Přehled posledních diskuzních příspěvků

Adventní setkání příznivců portálu i60

Helenka Vambleki 7.11. 07:50
Paráda, konečně zase spolu. Hlásím se! Minule jsem to s vozíčkem krásně zvládala.

Idol, nebo vzor? Nebo jen být sám sebou

Marie Macková 6.11. 11:27
Pěkné čtení. Zvláště úvaha o mstě.

Probulov - obec, v níž je zvířatům dobře

Daniela Řeřichová 6.11. 09:12
Děkuji. To je dobrá zpráva z místa, kde funguje vzájemný respekt a kde je dobře lidem i zvířátkům.

Generační škatulkování více škodí, než aby řešilo problémy

Libuše Křapová 6.11. 08:46
Lidé jsou schopni zařazovat do škatulky méně hodnotných ne jen kvůli věku a pohlaví, ale i podle dosavadního zaměstnání. Například já celý život pracovala ve zdravotnictví a sociálních službách. V důchodu jsem koupila dům, přestěhovala se na druhý konec republiky a začala chodit na brigády. Kamarádka mi dohodila práci ve fabrice. Když se to dozvěděl manžel jiné kamarádky, zhrozil se. Prý - co ta tam bude dělat? Vždyť nic neumí! Dopadlo to tak, že když jsem po čase odcházela, vedoucí litoval, že je to škoda, prý se mnou už počítal na jiné, lepší místo. A kdybych se chtěla vrátit, vezmou mne okamžitě. Prostě - všechno je to jen o stereotypech a nechuti o druhých přemýšlet.

Dušičkový den

Zuzana Pivcová 5.11. 13:12
Děkuji, Maruško. Myslím, že v Týně hřbitov moc hlídaný není. Ale zdá se, že lidé tu jsou po této stránce dost slušní.

Zápisník starého muže: Strejdo, proč se holíš?

Zuzana Pivcová 5.11. 13:10
To je roztomilé. Větším dívenkám už vousy většinou nevadí.

Moje nedostižné vzory

Hana Rypáčková 5.11. 08:18
Toto vyznání mne donutilo přemýšlet o mém vzoru. Ať chceme nebo ne , jsme ovlivněni rodiči i sourozenci, babičkami a dědečky. Ale asi taky nejvíc vesnická babička . Byla velmi sečtělá a její moudra si pamatuji a taky se jimi řídím..

FEJETON: Drahokamy zázraků v korálcích všedních dnů

Alena Lachmanová 5.11. 06:47
Super, po ránu pohlazení na duši. A v zázraky věřím.

Jan Thorovský: Jak jsem prohrál život

Irena Mertová 4.11. 11:59
Zajímavý rozhovor. Opravdu, výraz "prohrát" a "prohrát" mohou mít docela různé významy:-)

Letos naposled

Zuzana Pivcová 4.11. 10:25
Pěkný výlet a ráda jsem se podívala i na košík s houbami. Já jsem oproti loňsku nenašla nic, vlastně jsem ani nikde v lese na houbách nebyla.

A teď babo raď...

Eva Klímová 4.11. 09:26
Jo, Jo , vši ze školy v dnešní době žádná vzácnost . Já měla vši jen jednou, v první třídě od spolužačky Sivákové :) a doma mi máma namazala vlasy - celou hlavu petrolejem a zabalila do ručníku - zapařit . Pamatuji si to stále , pálilo to jako čert ale vlasy mi zůstaly a vši zdechly :) r.1961

Co všechno o nás ví naše kadeřnice

Alena Velková 4.11. 07:22
Jo, u kadeřnice se semele všechno, někdy taky žasnu...vystihl jste naprosto přesně jak vznikají deziformace :-))

Podzimní večery letos nuda nebudou, vypněte televizi a zahrajte si rodinnou společenskou hru!

Eva Mužíková 3.11. 16:38
Dobrý tip, devadesátky bychom si mohli zahrát v našem seniorském klubu.

Dušičkový výlet na hrad Kostomlaty

Alena Vávrová 3.11. 12:26
Velice pěkný dušičkový výlet, následováníhodný. Dík za fotoreportáž ♥ .

Perly Balkánu - perla č. 3: Albánie

Elena Valeriánová 3.11. 11:19
Hezká reportáž. Před časem jsme Albánii taky maličko "ochutnali". Pro nás tenkrát docela exotika. Mrzí mě, že fotky takto řazené do článku nejdou rozkliknout, zvětšit.

Dušičky

Jan Zelenka 3.11. 09:39
Lído, ještě tam nespěchej. Ale je to vždy čas k malému životnímu ohlédnutí. Ahoj v úterý.

Pocta podzimu

Jan Zelenka 3.11. 09:34
Podobné texty na slova, začínající stejným písmenem, i texty na 50 slov, jsme často psávali v našem klubu tvůrčího psaní.

Jak správně skladovat ovoce a zeleninu, abychom je nemuseli vyhazovat

Irena Mertová 3.11. 09:15
Nyní bydlím v paneláku, tak jabka uchovávám v dolním šuplíku lednice, mrkev a kořenovou zeleninu ve druhém šuplíku. Obojí vydrží docela dlouho, hlavně jablka. Brambory a cibuli mám zavřené vedle sebe v košících ve skříňce v kuchyni, tam je cca 20 st., také tam vydrží při nejmenším do té doby, než je sníme.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.