Přehled posledních diskuzních příspěvků
Stopařka z Moravy
Zuzana Pivcová 4.11. 15:36
Když jsme ještě bydlely s maminkou v jižních Čechách, byl život našich tamních venkovských koček bez rozdílu krátký. Ztráta beze stopy, přejetí autem, zlý soused. Ale ten krátký život měly volný a šťastný. Bytové kočky v Praze žijí relativně dlouho, ale zatím mají také smutné a strastiplné konce. A protože je nyní všem třem už hodně let, pomalu se to zase blíží...
Moje zamilované místo: Výhledy u Švejcarovy Lhoty
Alena Vávrová 4.11. 15:15
Hani, opět krásné průvodní slovo i fotky! Vypadá to jako první vlaštovka dalších vernisáží ;-) ? Já těch míst mám asi víc - bývaly to kdysi Krkonoše, když jsme na to ještě byli dva - a teď prakticky jak se někde vyškrábu a mohu hledět do dálky k obzoru. A přímo tady vedou výhledy z Bezdězu, pak z Jedlové, Klíče, Vrátenské hory...
Finále tenisového FED Cupu žen v Praze už tento víkend!
Hana Šorejsová 4.11. 13:46
A na to může navázat Turnaj mistrů v Londýně, ten začíná v pondělí, Tomáš Berdych hraje první zápas v pondělí s Wawrinkou. Taktéž Djokovič : Čilič. V neděli jsou zápasy Nišikori : Murray, Federer : Raonic, tj. skupina B. Těším se na Tipovačku jako vždy !
Léčba šokem
Anna Halavičová 4.11. 08:53
Máte i můj potlesk, na mě by museli použít hrubé násilí, aby mě na tu hrůzu posadili.
Neznám tvoji řeč
Jana Šenbergerová 4.11. 08:09
Vidím, že jsem měla velké štěstí, když jsem se ocitla v náručí toho, jehož "řeč" je mi blízká. Stejně blízké jsou mi tvoje verše, Zuzko, i když jejich pozadí je mi zřejmě vzdálené.
Moje výzva: Zeman z Hradu!
Zdeněk Horenský 4.11. 05:09
Vyjadřuji naprostý souhlas! "Slavný prognostický ústav" a jeho produkty jako Klaus a Zeman celou svou polistopadovou kariérou jen soustavně škodí České republice. Že to Petr Cibulka s agenty KGB silně přehání bude zřejmě pravdou. Ale na tyto dva "politiky i prezidenty" to sedí dokonale.
Chutná nezdravá výživa: bůčková pomazánka
Hana Rypáčková 3.11. 19:22
Nehřeším takto, ale přečetla jsem si to a je to jistě dobré.
Jaké to je býti modelkou
Eva Balúchová 3.11. 18:26
Jsem ráda,že jste se s námi podělila o své pocity z přehlídky.
Ano,je to adrenalin,ale bylo to příjemné a všechny jsme si to užily a rády na to vzpomínáme.
Budem držet palce i ostatním modelkám.
Ta naše povaha česká
Libuše Křapová 3.11. 17:51
Hanko, velmi aktuální článek. Tolik lidí se neumí usmívat, pletou si slovo smát se slovem posmívat se. Humor s jízlivostí, nedokáží jinému přát úspěch. Závist vydávají za kritiku.Kéž by váš článek přimělo aspoň někoho k zamyšlení.
Napínavé duely o účast na Turnaji mistrů v Londýně
Hana Šorejsová 3.11. 17:38
Dnes rozlosování Turnaje mistrů, Tomáš Berdych je ve skupině A , čeká ho Djokovč, Čilič a Wawrinka. Start již v neděli 9.listopadu.
Slovník jako dlaždič? Tak perlí naši politici
Hana Šorejsová 3.11. 17:22
Nepřijatelný slovník hlavy státu je ostuda. Vulgarismus do vysílání Českého rozhlasu a tradice vysílání z Lan zajisté nepatří, ale hlava státu si zřejmě může dovolit vše.
Soutěž: Cestování za mlada
Hana Rypáčková 3.11. 15:30
Jejda, článek přes rok starý a jak jsem se poučila.Hlídám si čas, abych nezmeškala cvičení..Já bydlela od školy za rohem /hned ve vedlejší budově/.Ale zase jsem pořád utíkala do přírody...Všechno vzpomínání si od tebe Jiřino přečtu!
Želary a další pohnuté příběhy Květy Legátové
Hana Rypáčková 3.11. 12:26
Film se mi velmi líbil a pídila jsem se , podle koho je předloha a vše od ní přečetla.Taky jsme se jeli podívat na místo děje, ho kopců.. Nádhera ještě neposkvrněná.Ještě bych se tam ráda vrátila.
Věžové domy Kladno-Rozdělov, moje hezká vzpomínka z mládí
Hana Rypáčková 3.11. 12:22
Ráda jsem si to přečetla.Někdy jsme byli na Kladně v divadle,ale to jsme nic moc z něj neviděli.Ze služební cesty si pamatuji, že mě pobavil název Kokos .U nás jsme říkali U trpaslíků.V Litvínově byl zase Koldům.
Palčáky
Soňa Prachfeldová 3.11. 08:18
Zlaté ruce maminek ... tramvaj ujela, ale palčáky hřály že? Kolik tramvají nám v životě ujede a vždy to zanechá v člověku cosi nesplnitelného ....
Sobotní akce v Letňanech: dobrý lék proti stárnutí
Eva Balúchová 2.11. 21:29
Těším se až vás uvidím v televizi.Já bych byla asi nervózní kdyby kolem mě kroužil kameraman.:-))
Magazín i60.cz vyhlašuje vítěze a spouští lavinu zajímavých cen
Zdeňka Vítková 2.11. 20:35
Gratuluji Aleně Tollarové ,Danielce Radkové k získání knihy a panu Sobkovi k získání štěpkovače.Jinak nemám co dodat.
Po svátku Všech svatých přicházejí Dušičky
Jana Šenbergerová 2.11. 18:41
Pro mě jsou dušičky velmi kontroverzním svátkem. Hřbitovy jsou pro mě něčím jako skříně s obnošeným šatstvem zesnulých. Přesto tam chodím ráda. Manželovy ostatky jsem uložila na vsypové loučce a měla radost z toho, jak bude zjara hezky zelená, v létě plná květin, na podzim ozdobená padajícím listím a v zimě krásně neposkvrněně bílá. Chyba lávky. Přestože jsou u ní umístěné cedule zakazující vstup na pietní místo, milující pozůstalí po ní dupou v každé roční době, aby místo vsypu svého zemřelého vyzdobili květinami a zaneřádili kelímky se svíčkami. Dokonce tam svévolně umisťují mramorové destičky se jmény. Že po ostatních šlapou, je vůbec netrápí. Nechápu, proč si nepořídili hrob, když mají takovou potřebu je zdobit. Přitom by stačilo, kdyby kytice a věnce umístili kolem loučky na okraji cestičky, která ji lemuje. Usnadnili by údržbu a zachovali krásné místo. Potěšili by tím nejen mě.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.