostatních zemí má jako hymnu nějaký pochod či jinou ráznější melodii. Zní krásně, ať ji hraje symfonický orchestr nebo vojenská kapela, ať ji zpívá nějaká pěvecká osobnost nebo dětský sbor. Je-li hrána při slavnostních příležitostech i na počest vítězství sportovců, je to velice silný dojem. A nejvíc se mi líbí, že už se za ní nemusí hrát nic dalšího. Mám na mysli tu sovětskou.
Nevánoční
Zuzana Pivcová 20.12. 21:09
Jsi šťastná životní optimistka. Od Tebe by se mnozí mohli učit (včetně mě). Díky. :-)
Můj nejsilnější zážitek roku: setkání s panem prezidentem
Lidmila Nejedlá 20.12. 12:21
Vážený pane Henzle, je to zajímavé vyprávění a Vy jste dobrý pozorovatel. I já jsem se setkala s p. Zemanem, ale v letech po " sametové revoluci" 1x v Brně a 1x v Praze. Byl výborný řečník, jeho názory byly odvážné a sršel vtipem. Dodnes si pamatuji jeho větu: Nemusíme se s Ruskem bratříčkovat, ale potřebujeme s ním obchodovat...Jste umělecky zaměřená duše, tak Vám přeji hodně tvůrčí invence.
O Vánocích bude otevřeno do dvou
Jana Slavíková 20.12. 11:51
Je mi líto zaměstnanců velkých řetězců, ale stejně by mi muselo být líto hasičů, zdravotníků, policistů a silničářů. Každé povolání má svá pro a proti. Omezovat prodejní dobu podle velikosti prodejní plochy mi přijde zcestné. Super a hypermarkety budou muset zavřít a malé večerky mohou mít otevřeno bez přerušení? Mělo by být na rozhodnutí obchodníka, jestli bude mít otevřeno non stop nebo jestli bude světit neděle a svátky. Podnikání je přece o zisku a jestli mají v neděli dost zákazníků, neměl by jim do otevírací doby nikdo, natož stát zasahovat.
Láska, ten pocit
Lidmila Nejedlá 20.12. 11:50
Paní Hano, hezké a povzbudivé. Přejme všem lidem lásku, ať jsou nám nakloněni či ne. Každý si jí zaslouží.
Tak jak to tedy bylo? Omluvili se komunisté národu, nebo ne?
Jana Záhlavová 19.12. 23:32
Tak to tedy pardon. Jsem sice už dost stará důchodkyně, ale komouše volit by mě nikdy nenapadlo.
Tanec pro radost
Vladka Steinová 19.12. 13:21
Dobrý den, p. M.M.Klosová, poslala jste velmi milý a pohodový videozáznam,který rozveselí.Jsou to sympatické babči a jak jim to jde! Zvláště té vpředu, té "modrobílé"!
Můj nejsilnější zážitek roku: Operace a záchrana kocourka
Zuzana Pivcová 19.12. 12:26
Zvláštní, myslela jsem, že napíšu o seniorce kočce Nadě, která v létě absolvovala infuze, protože jí selhávaly ledviny. Zatím ji dietou a prostředkem Renavast pořád držíme v celkem přijatelném stavu. Mám ráda kočky a lidi, kteří věnují kočkám péči!!
Moje fotogalerie: Před vánoci
Vladka Steinová 19.12. 11:57
Paní Zuzko,moc pěkné připomenutí předvánoční nálady a zajímavé fotky.Centrum MT znám, nebydlím zase tak daleko od Vás. A souhlasím, Vánoce by neměly být ani trochu komerční záležitostí.
Česká pošta od února zdraží některé služby
Zuzana Pivcová 19.12. 07:19
Včera jsem poslala balíček do vlastních rukou a stálo to 117 Kč. To už je slušná cena. Ale na druhou stranu na mě byla slečna velmi vlídná, což dřív nebývalo. Chování zaměstnanců České pošty se velmi zlepšilo.
Láska o Vánocích
Zuzana Pivcová 19.12. 07:15
Láska se sice občas někde toulá, ale ve skutečnosti je jí stále všude dost, jen ji umět vidět a připojit se k ní. Tvá hezká básnička je už vlastně velké vánoční přání!
FOTOHÁDANKA TÝDNE: vítězí pan Libor Petr
Libor Petr 18.12. 21:31
Boris Vian pseudonym Vernon Sullivan
Žebrák
Lisabon
Pohlednice
Zuzana Pivcová 18.12. 20:25
To je zvláštní poetické zdůvodnění nedoručené pošty, někdy v tom může sehrát roli skutečně přírodní živel. I když u mne bývaly důvody marného čekání na slíbenou poštu rozhodně prozaičtější. :-)))
ČT uvede historické večerníčky digitálně
Marie Novotná 18.12. 17:45
Tak tohle je dobrá zpráva.Vnoučata se mohou podívat,na co koukala babička.Ráda se znovu podívám na robota Emila a jiné.
Nejlepší sportovci roku 2014: Jak se ohodnotili mezi sebou
Hana Rypáčková 18.12. 10:53
A na Jaroše nezbylo?
Diskotéka pro pamětníky 8: Vánoční svátky jsou tady
Hana Rypáčková 18.12. 10:49
To je nadílka , díky Ježíšku.
Na Šumavě se tento zvyk dochoval.V Netolicích a Šumavských Hošticích se konají roráty v adventních nedělích opravdu před svítáním....Většinou jsou u nás mše o čtvrté a na Štědrý den ve 22 hod. místo o půlnoci.
Lidé si připomenou třetí výročí úmrtí Václava Havla
Hana Šorejsová 18.12. 08:50
Václav Havel polistopadový prezident zůstane v mém srdci jako pan prezident navždy ! Měli jsme ho rádi !
Můj nejsilnější zážitek roku: Jak mi nebe poslalo Áju
Zuzana Pivcová 17.12. 19:51
To jste napsala moc hezky. Často se to stává, že když člověk přijde o zvířecího společníka, přijde mu, až uzraje čas, do cesty za něj krásná náhrada, tedy spíš pokračovatel.
Běžkařům bude v Chuchli opět k dispozici bílá stopa
Zoja Sedláčková 17.12. 18:54
Tak uvidíme, vloni moc dlouho v provozu nebyla a letos to vypadá na ještě "horší" zimu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.