Přehled posledních diskuzních příspěvků

Alkohol mám rád, ale vždy ho degustuji. Méně je více

Hana Rypáčková 20.11. 17:05
Jsem pro. Ale tady se nechytám.Chybí mi zlatá karta.

O spokojenosti v Česku

Jana Šenbergerová 20.11. 15:39
Jsme národ ubrblanců, ale teď jde o víc, než máme-li se dobře nebo ne. Přemýšlejme, abychom nesplakali nad výdělkem.

Fotbálek byl prima

Miroslav Štorch 20.11. 13:30
Trenér Pavel Vrba je osobnost, která je schopná hráče přesvědčit, že mohou porazit jakéhokoliv soupeře, když do hry zapojí nejen sílu a rozum, ale i srdce. Naštěstí se mu podařilo v přípravných zápasech naladit družstvo na společnou notu a nyní sklízím úspěchy jako úspěšný režisér divadelní hry - zvané fotbal. Viděl jsem v tréninku hráčů předvádět zavalitého Pavla Vrbu gymnastické prvky, které mladí hráči nezvládli. Tak se upevňuje trenérská autorita a buduje se důvěra ve schopnosti trenéra i družstva.

Moje seznámení s Žofinkou

Zuzana Pivcová 20.11. 07:28
Kdysi jsem znala lidi, kteří měli doma krajtu Žofku. Jedna známá slečna zase chovala hroznýše, s kterým vystupovala ve varieté. Na hada jsem sahala a opravdu měl kůži na dotek docela příjemnou. Se sestrou jsme v ZOO po různých "kočkách" pro změnu adoptovaly chřestýše kostkovaného. Je ale pravda, že s ním "komunikuji" jen přes sklo.

Kola Favorit měla tradici, ale neustála konkurenci

Hana Práglová 19.11. 21:43
Favorit??? Retro??? Je to asi 40 let,co jsem byla v Rokycanech na exkurzi.S námi byl i učitel tělocviku -myslím z Krnova,nemohl pro školu nikde tenkrát koupit kolo . V Rokycanech se mu to podařilo.Radost jsme měli všichni! Toto kolo jmse měli i doma.Asi před 3 lety nám ho ukradli ze zamčené kolovny v zamčeném věžáku!!.Že by už tehdy .sběratelé???? Favorit je favorit,Ale máte zkušenosti s kolem značky Ukrajina????

Nordic walking: sport vhodný pro každého

Libuše Křapová 19.11. 21:14
Mám s holemi problém, vlastně spíše mé okolí. Když si je vezmu, chytnu rychlý rytmus chůze a okolí bez holí mi na výletě nestačí. Prostě pomalu mi to s nimi nejde. :-(

Retropříběh: život vojenský, život veselý

Libuše Křapová 19.11. 21:12
Pane Kopáčku, jó, to byly časy, když jsme byli mladí, že? Těch pár příběhů z vojny určitě napište, i my ženské si je rády přečteme. I když asi všechny nebyly veselé, jak vím z povídání mužských členů rodiny. Ale zase - i ty průšvihy z vojny všichni podávají tak, že nakonec vyzní komicky :-)

Jak vařily naše prababičky: dušená jablka s rumem

Jana Šenbergerová 19.11. 19:25
Stačí si přečíst ingredience a je jasné, že to bude mňamka. :-)

Nové beaujolais je tu, nejvíc ho míří do Asie

Zuzana Pivcová 19.11. 18:53
Pamatuji si, že když jsem začínala učit, tak jsem v Budějovicích přišla do prodejny s delikatesami a tam měli nečekaně 3 druhy francouzských červených vín, jedno z nich bylo Beaujolais. Stálo 40 Kč. Dovezla jsem ho domů a moc nám s maminkou chutnalo. Ale to nebylo B. nouveau.

Sedm zdravých zvyků, jež ve skutečnosti škodí zdraví

Zuzana Pivcová 19.11. 15:41
Tak tohle je hodně různorodý koktejl, pít vodu, hovořit o problémech, sportovat zrána, jo nebo ne, Američané? Inu ale, já snad půjdu na pivo a na kus řeči!! :-)

Radostný návrat do současnosti

Jana Šenbergerová 19.11. 14:28
:-)) Takhle jsem vypadala, když jsem to dočetla. Mendlík pro mě = neochvějný diskutér, nenápadný vtipálek, očividný šprýmař. A také moderní písmák jako vyšitý.

Listopadová vernisáž fotografií

Jana Šenbergerová 19.11. 14:05
Nejsem ani amatér, natož profesionál, ale krásnou fotku dokážu ocenit z pouhého lidského hlediska. Příroda je dokonalá modelka a když se nachomýtne šikovný fotograf, jsou z toho takové hezké a zajímavé snímky.

Helena Štáchová, první dáma českých loutek

Alena Tollarová 19.11. 12:27
To půl století bych milá redakce vynechala, protože jak jsem paní Štáchovou viděla u Hasičů, není to možné ... musela by začínat hned co opustila peřinku :)

Podzimní

Jana Drobňáková 19.11. 10:41
Krásna ako jeseň.

Náš jídelníček se změnil k dobrému, ale ten sport…

Milada Salajková 18.11. 22:36
K lepšímu?? Tak si nechejte, vážená redakce, třeba skysnout mléko. Nebude z něj kyška, ale šedá hořká voda. Z másla a masa teče voda, co se dřív dávalo do krmných směsí se prodává lidem. Dobrou chuť.

Čas s láskou

Olga Štolbová 18.11. 22:00
Čas opravdu tohle všechno dokáže a také odplavit bolest nad ztrátou našich milých a vracet krásné vzpomínky. ***

Kočka nebo pes? V lásce k nim jsme rekordmani

Zdenka Jírová 18.11. 18:13
Neztotožňuji se docela s hodnocením "kočkařů" a "pejskařů", důležitější je pochopení jejich rozdílu. Ten by si hlavně každý budoucí chovatel měl uvědomit.Také zdravotní stav chovatele je důležitý, jak správně popisujete. Jinak- ať se rozhodnete jakkoliv, získáte milého a oddaného společníka pro život a to je krásné.

Retropříběh: Moje vlasy

Libuše Křapová 18.11. 14:26
Pěkný a trošku smutný příběh. Taky jsme jako holčičky nosily copy, matka nás ale nechala ostříhat proti otcovu přání. Ani nemám z té doby fotku. Pak jsme už celé dětství nosily vlasy krátké.

Diskotéka pro pamětníky 4.: Karel Zich a Jiří Schelinger

Miroslav Štorch 18.11. 13:34
Moc pěkné pokrčování diskotéky pro nás pamětníky pane Zdeňku. Karla Zicha jsem ve Spirituál kvintetu měl moc rád a jeho otec profesor logiky na Univerzitě Karlově nebyl z jeho hudební kariéry příliš nadšený. Zdeněk Svěrák je uveden jako autor textu písně Holubí dům pod pseudonymem Emil Synek. Melodie Jaroslava Uhlíře i nostalgické podání Jiřího Schelingera jsou u této písně součástí našich vzpomínek. Díky pane Zdeňku :-) Připravuji další díl diskotéky z jiného soudku hudby.

Moje dovolená ve Španělsku

Eva Mužíková 18.11. 10:15
Jano, při čtení Vašeho článku jsem si vybavila vzpomínku na moji dovolenou tamtéž. Moře rozbouřené, na pláži spousta naplavenin, takže bazén byl jediná možnost bezpečného koupání...

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.