Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pravda bývá občas děvka prodejná
Martin Vrba 22.7. 11:22
Skvělý článek, jen bych dodal, že heslo "PRAVDA VÍTĚZÍ" je k diskuzi, o jakou a čí pravdu se jedná, ale "PRAVDA VÍTĚZI" (s krátkým "i" na konci) je vždy platné do té doby, než zvítězí někdo jiný a předloží nám svou pravdu.:)
Čakánek aneb Můj zážitek v zoo
Marie Měchurová 22.7. 08:34
ZOO Lešná máme za humnama a navštívili jsme ji už několikrát. Vždycky objevíme něco nového. Napínavý příběh se mi moc líbil.
Postřehy z Korfu
Alena Tollarová 21.7. 12:31
Děkuji za čerstvé přiblížení ostrova Korfu. Pro mě je už několik let velkým lákadlem.
Podřipským motoráčkem do Lázní Mšené
Marie Ženatová 21.7. 05:23
Milá Alenko, díky moc za velmi zajímavý článek i fotografie. Kdyby to bylo blíž, hned bych se ráda takovým motoráčkem* projela.
Důchodci si od ledna opět polepší, tentokrát v průměru minimálně o 850 korun. Nově se bude vyplácet i výchovné
Dana Provazníková 20.7. 20:58
Je docela zajímavé, že příspěvek je dnes, tj. 20. 7. 22, již datován 23. 7. 22.
Zázračný lék
Jana Jurečková 20.7. 16:02
Hlavně, že vše dobře dopadlo. Já bych na vašem místě dostala vyhubováno. Díky za hezký příběh, opravdu mě pobavil. Vám asi tehdy do smíchu nebylo, protože jste nevěděli, co bude, až se vše provalí...
Na kole křížem krážem
Alena Švancarová 20.7. 09:54
Sono jsi pohodový člověk i z toho článku je to cítit.
Rakovinu prostaty se vyplatí zachytit včas, ukázala akce urologů
Martin Vrba 20.7. 09:16
Jo - zajdu si tam (naposledy jsem byl vyšetřen asi před 5 roky), ale ono je tak nepříjemné, nechat si sahat do zadku od chlapa. Ne - musím podpořit odvahu tam jít i pro ostatní - napíšu o tom samostatný článek.
Toulky po Slapské přehradě a jejím okolí
Martin Vrba 20.7. 06:05
Stavba zahájena v r. 1949 a zakončena v r. 1954. Dnes je "módou sezóny" do tohoto budovatelského období tepat, ale v dnešní době by se za takovou dobu nestihly vyřídit ani potřebné formality. Těch ochranářů přírody a úředníků kolem té stavby by bylo více než budovatelů. Asi by to stavěli zahraniční dělníci, kolik máme dnes různých profesí, které za celý život nic hmatatelného nevytvoří a bez kterých by se společnost určitě obešla, ba dokonce se jich ráda i zbavila, kdyby o své užitečnosti nerozhodovali ti samotní neužiteční. To až ale po nějaké větší válce, kdy věci i profese dostanou zase tu správnou hodnotu. Kdy bude zase víc pekař, který je pořád pekařem, než dnešní politolog, dřívější to politruk, bez kterého se určitě zase nějaký čas po té válce obejdeme. :)
Putování Šumavou
Jan Zelenka 19.7. 09:37
Moc pěkné. Toto město bohužel neznám, ale celá Šumava je pěkná. Měli jste štěstí na Trošku.
Když léta přibývají
Dalibor Polanský 19.7. 09:10
Konce si nepřipouštíme, dále vpřed kráčíme .(●'◡'●)
Lída (71 let): Jako vdova se mám lépe, než když jsem byla vdaná
Jiří Dostal 19.7. 07:49
:-) Taky jsem pěkné hovado... :-) :-) :-)
V Pošumaví je neobvyklá koncentrace památek. Nenechte si ujít městys Čestice
Helena Přibilová 18.7. 19:43
Děkuji za zajímavý tip na výlet. V naší zemi se nachází bezpočet krásných a pozoruhodných míst.
Při výběru letních šatů na věku skutečně nezáleží
Olga Škopánová 18.7. 13:53
No jistě schované je všechno co už nám tak říkajíc nedělá reklamu.
Skvosty severu Polska
Naděžda Špásová 18.7. 12:41
V Polsku jsem byla jen za hranicemi na trhu, koupila jsem si tam hezky rolák. Jedná známá tam jezdí k moři a je moc spokojená. :-)
Příběhy mé rodiny, tedy mne a psa v časech dnešních
Jan Zelenka 18.7. 09:51
Velmi reálné a pravdivé úvahy o současnosti. Babiš sice jezdí a říká, že bude líp, ale kecají všichni v celém politickém spektru. Nebojte se, bude hůř. jen Ukrajinci a Romové se budou mít dobře.
Abeceda vzdělávání pro seniory: Jak se nenechat napálit na internetu od falešných přátel, milenců a hrdinů
Helenka Vambleki 18.7. 08:17
Je to marný, je to marný, je to marný...před měsícem napadl můj facebookový účet hacker a začal rozesílat všem mým 250 přátelům tuto zprávu: Ahoj,muzeš mi naléhave dát telefonní cislo na mobil, s prateli soutezim v jedne soutezi, ten kdo vyhraje toho vezmou na jidlo. Nemej obavu zprava je zdarma OK? :-) .........ROZUMNÍ MI ZAČALI VOLAT DO CHORVATSKA NA PLÁŽ, PROČ CHCI ČÍSLO A JÁ ASI 20X ODPOVÍDALA, ŽE JIM NIC NEPOSÍLÁM. JINÍ Z PRAVOPISU POZNALI, ŽE TAKHLE NEPÍŠU JÁ A PŘESTALI ODPOVÍDAT. Jenže, kdo odpověděl, dostal další: sms 6 mistný PIN heslo kód? napiš mi kód ktery prisel.......po odeslání kódu přišla další zpráva: podívam se jestli jsi vyhrál. Ano, vyhrál jsi 750 dolarů pošli bankovní účet........VÁHAVÍ ZAČALI MÍT PODEZŘENÍ A NIC NEPOSLALI. Poté to chtělo ofotit platební kartu. NEJHORŠÍ JE, ŽE ZATÍM TŘI SENIORKY Z MÝCH PŘÁTEL TO VŠE POSLALY A PŘIŠLY DOHROMADY O 26.600Kč. Každá tvrdí, že mezitím třeba posílaly zprávu, jestli to náhodou není podvod a přišla odpověď: neboj neni vir........a stále se domnívaly, že si píšou se mnou. Podvodník využil času před půlnocí, kdy je člověk rozespalý a není tak ostražitý.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.