Přehled posledních diskuzních příspěvků

Příběhy naší rodiny: Koloběh roku - IV. část

Zuzana Pivcová 12.9. 15:40
Maruško, zase jen úcta a pochvala, víc nedokážu říct.

Brit Martin Taylor: Král Karel III. je skvělý myslitel, může být stejně populární jako jeho matka

Jan Zelenka 12.9. 12:24
Rozhodně mi byla sympatičtější královna Alžběta, než její syn Charles.

Společné kadeřnictví a pár facek, tam to začalo i skončilo

Jana Jurečková 12.9. 11:34
Já jsem měla svatby 2 a vzpomínám si, že se také házela kytice, vybíraly se peníze do střevíce, jedlo se, pilo, hodovalo, tancovalo. Já jako nevěsta byla unesena. Mám taky jeden příběh, který naštěstí dobře dopadl. Moje nejlepší kamarádka Věrka se ztratila s hostem. Dlouhou dobu jich nebylo. Měli jsme strach a chtěli volat policii. Nakonec se objevili a podle neupraveného oblečení jsme usoudili, že se dobře bavili.1.svatba se konala v hotelu Džbán v Karlové Studánce a ti dva tvrdili, že v nějaké věži na meterologii měřili teplotu. Všichni jsme se tehdy srdečně zasmáli... Váš příběh je docela legrační, jó, to bejvaly časy, když jsme byli mladí.

Pradědeček a jeho rodina

Daniela Řeřichová 12.9. 06:57
Děkuji za sdílení silného příběhu. To musela být velká odvaha a obětavost postarat se ve vyšším věku o malé děti.

O moři

Naděžda Špásová 11.9. 10:14
Moře je taky moje láska, byli jsme dvakrát v Chorvatsku, pokaždé jinde a ostrov Vir mi učaroval. Na rozdíl od vás, Jano, já bych se nepotopila natož šnorchlovala. Jsem mizerný plavec a voda do pasu mi úplně stačí, moře ale je taky mojí láskou. Hezké fotky.

FEJETON: Jak jsem zradil družku nejvěrnější

Hana Práglová 11.9. 06:46
Super čtení. Já nejdřív myslela, že se bude jednat o stejnojmenný kopec.. Díky

Když se les stane pastí

Marie Ženatová 10.9. 09:09
Milá Elen, díky moc za zajímavý článek a obdivuhodné fotografie. Všechny zachycené záběry, ale hlavně houby jsou překrásné - ovšem praváci vítězí. Také jsem to tak měla včera, že jsem měla dobré štěstí i na ně. Ovšem nešla jsem tolik kilometrů - také jsem narazila na nové oplocení a nepoznávala vykácený les. Hlavně, že se vám nic nestalo a dobře jste došli - byl to skutečně obdivuhodný výkon. Já jsem s sebou foťáček neměla, svůj úlovek jsem nafotila až doma a přeposlala rodince.

Jeden obyčejný den

Dana Puchalská 9.9. 10:09
Soni, děkuju za moc hezký článek. Krásná krajina, krásné počasí,co si přát víc.

Mostar - symbol nesmyslnosti válek

Lidmila Nejedlá 9.9. 08:36
Maruško, to je nádherná reportáž! Díky.

Obrázky z cest: Praha - Vyšehrad

Marie Novotná 8.9. 19:22
Ano,na Vyšehradě je krásně. Moc hezké foto. Děkuji za sdílení.

Voda, kam se podíváš

Martina Růžičková 8.9. 08:59
Tak to je podle fotek vskutku malebné místo. Díky za bezva tip na výlet. Přeji hezké podzimní výlety. :-)

Šedesátnice se fotí odhalené. Nevkus nebo chvála přirozenosti?

Jitka Caklová 8.9. 07:51
Když mi bylo osmnáct, vnímala bych to jako vrchol nevkusu. Prošla jsem transformací způsobem, že nápis ze hřbitovů, "KDE JSTE DNESKA VY, BYLI JSME I MY, KDE JSME DNESKA MY, BUDETE JEDNOU VY", jsem si převedla do své reality a všem mladším kategoriím s klidem mohu vzkázat, "KDE JSTE DNESKA VY, BYLA JSEM I JÁ, ALE JISTOTU, KDE JSEM DNESKA JÁ, ŽE BUDETE I VY, NEMÁTE." Není vůbec důležité kolika let se dožiji, důležitější je nikoho nesoudit, ani neodsuzovat, za nic. Ke dvěma zmíněným příběhům, mimochodem velmi krásným, bych přiřadila Madisonské mosty.

5 pomocníků, se kterými naplánujete podzimní výlet podle svého gusta

Vladislava Dejmková 8.9. 06:44
Ano, tyto nebo podobné aplikace běžně používám. Samozřejmě to chce mít "chytrý" mobil a datové připojení.

Příběhy naší rodiny: Koloběh roku - III. část

Zdenka Soukupová 7.9. 13:42
Určitě tehdy nebyl na vsi jednoduchý život. Ale z toho vyprávění je cítit taková pohoda, pokora, krásné vztahy v rodině... Moc se mi to líbí.

Mozky hlásí: přetíženo! Čím dál více lidí nezvládá příval informací

Věra Ježková 7.9. 08:44
Žiji „normální“ život, čtu knížky, mám někoho, s kým si můžu popovídat osobně. Oblečení si ale vybírám na jednom osvědčeném portále. Trvá mi to mnohem kratší dobu, než kdybych měla chodit po obchodech a zkoušet si ho, což mě taky nebaví.

Světla

Blanka Lazarová 7.9. 07:38
Jendo, pěkné.:-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.