Přehled posledních diskuzních příspěvků

Světla

Blanka Lazarová 7.9. 07:38
Jendo, pěkné.:-)

Vím, co je láska

Jitka Caklová 6.9. 12:29
Hano, napsáno sice hezky, ale..... Vše, co je závislé na někom, nebo na něčem, není láska, ale pouhá závislost. Lásku, pokud nechovám k sobě, musím ji očekávat od druhého, něco za něco, to opět není láska, ale pouhý obchod.

K Pinkasům se chodí na pivo od roku 1843

Květuše Pinkasová 6.9. 09:33
Hezké - mám jen razítko v putovníčku. Měla jsem tam u Pinkasů sraz s kamarádkou Vlastou a zůstala na pár krásných dnů. Byli jsme tehdy do naši metropole pozvání naším starostou, senátorem Petrem Víchou do Senátu a letos zopakujeme pozvání i do Sněmovny. Těšíme se s Pepou, máme ale už i lístek zpáteční na Leoše. Snad zajdeme aspoň na ten Plzeňský ležák a vyhlášenou kuchyni už za týden! Děkuji za hezkou připomínku a zároveň super typ k návštěvě i s nabídkou ♥

Pravěk před očima: na okraji Prahy odkrývají archeologové rondel – unikátní stavbu z doby kamenné

Martina Růžičková 6.9. 09:02
Moc děkuji za zajímavý článek s upozorněním na významný nález. Nejspíš díky knihám Eduarda Štorcha, které jsem hltala v dětství, mě vždy potěší, když dojde k nějakému významnému objevu.

Kudy kam

Daniela Řeřichová 6.9. 08:16
Těžko odpovědět, Blanko. :-)

Kybernetických útoků dramaticky přibývá. ČBA proto spouští vzdělávací kampaň #nePINdej!

Jana Šenbergerová 6.9. 00:01
Test jsem zvládla s 82% úspěšností. Dal mi docela zabrat, než jsem se zpočátku zorientovala, dělala jsem chyby. Ve skutečnosti žádné podezřelé e-maily ani neotevírám.

Motoráčkem na Moldavu

Margita Melegova 5.9. 22:34
Krasne jste se prosli, zavidim neusla bych to, dekuji za mista kde jsem nikdy nebyla a uz se ani nepodivam.

Najdi Brusenku

Daniela Řeřichová 5.9. 08:15
Maruško, to byl dobrodružný výlet a zasloužené občerstvení. Pěkné fotky!

Jdu do společnosti, potřebuji rychle účes. Jenže často je lepší vsadit na přirozenost

Jitka Caklová 5.9. 07:37
Jsem "dáma, která nepanikaří, sebevědomá žena, která se cítí ve svém účesu dobře.", ale "musela" jsem k tomu dospět sama, bez ohledu na to, co mi říkají různí radílkové. Říká se tomu "být sama sebou" a k tomu stačí smířit se s tím, co mám, nefňukat nad tím, co nemám a neplatí to jen u vlasů. Mně stačí umýt si hlavu, v lepším případě spláchnout v Jizeře, vlasy se mi zakroutí (v současnosti mám polodlouhé), po uschnutí udělám rozcuch a ani fén nepotřebuji.

Fejeton: Jak jsme lámali vépévéčko

Marie Faldynová 4.9. 20:16
Bylo by krásné, kdyby se dalo sýčkujícím lidem takhle zarazit kecání! Myslím, že škarohlídů je na světě zbytečně moc a bojuje se s nimi velmi obtížně.

Příběhy naší rodiny: Koloběh roku - II. část

Zuzana Pivcová 4.9. 14:24
Maruško, jsou zde moc hezky podány úžasné mezilidské vztahy, mezi dospělými i mezi dětmi. A tak to je ve vaší rodině dodnes.

Cizí jazyky – odkdy dokdy? II. část

Jan Zelenka 4.9. 10:01
Porozumět jazyku na tvé úrovni bych asi nikdy nezvládl. Byla to kdysi tvá profese a dodnes si nic z těch jazykových schopností neztratila. Souhlasím velmi s posledním odstavcem. Kdo se začne učit jazyk teprve v seniorském věku, těžko dosáhne dokonalosti. Ale není důvodu se neučit. Pokud bych měl hodnotit své jazykové znalosti podle závěrečné tabulky, tak v době, kdy jsme se ženou jezdili po světě, byl jsem u němčiny, angličtiny, ruštiny a chorvatštiny asi na úrovni B. Dnes je to sotva A. Ale žít nějaký čas v jinojazyčném prostředí, asi bych se do béčka zpět dostal. Céčko ani náhodou, na to nemám.

Pronájmy rekreačních objektů krize neohrozí, tvrdí Petr Fix, majitel zprostředkovatelského portálu

Anna Potůčková 3.9. 12:43
Už několikrát jsem se na různé objekty na tomto webu dívala a jsou některé hodně lákavé. Třeba se někdy podaří, nějaká skupina Íčkařů se třeba na nějaké chalupě domluví a stráví spolu pár dnů.

Něco málo pro šedé buňky mozkové

Naděžda Špásová 3.9. 11:20
Rozdíly jsem našla, matika mi moc nejde, věže určitě znám, ale mozek nechce spolupracovat, paměť už není to, co bývala. Jinak dobrý nápad.

Lipnice - Kamenný strážce Posázaví

Jan Zelenka 3.9. 10:26
Hrad Lipnice dobře znám. Je mohutný a dobře zachovalý. Zajímavý je lipnický hrob Jaroslava Haška, na kterém jsou pořád prázdné lahve od piva.

Obrázky z cest: Praha – Národní muzeum

Marie Seitlová 2.9. 14:49
Blani, krásné fotky. Po opravě je muzeum nádherné, budu se tam muset vypravit. Byla jsem tam před opravou s vnukem a pak na konferenci, ale taková nádhera to nebyla.

Kde jsi byl, tati?

Blanka Lazarová 2.9. 08:47
Paní Hano, přeji vám samozřejmě brzké uzdravení, kvalitní rekonvalescenci, dobrou náladu a vše co byste si sama přála. Jezdím na el-kole už 12 let a nějaký ten pád už mám za sebou, tak si umím představit, jak se cítíte. A taky si pořád připomínám : opatrně, pomalu, je to však těžké, když jsem byla zvyklá, že mi dřív šlo vše hladce. Sil ubývá, ale mé sportovní vzorce v hlavě by chtěly víc. Napsala jste to moc dobře. Kéž by to pomohlo mnohým cyklistům, uvědomovat si obrovská rizika, která jim hrozí, ale neodradilo je to od toho krásného prožitku z jízdy. Děkuji.

Naše báječné prázdniny

Vladislava Dejmková 2.9. 07:26
Děkuji, nad fotkami jsem si zavzpomínala. Už jsem tři sezóny v Chorvatsku nebyla a kdoví, zda se tam ještě podívám. S vnoučaty bych to asi nedala, to obdivuji.

Pisa je město, které nabízí víc, než jen šikmou věž

Zuzana Pivcová 1.9. 15:07
Pisa byla naší první zastávkou na zájezdu našeho vojenského archivu do severní Itálie v roce 1994. Samotnou šikmou věží jsem byla tehdy poněkud zklamaná, protože jsem si naivně představovala, že se někde tyčí a je k ní přístup jak do hradu, zatímco ona stála na trávníku a byla obehnána ploty a nesmělo se k ní přiblížit. Jistě, mělo to svůj důvod, protože lidi by po ní určitě lezli.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.