Přehled posledních diskuzních příspěvků
Praha ve svátečním hávu dne 28.10.2022
Alena Velková 13.11. 10:42
Tak to jste měla opravdu krásný den. Ve Valdštejnské jízdárně, kde občas pracuji, probíhá také výstava nazvaná "Mucha - rodinná sbírka". Výstava je prodloužená až do konce prosince.
FEJETON: Sláva X. Gerontolympijským hrám!
Petr Kmet 13.11. 08:35
...... a já se bál, že chlapi jako Ty, už dávno "vymřeli" ?
Díky za každé nové nedělní ráno! ???
V říši Morfeově
Naděžda Špásová 12.11. 11:03
Jano, hezky napsané. V patnácti jsem si nechala číst z ruky, ve 24 letech znova a pak mi jedna kolegyně, to bylo po čtyřicítce, vyložila karty, kde mi řekla, že budu nemocná. V podstatě se toho dost vyplnilo, bohužel i ta nemoc. Sny mám taky všelijaké, ty naštěstí po probuzení většinou zapomenu. Já na staré dobré časy nevzpomínám, protože pro mně moc dobré nebyly. Do minulosti se nerada vracím, vyhovuje mi, co je teď. Přeji ti jen samé krásné sny, myslím, že si je zasloužíš.
Nejraději mám triky s ohněm. Rád hořím, říká kaskadér Rudolf Bok
Danuše Onderková 12.11. 11:02
Moc zajímavé povídání, mám sice ráda adrenalin, ale to je i pro mě je to dost nebezpečné. Ale nebezpečí číhá všude i v obyčejném životě a každý si své vybere sám. Přesto kaskadéry obdivuji. Díky, Honzo, za nakouknutí do zákulisí kaskadérů.
Valašsko - Beskydy
Anna Potůčková 12.11. 08:42
Hezký výlet do našeho kraje. Já sama bydlím na rozhraní Hané a Valašska a mám tento kraj ráda. Na Solán vím, že se jezdilo s mým dřívějším zaměstnavatelem většinou o víkendech v zimě lyžovat.
Zámek Valeč na Vysočině nesmí opominout milovník dobrého jídla
Hana Řezáčová 11.11. 10:16
Znám, byla jsem tam, super! Rodina syna na zámku strávila i víkend ... Bohužel, majitel a člověk, který celou přeměnu opuštěného zámku na dech beroucí hotel zrealizoval v létě náhle zemřel na dovolené při projížďce na kole ...
Kdo šetří, má za tři
Daniela Řeřichová 11.11. 09:02
Díky za úsměv, který jste svým článkem vykouzlila na mé tváři. :-)
Bazilišek
Alena Velková 11.11. 08:34
Tak to je úplně strašidelný, ještě že jsme měli jen chameleona :-))
Přijímací pohovor v pátek 13.
Zuzana Pivcová 10.11. 12:56
Když se mnou samotnou stál výtah asi 25 minut, rád bych u sebe měla takového optimistického muže.
Helena (69 let): Syn je slaboch, ale mlčím, abych nebyla za hanebnou tchyni
Jindřich Berka 10.11. 07:09
Dobrý den, jste žena a ty většinou syny tvarují. Některé dělají z chlapců nepoužitelné mamánky, jiné kecají jim do života a snachy jim to vracejí. Každý dospělý člověk dělá to, co chce a jestli poslouchá a dělá poskoka své ženě, s tím se můžete jen smířit. Já svému zeti hned na začátku před všemi mými ženskými radil: "Jak začneš poslouchat ve všem manželku, tak je to cesta do pekel". Neříkám splnit občas její přání, ale jsme chlapi a domestikovat se nesmíme dát. Hrozí nebezpečí, že s vás udělá hadr a bude hledat skutečného muže!!!! Jindra
Chceme být fit a v pohodě! Vířivá vana dokáže ještě mnohem víc
Jindřich Berka 9.11. 13:03
Je třeba se hýbat a ne pouze válet ve vaně. To až po nějaké procházce, sportu nebo jiné činnosti.
Vyberte nejkrásnější alej
Lenka Kočandrlová 9.11. 10:32
Už jsem zvolila. U nás ve vsi je asi nejsmutnější alej,tmavá a ponurá,skoro nikdo tamtudy nechodí,stromy jsou cca i 100 let staré.
Jak šel čas aneb Osudy zámku Pravonín
Jarmila Komberec Jakubcová 9.11. 08:28
Zajímavý článek i fotky.
Báječný den
Alena Velková 9.11. 07:50
Super, myslím, že by se to dalo s maličkou úpravou zhudebnit, má to pěkný rytmus.
Zralý jedinec. Tak se má říkat lidem ve věku nad šedesát
Hana Šimková 9.11. 06:56
A když je mi přes sedmdesát tak jsem přezrálá.? No, přezrálé ovoce už se nedá jíst .Většinou je vyhazujeme a nechceme ho. Do jakého věku se dá říkat, že jsem ještě zralá a vlastně poživatelná a použitelná? Víte co? Raději mi říkejte důchodkyně, nebo seniorko Tam se ten věk dá trochu namíchat. A proč se tady vlastně poslední dobou stále probírá věk a jak se v něm člověk cítí a cítit má. Já se v něm cítím tak jak chci a nekecejte mi do toho. Já sama se s tím musím popasovat.
Mé sny a snění
Miloslava Richterová 8.11. 11:50
Děkuji Vám, přečetla jsem si i článek O snech, ty bloudivé také znám, vyjadřují nějakou vnitřní nepohodu. Jejich opakem jsou nejspíš sny lítací, ty se u mne naštěstí opakují častěji :-) Váš zážitek v Anglii je velmi zajímavý.
V náruči vousatých starců s požehnáním tančících stařenek
Iva Lišková 8.11. 11:27
Paní umí výborně formulovat své myšlenky ,cestování je pěkná zajímavá záliba.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.