Přehled posledních diskuzních příspěvků

To nejde

Olga Štolbová 20.8. 20:33
Zuzano,jsi úžasná,neumím to jinak nazvat.Toto je opravdové moudro ve verších.Díky...

"Pevným" telefonům neodzvonilo. S Gigasetem lze volat i přes internet

Renata Zadražilová 20.8. 16:50
Já jsem pevnou linku doposud nezrušila. Mám ráda velké sluchátko, ze kterého dobře slyším, Nějak mě ty mobily nepřirostly k srdci.

Dramaturgyně Jana Bohušová: Už vím, po čem senioři touží

Pavla Vítková 20.8. 16:02
Už se moc na tento pořad o seniorech těším. Díky za upozornění a tento rozhovor.

Soutěž: Baran Matěj

Jaroslav Holý 20.8. 14:24
Tož pěkně jste to sepsal. My jsme chodili zase v Beskydech na hřiby přes jeden "pasinek", ohrada, kde se pásli krávy. Chodili jsme tam na kozáky, které tam rostly pod břízami a osikami, ale bylo to docela dobrodružné, neb několikrát nás býk pořádně prohnal.

Hubnu se Světem zdraví 6: výsledky krve vyděsily lékaře

Zorka Chvojková 20.8. 10:41
Helenko, je to běh na dlouhou trať. Nejtěžší je to ale vydržet na furt. Jen mně nebere rozum ty rajčata a papriky. Jdou sice na to vědecky, ale vliv na stravování krevní skupina asi nemá. Každý tvrdí něco jiného. A já to, bohužel, vzdala. Díky tobě bych ráda začala znovu. Přeji vše dobré.

Invaze vojsk Varšavské smlouvy ukončila reformní Pražské jaro

Jana Šenbergerová 19.8. 22:31
Tu noc si velmi dobře pamatuji. Už večer divně vyli psi. Když nás kolem páté ráno táta probudil a oznámil, že nás obsazují Rusové, pochopila jsem, proč večer psi tak vyli. Slyšeli to, co my ještě ne. Za polskou hranicí se k nám blížily tanky. Ráno "obtékaly" naše město ze dvou stran...

Soutěž: Moje prázdniny na sopkách Itálie (Díl I. - Etna)

Dagmar Králová 19.8. 21:14
Také jsem měla moc ráda Malého prince. Velmi čtivě napsaný cestopis s humornými momenty. Ráda jezdím na vysokohorskou turistiku do Dolomit. Jako tip na výlet je Etna zajímavá. Pěkné snímky z kosmu a erupcí sopky. Těším se na další díl vašich prázdnin :-) O čem bude o Vesuvu ?

Chytré telefony už nestačí. Přicházejí chytré hodinky

Olga Štolbová 19.8. 18:29
Co ještě chytrého a úžasného nás čeká.To bude také v dámských kabelkách k těm chytrým hodinkám i lupa?

Jak ušetřit náklady na topení? Pomůže kvalitní řetězová pila!

Josef Wagner 19.8. 10:53
Můžu potvrdit, dřevo je dřevo. Loni jsme si pořídili krbová kamna, na podzim a na jaře stačí zatopit a vyhřeje se hezky celý barák a přes zimu ušetřím za elekřinu půlku nákladů, když přitápím i v krbu.

Soutěž: Prázdninový výlet s Longem

Pavla Vítková 19.8. 10:41
Paní Věro, nejen pěkný výlet, ale vůbec životní příběh. Obdivuji vaši statečnost, vůli, srdečnost. Přeji vám mnoho radosti s oběma vašimi přáteli.

Prý existuješ, lásko

Jarmila Peerová 19.8. 07:59
Myslím,že láska a rozum si moc spolu" nerozumí ",na věk se nehledí,každý nás táhne jinam a to je dobře,jinak bychom byli rozumní a láska by odešla s nepořízenou. A to by byla věčná škoda.Napsala jsi to Jituško tak pěkně,něžně a vskutku pravdivě...

Usínáš

Jana Šenbergerová 18.8. 09:32
Zuzko, občas žasnu, když svými verši "komentuješ", co prožívám. O to jsou mi bližší.

Vydejte se na novou rozhlednu na Velkém Javorníku v Beskydech

Jana Šenbergerová 16.8. 08:45
Mám rozhledny ráda, a tahle se mi moc líbí. A je z ní vidět k nám...

Zrcadlení

Jitka Chodorová 16.8. 07:20
Báseň jak hedvábný šál,který se ve větru vál...no krása!

Seznámení po padesátce? Je to sice těžké, ale jde to

Hana Práglová 15.8. 22:27
Zajímavý příspěvek.Já osobně si myslím,že na věku vlastně nezáleží. Je však rozdíl v tom,zda potřebuji protějšek kvůli sexu,finanční pomoci či vzájemnému porozumění a chutí s někým opravdu žít.V tomto pžípadě je velice důležitá vzájemná tolerance .A to je pak jedno,koli mají lidé let.Hlavně,že se našli a jsou z tohoto NÁLEZU šťastni !!!

Vlny veder budou častější a prudší

Jana Šenbergerová 15.8. 19:06
Z toho tedy nejsem nadšená. Vedra špatně snáším. :-(

Bude kde brát?

Jana Šenbergerová 15.8. 19:00
Smutné, leč zdařilé.

Jeden z nových pořadů ČT říká: Stáří? To je čas na nové zážitky!

Jana Šenbergerová 15.8. 07:51
Stáří? Co to je? Část Života. Pro mě rozhodně ta nejhezčí...i když i mě občas tady bolí a tam píchá. :-)

Soutěž: Přátelství na celý život

Zuzana Pivcová 15.8. 05:30
Hubenost mezi vyspělejšími znám velmi dobře. A to, že se člověk nějak liší, ho může ovlivnit nadlouho. Přitom mnohdy stačí málo a všechno se může obrátit k "lepšímu". Mně změnu přinesla až modelka Twiggy! Náhodou, je to hezké vyprávění, ne že jsi nic nového a zajímavého nevymyslela.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.