Přehled posledních diskuzních příspěvků

Můj zážitek roku - žiju naplno

Dana Kolářová 21.12. 08:46
Helenko, ať se Ti žije naplno bez problémů a přeji km bez nehod. Hezké svátky.

Můj zážitek roku - "Lázeňská tůra"

Helena Votíková 21.12. 08:26
Vzdala bych to jako vaše kámoška. Brrr, kalná voda nic pro mne.

Sylvie (67 let): Jsem vánoční vdova. Nikdo nechápe, jaké je to trápení

Hana Šimková 21.12. 07:30
Bohužel tento příběh nepomůže nikomu. Každý si to musí prožít tak, jak sám dokáže.

Všechno je možné

Miloslava Richterová 20.12. 12:10
Všechno nejlepší i Vám a hodně dalších šťastných cest v příštím roce :-)

Šetřím, šetříš, šetříme

Hana Šimková 20.12. 11:54
Naše děti už budou to šetření těžko zvládat. Ale my staří víme, že už bylo i hůře.

Baby pučálnice. Symbol Vánoc, na který se zapomnělo

Marie Faldynová 20.12. 07:38
Naklíčený hrách znám už dávno. Poprvé jsem se dočetla, že jde o vánoční pochoutku. Sama si naklíčený hrách připravuji v zimě, kdy je málo čerstvé zeleniny. Napřed ho nechám nabobtnat ponořený ve vodě a pak jen napůl ponořený hrách nechám vyklíčit. Je třeba 2x denně vodu vyměnit, aby neplesnivěl. Je velmi chutný i bez smažení a je to opravdu bohatý zdroj vitamínů. Naklíčený hrách obsahuje víc užitečných látek, než čerstvě sklizený. U naklíčených semen je to velmi časté a lze naklíčit i čočku.

Zoo Praha představuje zvířecí sirotky

Jana Šenbergerová 19.12. 22:50
Nejčastěji navštěvuji ZOO Olomouc, máme ji nejblíž. Tam jsem si před dvěma roky vybrala k "adopci" jeřába mandžuského a stala se tak jeho adoptivním rodičem. Zjara se zajedu podívat, jak se mu daří. Sponzorování zvířat v zoologických zahradách se mi jeví jako dobrý nápad. Věřím, že i zde uvedená zvířata najdou svého sponzora. Všechna jsou krásná.

Jak jen to všechno rodiče dělali...

Soňa Prachfeldová 19.12. 20:43
Vánoce, to se otevírá kouzelná truhlička vzpomínek, na rodiče, na prarodiče, jak z mála dokázali vytvořit nádherné vánoce. Bylo to i určité dodržování tradic, což se dnes už moc nenosí. A je to škoda. Hezká vzpomínka Danuško.

Jako v pohádce

Marie Novotná 19.12. 08:31
Ano Jitko je pohádkový. Byla jsem s vnučkami už před lety,v létě. Díky za sdílení. Všem doporučuji

Vánoce jsou ideální dobou k urovnání mezilidských vztahů, říká Ladislav Špaček

Svatava Páleníková 19.12. 08:19
Je hezké, když se o svátcích sejde celá rodina a všichni ctí sváteční atmosféru a hezky se chovají i oblékají. Jen by to mělo být mnohem častěji, ne jen o Vánocích.

FEJETON: Příběh hogo fogo tlustoknihy

Jana Kollinová 18.12. 12:30
Připomněl jste mi "soužití" s TOP manažerským diářem, který prosadil můj mladý ambiciózní kolega pro celý management firmy a málem nás kontroloval, zda s ním pracujeme podle jeho představ. Provázel mě tři roky díky, aktualizován opět na podnět kolegy. Pravda je, že diář byl, jak píšete: ".. krásný, elegantní, prostě hogo fogo." Teď jsem si uvědomila, že ještě nemám jednoduchý laciný stolní kalendář na rok 2023 na poznámky, převážně už jen termíny návštěv u lékaře.

Jak šetřím energii?

Marie Měchurová 18.12. 09:27
Paní Marie, Váš milý článek se mi moc líbí. Máme to podobně. Ještě šetříme tím, že ráno vstáváme až po osmé hodině. Když je ráno mráz jsme ještě v posteli.

Rok 2022 obrazech - můj největší zážitek

Jana Kollinová 18.12. 08:24
Optimistický článek jak se nestresovat a užívat si život na pozadí ekonomické krize a války na Ukrajině.

Češi tloustnou a nehýbou se. Covid střídá epidemie diabetu, varují lékaři

Jiří Dostal 18.12. 06:27
:-) :-) :-) Lhát se nemá, ale pravda se taky říkat nemusí... :-)

MOTTO

Jana Kollinová 17.12. 14:15
Líbí se mi, že jste zavrhl původní variantu motta, které mělo blíž k epitafu než pro Vás charakteristické životní moudro. :-)

Pospíchej pomalu

Marie Měchurová 17.12. 11:15
České Středohoří je krásné v každém ročním období. Jsem ráda že jsem se ho mohla trošku dotknout. Chtěla bych se tam ještě vrátit. Úžasné fotografie. Bouračky jsou v tomto počasí časté, raději nechej auto v garáži.

Penzion Jurášek v podhůří Beskyd potěší i ty nejnáročnější gurmety

Jan Ciprys 17.12. 09:30
Dobře napsaná reklama.Jenom nechápu proč je v aplikaci I60.Když najedete na vebové stránky pensionu Jurášek a podívate se na kolik vás vyjde víkend nedej bože týden kdykoliv tak si to rozmyslíte.Pokud jste senoir a nevezmete si na to úvěr.

Vánoční nocturno

Blanka Lazarová 17.12. 08:55
Danielo, neumím ani popsat svoje dojmy. Dojemné, laskavé, smutné,......Dík.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.