Přehled posledních diskuzních příspěvků
Marcela (58 let): Snaha najít partnera mi málem zničila život
Jitka Caklová 3.8. 06:49
A takhle to dopadne, když si jeden myslí, že šťastným ho udělá ten druhý. Také jsem si to kdysi myslela, než jsem pochopila, že je to pouhá iluze. Najdou se lidé, kterým na mně vadí moje JÁ. Většinou jsou to tací, jejichž štěstí (bytí) závisí na tom druhém a když jim jakkoliv odejde ze života, zjistí, že jsou vedle, jak ta jedle a skončí na antidepresivech, případně na alkoholu. Umění být sám sebou, vážit si svého JÁ, považuji za to největší štěstí ♥
Mazlíčci a jiná zvířena. Nová fotosoutěž portálu i60
Daniela Řeřichová 2.8. 16:12
Na fotosoutěž se moc těším. Zde na portále je několik mimořádných fotografů sdílejících pozoruhodné příběhy ze života zvířat. Už mám své favority.
Letošní Blatná podruhé
Eva Mužíková 2.8. 13:28
Tra la li, tra la la, hezky jsi se toulala. Tvoje fotky mne vždy těší, opět jsem se kochala. Jen mi jaksi není jasné, proč ses opět na hlavní stránku nedostala.??:((((. Vždyť Tvé články a fotky z cest jsou zajímavé a spoustě lidem dáváš typy na výlety...
2. Mezinárodní výstava mečíků na zámku v Holešově
Daniela Řeřichová 2.8. 11:59
Maruško, děkuji, tady se snoubí královské prostředí s královskými květinami. Nádhera! Gladioly a růže pěstoval s úspěchem můj tatínek. Vybitá nebo chybějící baterka je pech, ale já už vše fotím na mobil.
Tip na výlet: K nejsevernějšímu bodu Rakouska
Martina Růžičková 2.8. 09:49
Prima článek i fotky. Taky jsme již na kolech tato malebná místa několikrát projeli.
O mužském a ženském mozku
Martin Vrba 2.8. 08:15
O ženách, které svými vynálezy pohnuly světem netřeba hledět jen do minulosti, ta současně nejproslulejší "vědkyně" je švédská bojovnice za ochranu klimatu Greta Thunbergová. Ač ve věku 11 let dostala deprese a přestala mluvit a později jí byly diagnostikovány Aspergerův syndrom, obsedantně kompulzivní porucha a selektivní mutismus, tak se rozhodla z toho udělat přednosti, přestat chodit do školy a rozmluvila se natolik, že napadla celý svět politiků a vědců na půdě OSN (i s charakteristickým kukučem), že nedělají nic pro záchranu planety a obvinila je, že to oni jí zkazili život. Jo - dneska vám stačí vědomosti ze 3. třídy (vyšší vzdělání skoro škodí) a když se vám dostane pořádné propagace, můžete pohnout i planetou bez vzdělání . To Archimedes ve spojitosti s pákou pronesl: „Dejte mi pevný bod a já pohnu Zemí.“ A dnes? Dnes se možná dočkáme, že pomocí PÁK SOCIÁLNÍCH INŽENÝRŮ se dopracujeme k poznání, že Archimedes byla ve skutečnosti žena a tmavé pleti a slušelo by se, kdyby to pro svět objevila nějaká žena - a světe nediv se - také tmavé pleti (to není náhoda). :)
Pohodový relax na zahradě
Mirka Nová 1.8. 12:12
Letos jsme se s manželem rozhodli, že si zútulníme posezení na terase, a tak padlo rozhodnutí, že si koupíme nové židle i stůl. Našla jsem stránky https://www.growerstore.cz/, kde měli krásné dřevěné židle se stolem a také velký výběr polstrování. Samozřejmě nezůstalo jen u koukání, a tak jsem všechno objednala a už si sedíme v novém a popíjíme kávu v pohodlí.
Hrátky s češtinou: Zábavné přechylování
Anna Potůčková 1.8. 09:41
Kajman a kajmanka: Kajman a kajmanka pod vodou zakousli se do lanka
Tip na výlet: Za Ulrikou von Levetzow
Alena Tollarová 1.8. 08:36
Ulrika jistě byla pozoruhodná žena, její příběh mě dojímá. Také jsem před časem - to ještě kaplička na náměstí nebyla tak krásně opravená - postála na hřbitůvku u její hrobky. Prošla jsem po modré značce Stezku Ulriky von Levetzow, snažila se najít nějatý ten granátek, ale kdepak. To bych se asi musela vrátit do její doby, kdy se prý po dešti na polích leskly jako krůpěje.
