Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak mne pronásledují ptáci
Marie Měchurová 12.7. 13:11
Já zase musím rozmazlovat kocoury, aby počty našich ptáčků nesnižovali, a docela se mi to daří. Bydlíme kousek z od lesa, létají k nám i sojky, strakapudi... Jen nechtějí počkat, až nastartuju foťák. Moc hezké počtení...
Šmejdi se vydávali za bankéře a policisty, seniorka přišla o více než pět milionů
Hana Šimková 12.7. 08:57
Ještě že mám v bance tak málo peněz, které by podvodníkům nestály za námahu.
Přiliš častá samota
Jiří Dostal 12.7. 08:39
:-) :-) Takové strohé šustění papírem, aby "mi" to trklo... :-) :-)
Laguna Mar Menor – klid, dvě moře a léčivé bahno. Ideální místo dovolené pro seniory
Dušan Brabec 11.7. 22:37
byl jsem tam v květnu 2017. Let byl s bulharskou leteckou společností ALK Airlines letadlem Douglas MD-80/82, které má sedadal v řadách 27x 2 osoby a 30x 3 osoby a vstupuje se do něho pod zadním ocasem. Vše bylo hezké, Španělé jsou příjemní a přívětiví lidé. Moc dobrá je španělská pochoutka z koblihového těsta zvaná churros.
Jsem cvok nebo nám tu straší?
Jana Kollinová 11.7. 11:31
Dojemné vyprávění o krásném mourovatém kocourkovi. Je krásný a určitě brzy najde novou rodinu, které bude věnovat celou svoji kocouří vděčnost. Jako holka jsem měla podobně zbarveného kocoura. Vzpomínky jsem napsala v článku Bramborová brigáda s bonusem. Můj kocour byl také tulák. Libuško, děkuji za hezký článek u kterého jsem se mohla ve vzpomínkách vrátit zpět do dětských let.
První láska
Jan Zelenka 11.7. 10:01
Byť naše útlé mládí bylo poznamenané vzestupy i pády, bylo to krásné. Podobné zkušenosti mají určitě i mnohé další íčkařky. Já se snažil o této době hodně psát.
Holý pupek a něco od snídaně s sebou. Však jsme na dovolené, hlásají turisté
Jiří Svoboda 11.7. 00:05
Je pravda, že o křupany není nouze nikde. Na věku ani národnosti až tak moc nesejde. Ale to odnášení jídla ze snídaně je snad česká, buranská specialita a omlouvám se za ten výraz, nenažranost.
Důchody v lednu vzrostou o 356 korun, průměrný důchod přesáhne příští rok hranici 21 tisíc
Jarmila Komberec Jakubcová 10.7. 16:55
Předpokládaná valorizace odpovídá ekonomické situaci naší země. Podle mého názoru je částka 365 Kč vyvážená. I když vzhledem k výši schodku státního rozpočtu, by se měla valorizace všech důchodů spíše snižovat nebo ji úplně pozastavit.
Ze zápisníku starého muže: Pokušení nebo příležitost?
Jana Šenbergerová 10.7. 12:42
Hezký příběh. A navíc vás může hřát vědomí, že jste svůj úspěch neposkvrnil nečestným jednáním, i když se myšlenka vloudila. Kéž bychom takové dokázali vždy zavrhnout!
O tom, jak jsem rozmlouval s bačou a nepřivedl ovce na salaš
Daniela Řeřichová 10.7. 10:21
Moc pěkné, Váš humor mám ráda.
Svatební dar
Alena Tollarová 10.7. 09:06
Paní Hanko, to je krásný příběh. Přeji manželům, aby je jejich vysněné štěstí provázelo životem.
Prázdniny před 50 lety: Dvojí odlišné zážitky na pionýrských táborech
Jitka Hašková 10.7. 07:03
Zajímavý článek. Já mám z pionýrských táborů opačné zkušenosti. Byla jsem ráda pryč od mámy, mohla jsem být volnější, nikdo mně nedrezíroval. Jezdila jsem i jako vedoucí, měla jsem štěstí na tábory, kde šlo o to si dětmi hrát a udělat pro ně zajímavý program.
Huráá, zdolali jsme Borůvkovou horu
Naděžda Špásová 9.7. 14:50
Je vidět, že jste si to užili. Hezké fotky a kluci budou mít na co vzpomínat.
Procházka rozpáleným lázeňským městem Bechyně
Dagmar Vargová 9.7. 11:12
Díky za zajímavou letní fotoreportáž z nádherného lázeňského města.
Vzpomínka na prázdniny před 50 lety: Jeden velký mejdan
Jitka Caklová 9.7. 09:20
Připomnělo mi to "Básníky" :-). Spojené příjemné s užitečným, anatomie pro mediky je více než důležitá :-)
Pozvánka do našeho kraje: Jezeří - zámek na rozhraní dvou světů
Elena Valeriánová 8.7. 13:21
Krásný článek se spoustou podnětných informací. Takové články mám ráda, kdy se něco dozvím, nejen z historie dávné, ale i zcela nedávné a nebo ze současnosti. I dnešní současnost bude již zítra minulost. Nemám ráda články, kde autor napíše, že tam byl a to je vše, co se dozvíme. U Tebe Soni, to nehrozí. Tvůj článek zve k návštěvě a k prožitku, všem, kteří se tam podívají přeji silný zážitek. Já si ho vychutnám z Tvého článku. Jen mám takovou malou poznámku - postřeh. Ve třetím odstavci odspodu zmiňuješ zámek Jiřetín, je opravdu myšlen Jiřetín a nebo je to mýlka - záměna za Jezeří. Soni, přeji Ti krásné letní dny.
Užíváme života nehledíc na věk
Blanka Lazarová 8.7. 11:18
Evi, přeji vám s Robinem hodně krásných letních dnů a ať tě ruka moc nebolí. Buďte opatrní a užívejte si :-)
Chaty a chalupy už tolik netáhnou, lidé zase raději cestují
Radmila Coufalová 8.7. 10:12
Zpravidla 2x do roka si s kamarády nějakou chalupu na týden pronajímám. Pobyt na chalupě si užívám, ale pouze proto, že se tam nemusím o nic starat. Jsou místa, kam se občas vracíme, ale většinou jedeme každý rok poznat něco nového. Nikdy jsem netoužila chalupu vlastnit - jednak druhá domácnost a potom pobyt na stále stejném místě a já ráda objevuji nová. Ale každý to má jinak. A obzvlášť senioři, kteří už třeba tolik necestují, ale díky chalupě mají možnost trávit třeba půl roku v přírodě a do města se vrací jen na zimu.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.