Přehled posledních diskuzních příspěvků
FEJETON: Nějak nám řídne drsnolium
Soňa Prachfeldová 17.7. 09:21
Vždyť my ženy vime že pod drsnou slupkou je citlivé stvoření. Osoupou se i podrážky bot, natož pak slupky člověka. A my moudré ženy tyhle citlivky pak opečováváme.
Příběh zápalek
Jan Zelenka 17.7. 09:19
Opět skvělá a obsahově zcela vyčerpávající informace. Je to, Věrko, moc zajímavé.
Anglie - skanzen v Beamishi
Jitka Hašková 17.7. 07:31
Díky za zajímavý článek i fotky. Velmi zajímavé místo.
Za recepty Magdaleny Dobromily se vydejte do Litomyšle
Daniela Řeřichová 16.7. 09:16
Mohu potvrdit, že hotel Zlatá hvězda si oblíbili nejen festivaloví hosté a prezidenti, ale zdejší restaurace se skvělou kuchyní potěší chuťové pohárky zřejmě každého návštěvníka. A dokonce v dostupné cenové relaci.
Jeden večer s Martou v jedné části pražské Kampy
Blanka Lazarová 16.7. 07:49
Kdysi bylo Golden Kids v Brně. Moc pěkný koncert. Martu i Vaška mám moc ráda dodnes. A Hanku Holišovou jsem viděla jako Edith Piaf v Brně u Mrštíků. Silný zážitek plný emocí.
Mrhání časem
Marie Měchurová 15.7. 12:17
Zas mrhám časem a čumím do mobilu. Mohla jsem něco uklidit, oprat, okopat... Když ono mě to mrhání baví. Hezké, děkuju za pobavení.
Za minutu 12. aneb "Jak člověk myslí, takový je"
Alena Švancarová 15.7. 11:36
Pravdivé věty - necht si je pesimisté čtou stále dokola.
Radikální upřímnost může život zkomplikovat, ale někdy ho zlepší
Antonín Nebuželský 15.7. 08:51
To je pěkné téma. Docela jsem zvědav na diskuzi, tam mám svůj tip:-)
Upřímnost, pokud to není vyloženě neomalenost je docela potřeba.
Pokud jste neviděli větrný mlýn, nebyli jste v Nizozemí
Magda Škodová 14.7. 12:11
V Nizozemí jsem nebyla, ale přesto jsem několik větrných mlýnů viděla. A světe div se - bylo to v Česku.
Naše cestovatelské začátky
Zuzana Pivcová 14.7. 11:37
Moc se mi to vyprávění líbí, hlavně o cestě do Londýna. Když jsem se znala 1992 s Angličanem, tak to jsem tam jela autobusem s plavbou přes kanál. Pak jsem začala jezdit služebně, a to bylo letecky. Samozřejmě jsem musela jet sama a ani tam mě nikdo nečekal. Letiště Heathrow bylo obrovské a tam jsem si koupila několikadenní jízdenku na všechny zóny, centrum je poměrně daleko. Jela jsem metrem až k Hyde Parku, kde jsem měla už na dálku rezervovaný hotýlek. Podruhé a později už jsem byla chytřejší.
Golf trochu jinak
Blanka Lazarová 14.7. 09:43
Naďo, golfové resorty jsou úžasné sportovní parky. Ne všude tě ale nechají procházet jen tak. Někde je to dost snobský. Pár resortů znám, pár let jsem hrála. Teď už jen velmi sporadicky. Ono obejít 18 jamek znamená nachodit tak cca 7 km a ještě " máchat " holí. Obnáší to cca 4,5 hodiny práce. I časově a finančně to je náročnější. Ale v některých zemích je jiná historie golfové hry a na golf jen s pár holemi se vydává třeba rodina i s dětmi jako na procházku do parku. No u nás to je trochu jinak. Bohužel, ale už to asi nedoženeme. Ráda jsem se po vašem hřišti prošla. Díky. :-)
Lázně Karlova Studánka je místo plné přírody a klidu
Jitka Hašková 14.7. 07:44
Tam jsem byla jednodenním výletě z Prostějova. Je to úžasné místo. Ráda bych tam jela na týden, ale z Prahy se musí několikrát přestupovat, což je pro starého člověka problém. Další je, že bych tam musela jet jako samoplátce, což zrovna není pro mne dostupné.
Jak náramek
Jindřich Berka 14.7. 07:16
Dobrý den, už si nemaluji lepší zítřky. Už si každý den vychutnávám. Také i ten den škaredý, který je natřený načerno. Píši si sny na papír a mám radost, když je dohoním. Vůbec se nezlobím, když jsou rychlejší. To nejlepší mě ještě čeká. To je to o čem sním. Má cesta byla klikatá, ale zajímavá, barevná jako luční kvítí a sluníčko mě na ni svítí. Přeji lidem lásku, nikoliv blín. Když jdu do postele přibude další letokruh, ale uplynulý den mě hřeje. Možná až budou nemohoucí, pořád budu hledat moudro v knihách, oknem se dívat na tu krásu. Jak kreslí mráz, jak hřeje sluníčko a jak bubnuje déšť. Mám děti a vnučky. Mé DNA se tu bude pořád roztahovat, pokud si lidé svět nezničí. Moc rád jsem žil a moc jsem si užil. Jindra
Pár čerstvých obrázků z Egypta II
Jan Zelenka 13.7. 15:10
Moc pěkné. Pro mne velmi známá místa. Stojí za to ta místa navštívit. Paní Dejmková, hezky jste nám to přiblížila.
Se psem na túru? Proč ne, ale je dobré se na ni předem připravit
Eva Mužíková 13.7. 11:01
Škoda že nejsem mladší, klidně bych na takovou tůru s přespáním ve volné přírodě vyrazila....Dík za článek.
Ideální čas. To je časté nesmyslné slovní spojení
Olga Škopánová 13.7. 10:29
Ideální věk bych nezatracovala, studovat se má v mládí v pozdějším věku se to už těžko dohání a na děti žena do padesáti také čekat nemůže.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.