Měření štěstí. Posedlost, které podlehlo mnoho lidí
Jiří Dostal 1.8. 06:52
:-) Poněkud prefabrikované téma bez hlavy a paty, asi jako reporty o válce na Ukrajině... :-)
Marta - dárek k narozeninám
Helenka Vambleki 31.7. 18:35
Další část potěšila. Je to milé počteníčko zasazené do současnosti.
FEJETON: Kniha, která si podmaní svět
Jana Vargová 31.7. 10:07
Bylo by dobré knihu vydat i v elektronické podobě. Čím dál tím více lidí používá čtečky. Tak aby o toto dílo nepřišli. :) Díky za úsměvné nedělní ráno.
Palubky nejsou retro, ale naopak kralují podlahovým i obkladovým materiálům
Mirka Nová 30.7. 20:22
Moje maminka si přála, již delší dobu nový obývací pokoj, a tak jsme se se sestrou a bratrem dohodli, že jí rekonstrukci dáme k jejím narozeninám. Jediné, co si přála bylo zachovat jednu obloženou zeď z palubek, kterou dělal náš tatínek. Společně jsme vybrali podlahu a na stránkách https://www.jis.cz/ si maminka vybrala dveře s pěkným kováním.
Vzpomínková (ven na Západ i dočasná ztráta paměti)
Zdenka Soukupová 30.7. 13:18
Doufám a modlím se, aby se už dotazníky nevrátily.
Letošní dovolená na jihu 1
Marie Novotná 30.7. 11:09
Parádní fotečky. Blatná je krásná. Fotem jsem si připomněla výkendový pobyt před pár lety. Ubytování ve škole. A hned za plotem zámecký park . Daňci a pávi jsou ozdobou parku. A to ještě přibyly lamy. Je tam krásně ,tvůj článek ukazuje jak moc je tam krásne.
Tip na výlet: BagrPark v Autodromu Most
Daniela Řeřichová 30.7. 07:45
Pěkný článek. Myslím, že předsudky o zdevastovaném Mostecku už dlouho neplatí. Jezdím za příbuznými několikrát do roka a vždy objevujeme nová zajímavá místa.
Babička na kolečkách
Krejcar Stanislav 29.7. 18:09
Ano , s příběhem souhlasím. I když jsem na tom i ve svém věku lépe - nejsem postiženým a nepotřebuji tedy invalidní tříkolku. Do neávna jsem s babičkou jezdily autem k lékaři a nákupy. Přestalo mne v době covidu obtěžovat svého lékaře s osvědčením o svém zdravotním stavu a schopnosti řídit motorové vozidlo. Proto, jsem auto vyměnil za elektrotříkolku . Babička jezdí k lékaři autobusem a na nákup na ni počkám u prodejny. Tříkolka má výhodu v košíku na nákup za sedatkem. Elektromotor Bafang je dostateně silný aby pomohl. Na dovolené u potoka v cizině jsme si elektro provoz vyzkoušely, a byli jsme spokojeni ,tak jsem doma i do toho šel. I přes svůj věk se necítím na invalidní dopravu, paní doktorka mi doporučila pohyb na procházkách. Dost mne to pobavilo, protože od jara do podzimu mám dost práce na zahradě nejen se sekáním trávníku, ale i zeleniny pro domácí spotřebu . Nevyhýbám se ani návštěvám vnoučat ktere bydlí pár km od nás. Dříve jsem to chodil pěšky , ted tedy na tříkolce. Osobně mi mrzí, že českomoravští výrobci cyklokol více myslí na sportovně chtivé mláde lidi než na nás ty jež toho dost už pamatují. Ani vozidla pro seniory ani pro invalidní spoluobčany nejsou vybaveny základním potřebným prostředkem jakým jsou nejen zpětná zrcátka ale i upoutávkou na vozítko. Zkušenost z běžného provozu, na ulicích a silnicích 2 tř. než se dostaneme na cykloztezku je použití zvukového znamení ,že jste za mnou. To bylo i kdysi ve vyhlášce a v cizině se to používá. Pokudto jde tak se ochotně uhnu a nepřekážím rychlejším a slušnějším. Nechtějte po mně aby jsem používal chodník určený pro chodce.
Kateřina Macháčová: Čím je člověk starší, tím je pro něj pohyb důležitější
Libuše Křapová 29.7. 12:10
Bydlím daleko. Škoda. Hlásila bych se mezi prvními :-(
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.