Přehled posledních diskuzních příspěvků

Botanická zahrada v Praze - Troji

Irena Mertová 22.1. 09:42
Hezké fotky zahrady i výhledů z ní...

Povislá oční víčka lze řešit i po sedmdesátce

Josef Borecký 22.1. 08:11
Užitečné věděti, že to asi není taková věda, díky.

FEJETON: Nechte maličkých pravidelně kaditi!

Jiří Dostal 22.1. 07:18
:-) Samozřejmě! Na stará kolena pak zůstane z hodnotového žebříčku úsloví "takové dobré vysrání je jako poloviční soulož", jak nám zanechali staří latiníci. :-)

Místo mého srdce: Saná. Město z perníku

Jaroslava Handlová 22.1. 01:03
Pracovní návštěva Jemenu musela být před tamní válkou jistě úžasná. Obávám se, že v současnosti by byl výlet do krásného Saná hodně riskantní.

Malíř Tomáš Císařovský dává hádanky

Elena Valeriánová 21.1. 11:03
Ireno, to musí být krásná neotřelá výstava. Děkuji za zprostředkování. Fotky jsou super.

Obrázky z cest: Pražské výstavy

Irena Mertová 21.1. 09:29
Blanko, skvěle využitý čas! Díky za krásné fotky. :-)

Nové literární soutěže "Příběhy starých fotografií", "Místo mého srdce" a fotosoutěž "Vtipnější vyhrává"

Věra Ježková 21.1. 07:23
Honzo, prima, díky. Tak jsi ty staré fotografie dal. Budou určitě zajímavé. K dalším dvěma tématům bych mohla přispět. :-)

S lidmi jsou potíže

Jana Kollinová 20.1. 11:57
Čtu a jsem překvapená, jak dokonale článek vystihuje i můj současný stav duše a mysli. Moje euforie z návratu domů po dvouměsíčním pobytu na LDN je tatam a je čím dál tím obtížnější nacházet každý den impulzy pro pozitivní uchopení nového dne, ale naštěstí mám chlupaté čtyřnohé štěstí na dotek a tak v pohodě mohu děkovat za každé nové ráno. Soňo, děkuji.

Luděk (68 let): Žena se ke mně chová, jako bych byl malé dítě

Iva Lišková 20.1. 08:15
Pán má pravdu, všeho moc škodí, určitě jsou naopak manželství, kde " velí" muž, komunikace žádoucí, ale není někdy všemocná. Pomoc odborníka?

Žlutý den

Elena Valeriánová 20.1. 07:59
Je hezký když se "černý" den změní ve žlutý sluníčkový. Taky se občas pokouším bavit psaním, ale nemám možnost chodit na tvůrčí psaní. Nahlédla jsem na Váš profil a potěšily mě informace, které sdílíte. Hodně sluníčkových dnů v celém roce. Bezva ilustrační foto.

Rychlost je důležitá

Alena Švancarová 19.1. 22:32
Ten článek a fotky moc milé.

Jak jsem naštval hejtmana

Zdenka Soukupová 19.1. 12:34
Jindro, to byl husarský kousek...

Žena napadená v Novodvorské ulici se zotavuje ve Fakultní nemocnici v Motole

Margita Melegova 19.1. 10:43
Nasi zdravotnici umi divy, patri jim velke podekovani, prani brzkeho uzdraveni pro zranenou pani.

Plesová sezóna na našem zámku

Dana Puchalská 19.1. 10:37
Děkuju za velmi zajímavý článek.

Voda

Anna Potůčková 19.1. 06:51
Bez vody se neobejde žádné naše konání a je to nejdůležitější věc v životě každého z nás.

Své kamarádky bych nevyměnila za nic na světě

Jitka Caklová 19.1. 06:38
Ne, nikdy jsem do žádné podobné party nezapadla, ale naštěstí vím proč. Ráda jsem si přečetla, že taková přátelství existují a dík za sdílení. :-)

Vlídná slova do nevlídné doby

Jan Zelenka 18.1. 10:19
Věrko, krásné, empatické! Pár slov přidám - blízká, cukrárna, dálky, milovat, tvorba, cesta, atd. Dalo by se toho napsat i víc, ale ať mají prostor i další.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.