Přehled posledních diskuzních příspěvků
Karel Babčický vzpomíná na svou emigraci v roce 1968 do Norska
Alena Velková 1.9. 09:47
Zajímavý osud. Děkuji za jeho zprostředkování.
Moravští blaničtí rytíři
Daniela Řeřichová 1.9. 09:42
Patřím mezi tisíce návštěvníků, dojaté dílem a osudem S. Rolínka. Prostředí je opravdu mystické, působivé. Děkuji za článek.
Hrátky s češtinou – povídka na samá D
Alena Velková 1.9. 07:58
By mě zajímalo, jak dlouho jste to psal :-))
Naše dobrodružné prázdninové putování
Marie Seitlová 31.8. 18:49
Hoši, máte super babičku i dědu. To jen tak někdo nezažije.
Poplatek za výplaty důchodů v hotovosti zvyšuje Česká pošta od 1. 9. 2023 na 35 Kč
Věra Ježková 31.8. 15:04
To je nehoráznost. Platit za to, že mi dají moje peníze. (Důchod si nechávám posílat na účet.)
Jsem čerstvá vdova a rodinu zajímá jen můj majetek, říká Ilona (75 let)
jan jirak 31.8. 10:23
nechte jim to přepsat a nechte si doživotní úžívání, nebo udělejte závěť u notáře. at mají překvapení až umřete.
Kurzivka na šedivé myšlenky
Alena Velková 31.8. 10:17
Jane, vaše články čtu ráda, ale nebojte se někdy psát i o blbostech, třeba to pojmete spisovatelsky svérázně a my se zasmějeme :-))
Škola na dosah
Alena Velková 31.8. 09:30
Moc hrzká fotka. Ať se vnoučatům daří a vám ať to šlape. Na mě vždycky na konci prázdnin trochu padá nostalgie, že už nás pomalu čeká zima.
Vycházka Neveklov - Dlouhá Lhota
Vladislava Dejmková 31.8. 08:08
Z krásné české krajiny se dá načerpat energie. Zvlášt, když je tam člověku dobře a může něco zažít s přáteli.
Přijďte se podívat na Reginu Rázlovou v roli Marlene Dietrich
Jan Zelenka 30.8. 21:43
Škoda, že nežiji v Praze.
Za stromem leckdy stojí historie a osobitý příběh. Které stromy obdivoval Bedřich Smetana či Bohumil Hrabal?
Martina Růžičková 30.8. 18:39
Díky za upozornění, málem bych letos zapomněla! :-) Stromy si naši pozornost zaslouží.
Svatby jako řemen
Jana Jurečková 30.8. 13:31
Dnes prý není svatba moderní. Mladí to nepovažují za důležité. Ale podle mě nemají pravdu. Je to ten nejkrásnější den v životě. Začátek nové společné cesty. Moc hezky jste to popsala děkuji Vám.
Zítra jedeme domů, aneb nic tak člověka nepotěší jako cizí neštěstí
VANDA Blaškovič 30.8. 13:08
Paní Straková, je možné, že z Vaší strany je toto dílko míněno jako pokus o recesi? Pokud ne, tak smutné….hooodně komplikované dámy, promiňte, připomíná to pavlač…
O jednom starobylém mlýně a vzpurném mlynáři
Jindřich Berka 30.8. 06:31
Chystám se tam několik let. Také jsem četl knihu Mlýn o těch bratrech. Byli to jistě podivíni, ale stáli si za svým.
Jindřich Berka, bývalý mlynář, mládek, stárek, technolog, vedoucí provozu a šéf mlýna, vrchní rada na penzi, co mlýny kontroloval.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.