Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jednou přijde ten den
Zuzana Pivcová 15.10. 07:37
Je to úžasná životní reminiscence. Myslím, že ta obhajoba ani nebude nutná. Již teď z Vás vyzařuje.
Vernisáž fotografií: Křest mé knihy pohádek
Zuzana Pivcová 15.10. 07:35
Vymyslet jednu pohádku je těžké. Vymyslet knihu pohádek je úžasné. A vymyslet sbírku a uvést ji celou tou nutnou drahou do života musí být nadlidské. A nadlidsky krásné.
Moje vernisáž fotografií: O Marcele a pro Marcelu
Zdeňka Vítková 14.10. 15:55
Zuzanko, moc hezký nápad, přeji Vám oběma hodně zdraví.A tvoje verše jsou kouzelné.. na místo zbytečných vět vnímej ten barevný svět.Krásné pohlazení na duši.
Všechno zlé je pro něco dobré aneb Moje životní trefa!
Zdeňka Vítková 14.10. 13:41
Váš článek jsem přečetla jedním dechem.Gratuluji k Vaší trefě do černého. Jste krásný pár.
Vernisáž fotografií: Moje láska a chlouba
Dana Kolářová 14.10. 10:00
Krásné království. Z každého obrázku dýchá láska k přírodě. Vernisáž lahodící oku.
Pavouk v Rumunsku
Miroslav Štorch 13.10. 23:31
Moje manželka má také panický strach z pavouků a musím je vyhazovat, kdekoliv se vyskytnou. Říká se, že arachnofobie souvisí s jistými nepříjemnými prožitky v dětství, ale to je jen teorie psychoanalytiků.
Má vernisáž fotografií: Hřbitovní kvítí
Eva Balúchová 13.10. 22:18
I na hřbitově se dá nafotit pěkná vernisáž.
Povedlo se Vám to.
Vojenský historický ústav opět zabodoval
Alena Vávrová 13.10. 20:53
Ta výstava by mne velice zajímala. Můj dědeček byl až do své smrti velice hrdý na svoji legionářskou minulost, a to i přes persekuci, kterou byli později příslušníci čsl. legií vystaveni. Se svojí jízdní eskadronou zajišťoval podle transsibiřské magistrály ochranu ešalonů s vojáky čsl. legií, vracejících se z Ruska domů přes Vladivostok. I jeho cesta domů byla pak velmi zdlouhavá a strastiplná. Mám po mamince na něj nějaké památky z tohoto období - fotografie - dopisnice - pak i z pozdější doby, když si dopisoval se svými spolubojovníky. A moc ráda bych to včas věnovala někomu, kdo by se zasloužil o uchování těchto památek.
Moje vernisáž fotografií: "Obcologie"
Miroslav Štorch 13.10. 13:11
Moc pěkná a jistě dlouhodobě vytvářená sbírka názvů obcí. Také jich má pár doma - jako HVĚZDA - SVATÁ MÁŘÍ - v televizi je om původu názvů obcí celý pořad. Hezká vernisáž.
Pečujte o svou imunitu v Termálních lázních Velké Losiny
Renata Zadražilová 13.10. 12:48
Dobrý den, máte někdo nějaké zkušenosti z těchto lázní? Rádi bychom se do těchto míst podívali a zvažujeme právě pobýt pár dní v těchto lázních.
Fotbalovou tipovačku i60 vyhrála Lenka Vorářová!
František Kopáček 13.10. 11:04
Ač naprostý sportovní antitalent a ignorant jsem si to zkusil absolutně od boku.Tak jsem zvědav co to udělá. Je někde možno po skončení porovnat mé tipy se skutečnými výsledky ?
Moje vernisáž: Naše zlatíčka, milujeme je!
Zuzana Pivcová 13.10. 09:17
To byl moc šikovný nápad, zpracovat prezentaci jako pojetí dětskýma očima. A fotky jsou pestré a samozřejmě roztomilé.
Konopné lázně byla výhra s velkým V!
Alena Tollarová 13.10. 08:51
Lidmilo, uvědomila jsem si, že jsme tím místem projížděli v červnu cestou na dovolenou do Angeru. Obědvali jsme v penzionu Pod Boubínem s netradičně řešenou zahrádkou. Zajímalo by mě, jestli jste se na prohlídku Passau pustily také autem - odvážné holky. My jsme ho jen projeli, ale do centra se mi moc, abych pravdu řekla, nechtělo. Jinak je to ale krásné město, že?
Koloběh života
Eva Balúchová 12.10. 22:23
Ano,koloběh života.Aspoň máte tatínka blízko.Nebo aspoň ten pocit.
Pozvěte přátele na vernisáž fotografií čtenářů portálu i60
Alena Tollarová 12.10. 20:33
Přehlídka v OC Letňany a Vašek Neckář? moje srdeční záležitost!!!??? skvělé spojení, nebudu chybět :)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.