Přehled posledních diskuzních příspěvků

Central park, den poté

Daniela Řeřichová 3.1. 08:10
Ach jo, smutná fotodokumentace.

Silvestr a šedesátka

Miloslava Richterová 2.1. 13:42
Však bude ještě příležitost narozeniny společně oslavit, hodně zdraví a všechno nejlepší :-)

Věci mezi nebem a zemí okolo nás...

Soňa Prachfeldová 2.1. 09:20
Moc hezké, věřím, že něco funguje mezi nebem a zemí.

Naše první vánoční lyžovačka na horách

Daniela Řeřichová 2.1. 08:35
Hezky zpracovaný dramatický příběh, díky.

Zastropování neřestí

Jitka Caklová 2.1. 06:35
:-) :-) :-) A tak to má být, také jsem začala u sebe. Humor byl, je a věřím, že dál bude léčivý :-) :-) :-)

FEJETON: Neřešitelný Nový rok

Jana Kollinová 1.1. 12:27
Váš novoroční fejeton mě pobavil. Při Jájině výčtu, co vše se na Nový rok nesmí, mě napadlo, že ve rčeních je mnohem více těch, co předpovídají škody, zkázy, zmar, ale těch pozitivních se jaksi nedostává.

Nebudu kouřit, zhubnu… Novoroční předsevzetí a mýtus zvaný skleslý den

Jitka Caklová 1.1. 09:45
Přesně tak, až vám něco nevyjde, namísto abyste se zamysleli sami nad sebou, sveďte to na druhé, nebo na den blbec. Je to nejjednodušší způsob, jak se zbavit zodpovědnosti za své bytí. Takovéto, AŽ budu štíhlá, AŽ budu mít partnera, AŽ budu mít nové auto, AŽ budu na vysněné dovolené, AŽ najdu někoho, kdo mě konečně pochopí, PAK BUDU ŠŤASTNÁ. Tedy vážení, takovéto "AŽ" potrvá celý život a pokud zádrhely nenajdete sami v sobě, ŠTĚSTÍ se nedočkáte.

O Závisti

Taťana Veselá 1.1. 09:13
Když se mluví o závisti, vždycky si vzpomenu na paní Bohdalovou v pohádce Nesmrtelná teta, která hrála Závist a říkala: "Jenom já, závist jsem věčná..."

Výměna

Jana Jurečková 31.12. 18:18
Krásně jste to napsala. Nový rok je plný elánu, plný síly. Starý rok už nemá šanci. Přeji Vám hodně štěstí.

PF 2023

Anna Potůčková 31.12. 18:00
Dano díky za přání a přeji také všechno krásné a zdravé v Novém roce 2023!

Můj zážitek roku: Nesním o Vánocích bílých

Eva Kopecká 31.12. 17:16
Když jsem byla malá, bylo kolem mě plno lidí. V malém bytě 2+1 rodiče a ještě dva sourozenci. Pořád jsme jeden o druhého zakopávali. Na jediné elevizi jsme sledovali společně pohádky i olympiády. Přišla možnost většího bytu, a my začali z velkého 3+1 jeden po druhém odcházet. To je život. Kolikrát si na ten náš malý byt vzpomenu. Byl to starší dům s několika partajemi, ale byli jsme tam doma. Zázrak, že se do jednoho z pokojů vešel stromeček. Samozřejmě nebyl v obývací ložnici rodičů, ale v našem dětském pokoji. Zimy byly plné sněhu a ulice byly tou zimou venku ztichlé. Těšili jsme se na Vánoce a měli radost z každého dárku. Pod stromečkem jsme my děti pravidelně mívaly knížku, hračku a něco na sebe. A pravidelně s námi byli prarodiče. Jednou jsem jela o vánoční prázdniny na dva dny na návštěvu na vesnici k příbuzným, měli stejně staré dcery. Byly to hezky strávené chvíle a sněhu tam měli mnohem víc, přestože to bylo nedaleko. Zimní pohádka v domě s velkým dvorem a zahradou na okraji vesnice. Dneska jsem, světě div se, už babičkou a pravidelně si vzpomenu o tyhle svátky na lidi, kteří mým životem prošli a už tady nejsou. A samozřejmě koukám na staré pohádky a písničky v televizi. Mrzí mě, že končí ČT 3. Často jsem si ho pustila i po příchodu z práce. Byl pro mě takovou spojnicí s uplynulými časy. Co se dá dělat. Už bude i ten minulostí.

Třpyt hvězd

Hana Šimková 31.12. 14:29
Trochu rychlé, uspěchané, ale erotika jako hrom.

Lichý, tedy dobrý

Hana Šimková 31.12. 14:22
Já děkuji za hezké přání a když lichá nejsem, tak doufám, že se ještě dožiji toho roku sudého.

Silvestr. Jeho svátek všichni slaví, ale většinou o něm nic nevědí

Jitka Caklová 31.12. 11:24
Všechno je úplně jinak a po dvou tisících letech prznění přírodních zákonů katolickou církví, jsou těžko pochopitelné a pro mnohé naprosto nepřijatelné.

Dobří lidé stále žijí

Ladislava Mikendova 31.12. 09:24
Už si dnes nevybavuji rok,kdy se to stalo.Jen vím,že to byla vánoční výplata. Tenkrát nebylo ani zdání o výplatách na účty. Jezdila jsem s ochrankou běžně pro 20 000 000,- Kčs a bylo to založeno na naprosté důvěře mezi peněžním ústavem a majitelem účtu a nějaké přepočítávání nepřicházelo v úvahu.Když jsem přivezla peníze na podnik a nachystala pro jednotlivé skupiny,které je podle výplatních listin vkládaly do výplatních sáčků a druhý den je vyplácely u výplatních okýnek,stále mi přebývalo 50 000,- /podotýkám,že to bylo v době,kdy auto stálo 80 000,takže to byla docela velká suma/. Znovu jsem vše zkontrolovala,výsledek stejný. Když jsem se pak dovolala do banky, jen se mi pokladní v telefonu ozvala,věděla jsem,že opravdu došlo z její strany k chybě. Její radost byla obrovská, ale když si na to teď vzpomenu,já na jejím místě bych okamžitě koupila aspoň bonbonieru,já jsem se dočkala také jen poděkování .

Můj zážitek roku: Celoroční

Miloslava Richterová 31.12. 09:14
Milá Soni, krásně napsáno, mohla bych se též podepsat, ale to neudělám, jen srdečně poděkuj a připojuji také své přání všeho nejlepšího do nového roku, hlavně zdravíčko a i60 ať vydrží, hezký poslední den roku přeji :-)

Vánoce mého mládí

Naděžda Špásová 30.12. 15:19
Abych pravdu řekla, jsem ráda, že už bude konec. Nemám tyto svátky zrovna v oblibě a budu ráda, až to skončí. Lásku k Vánocům nikomu neberu, nemusíme být všichni stejní.

Ženy, po šedesátce život nekončí...

Daniela Řeřichová 30.12. 12:40
Hezké zamyšlení, naprosto se ztotožňuji, neboť je dost důvodů proč se těšit z každé chvíle.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.