Přehled posledních diskuzních příspěvků

Obrázky z cest: České Švýcarsko

Daniela Řeřichová 3.11. 08:20
Blanko, děkuji za pěknou fotoreportáž z Českého Švýcarska. Kdysi jsme tam jezdili s dětmi, ale dávno již, dávno tomu....

Mé toulky podzimem

Eliška Murasová 2.11. 09:34
Eli, čtu si tvůj článek ve vlaku, s tím, že si musím fotky prohlédnou na pořádném monitoru a ne na mobilu. Asi jsem zavadila o něco, ty 3* neplatí... Večer doprohlížím.

Jak najít nejlepší místo na rozptyl

Margita Melegova 2.11. 08:36
Znam jedno misto, kde je stary les a potok, miluji ty kopce i ten zurcici potucek, mista kde zacalo nase manzelstvi, kde jsme privezli nase prvni deti z porodnice, bude to zaroven misto nasi posledni cesty.

Mít tak křídla…

Elena Valeriánová 2.11. 07:13
Hezké a poetické, verše o věčném snu člověka.

Zlatý podzim na Posázavské stezce

Daniela Řeřichová 1.11. 11:31
Martino, děkuji za mimořádný příspěvek, kde se snoubí nádherné fotografie s precizním textem a jako bonus písničky! Máš jedinečný cit pro slovo i výtvarno. :-) Je to již dávno, kdy jsme se s mužem toulali Posázavskou stezkou...

Už nejsem muž. Selhání v sexu trápí více než milion Čechů

Jitka Caklová 1.11. 10:59
I tady platí, možná víc než kde jinde, jde přece o přírodu, že štěstí přeje připraveným. :-)

Na kládě v lese

Hana Rypáčková 1.11. 07:34
To je veselé Zdeňku..

Nezištná pomoc. Splněný sen nejen osamělých seniorů

Marie Ženatová 1.11. 05:51
Milá Jani, moc děkuji za vaše osobní vyznání a přeji hodně a hodně dalších potřebných sil*. Už moje maminka říkávala, že nejlepší a nejvěrnější pomocník v nesnázích jsou naše ruce a když už pomoct nedokáží, tak jsou to naši nejbližší sousedi. A proto jsou potřebné ty nejlepší sousedské vztahy. Poznala jsem to nejvíce, když se stal manžel ve své nemoci nemohoucím. Byla to právě sousedka, která mi vždy dokázala v případě nutné potřeby nejvíc pomoct. Děti byly hodné, ale zaměstnané a bydleli většinou jinde - ovšem v rámci svých možností mi pomáhali také. Ale pro všechny osamělé seniory a to nejen v tísni je nezištná pomoc tím největším darem, za který musíme být vděčni a neustále moc a moc děkovat*

Jak šetřím energii

Alena Švancarová 31.10. 23:25
To zcela určitě.Přečtu si ho ještě jednou hned zítra jak otevřu počítač.Nabije mě energií.Je prima pozitivní.

Podzimní rozjímání

Daniela Řeřichová 31.10. 07:12
Milé rozjímání, díky.

Modistka Jolana Kotábová: Klobouky zvyšují dámám sebevědomí

Jitka Caklová 31.10. 06:24
Krásný rozhovor na krásné téma. Je nádherné naučit se tvořit rukama a faktem je, že bez zdravého myšlení to nejde. Aniž bych měla povědomí o etiketě nošení klobouku, mám klobouk posazený správně. Nevím to určitě, ale tuším, že můj klobouk je z dílny paní Jolany Kotábové. Díky za prima rozhovor ♥

FEJETON: Vyvezte svou povahu na výlet

Blanka Lazarová 30.10. 10:52
Tomáši, pěkná sonda do vašich stereotypů naroubovaných na jiné kultuře. :-)

Když se řekne Kudowa Zdrój

Jitka Hašková 30.10. 10:52
Děkuji za velmi zajímavý článek. Vůbec jsem o těchto lázních nevěděla, Také fotoprocházka je velmi hezká.

Sen, snění, nebo přání?

Vladislava Dejmková 30.10. 08:19
Rada, jak dostat fotky z mobilu do počítače: Rychlou a snadnou cestou, jak přesunout fotky z mobilního telefonu do počítače, je použití starého dobrého kabelu. Pomocí datového kabelu poměrně snadno a rychle přemístíte fotky ze složky v telefonu přímo do vybrané složky v počítači. Stačí propojit obě zařízení kabelem, ve složce „Tento počítač“ v počítači najít příslušné zařízení, tedy telefon, a pak už jen najít správnou složku a požadované soubory. Kopírovat přitom můžete fotky i videa, a to jak z telefonu do počítače, tak i obráceně. USB kabel je ten, co používáte k nabíjení telefonu. Jen vytáhnete ten konec, co dáváte do zásuvky a tam je USB konektor, který připojíte do počítače.

Sen

Dalibor Polanský 29.10. 22:21
Hezký sen, ale asi by se dal trochu rozvést, je zbytečně strohý.

Nahlédnutí do historie české kuchyně

Jan Zelenka 29.10. 11:31
Věrko, opět perfektní článek, jak svou formou, tak i výstižným představením výstavy. Já už si na naši starou nelahozeveskou kuchyni moc nepamatuji, ale byla to tehdejší klasika. Sporák na uhlí, dvoudřez na mytí nádobí, stará kredenc a na polici televize Mánes. Jo, historie! Moc pěkná výstava.

Rande

Jitka Caklová 29.10. 08:02
Paní Anno, něco tak krásně pozitivního jsem dlouho nečetla. Není nad to, psát o sobě, s upřímností sobě vlastní. Děkuji za sdílení, něco mi to připomíná :-) :-)

Podzim na golfu

Jitka Hašková 29.10. 07:15
Díky za krásnou podzimní procházku.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.